Quartess

Quartess

Systeem: Infor Syteline

Bedrijfs informatie

Quartess

Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001 met een duidelijke focus op de (MKB) maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, EAM & BI) van top leveranciers.  De combinatie van onze kennis van uw branche en deze producten van bekende en internationale leveranciers,  maakt ons een waardevolle partner voor uw project.

Wij vertegenwoordigen:

·            Infor met Infor Cloudsuite Industrial ERP (voorheen Infor Syteline), Infor Visual ERP & Infor EAM

·            Tableau met Tableau Business Intelligence software

Voor deze producten beschikken wij over gecertificeerde consultants die samen met u de voorliggende vraagstukken behandelen.

Onze slogan ‘Focus op diepgang’ illustreert in één zin wat u van ons kunt verwachten. De medewerkers van Quartess beschikken over diepgaande kennis en ruime ervaring als het gaat om de specifieke logistieke en financiële processen van ondernemingen in onze doelgroep. De software producten die wij voeren bieden brede èn diepgaande functionaliteit. Deze combinatie van kennis, ervaring en software product maakt Quartess tot een aantrekkelijke partner voor u!

Quartess’ ERP leverancier Infor is een wereldwijd opererend, groot en sterk groeiend software concern. Met een jaaromzet van circa 3 miljard US$ (FY 16) en wereldwijd meer dan 90.000 opdrachtgevers is Infor in vele sectoren marktleider. Ca 35% van de wereldwijd omzet wordt in ‘EMEA’ gerealiseerd..

Kenmerkend voor Infor is de focus op niches in diverse sectoren en daarop gerichte product ontwikkeling. Maakindustrie is een belangrijke sector, waarbij niches als machinebouw, aerospace & defense, metaal, automotive, hightech-electronics en kunststof worden bediend.

Product informatie

Infor Syteline 10.0.0

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Syteline is voor Infor wereldwijd het key ‘Multi tenant SAAS’ ERP product voor de maakindustie, waarbij het gebruik van de AWS (Amazon) datacenters op strategische plekken in de wereld data veiligheid, beschikbaarheid, snelheid & betrouwbaarheid garanderen. Daarmee is dit ERP systeem volledig klaar voor de toekomst, de adoptie van cloud gebaseerde ERP systemen neemt immers een grote vlucht.

Syteline  biedt al meer dan 25 jaar brede functionaliteit voor middelgrote productie-organisaties, waarbij flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid van belang zijn. Syteline  is een uiterst flexibele oplossing die zich volledig laat aanpassen aan de bedrijfsprocessen. Niet alleen functioneel, maar ook de schermen, tabellen, velden en rapportages. Standaard Microsoft tools zoals Excel, Word en Outlook worden geïntegreerd gebruikt binnen Syteline. Syteline is hiermee ook uiterst geschikt voor organisaties met meerdere (internationale) vestigingen, waarbij er sprake is van verschillende productie typologieën, vanaf Engineering-To-Order, via Make-To-Order tot Just-In-Time en Serieproductie. De flexibiliteit van Syteline garandeert dat het ERP systeem zich steeds aanpast aan de veranderende eisen en wensen van de zich verder ontwikkelende organisatie.


Systeem focus:

Industrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 488 47 01 65
www.quartess.eu
Jan Muller
j.muller@quartess.eu

Copyright IPL