ECI Software Solutions

ECI Software Solutions

Systeem: Bemet ERP

Bedrijfs informatie

ECI Software Solutions

Bemet

Bemet is een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die gedreven zijn om samen klanten te helpen om hun doelen te halen. Wij helpen maakbedrijven hun concurrentiepositie te verbeteren middels succesvolle automatisering. Bemet is dé toonaangevende leverancier van praktijkgerichte branchesoftware en geeft deskundig advies aan maakbedrijven. We communiceren helder en denken oplossingsgericht.

Al sinds 1990 ondersteunen wij een breed scala aan klantordergestuurde bedrijven in binnen- en buitenland met gebruiksvriendelijke, kostenbesparende en productieverhogende branchesoftware, zoals ERP, APM en CAD/CAM oplossingen (zie ook www.bemet.nl). Tevens verzorgen we trainingen en gebruikersdagen en beschikken we voor elke productgroep over een slagvaardige helpdesk. We doen dit vanuit onze eigen technische achtergrond en kennis, zodat u altijd te maken heeft met mensen van de praktijk – van úw praktijk.

Product informatie

Bemet ERP 2022R1

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Bemet is het complete, praktijkgerichte en eenvoudig te leren productiebesturingssysteem (ERP) voor klantordergestuurde MKB-bedrijven. 

Voordelen van Bemet:
•    Efficiënter werken
•    Sneller calculeren
•    Duidelijke planning
•    Sterk verbeterde logistiek
•    Met 1 druk op de knop inzicht in uw bedrijfsproces
•    Toegang via mobiele applicatie

Bemet is door alle afdelingen binnen een maakbedrijf in te zetten om het proces te beheersen. Hieronder kunt u lezen welke functionaliteiten van Bemet speciaal van toepassing zijn voor de afdelingen directie, werkvoorbereiding, inkoop en planning.

ERP voor de directie

Uw winst ligt voor het oprapen

Om de concurrentie het hoofd te kunnen blijven bieden, is efficiënt werken in uw bedrijfsvoering van levensbelang. Door in één systeem alle informatie te integreren over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering kunt u uw totale bedrijfsproces verbeteren. 

Procesverbetering

Met Bemet ziet u als manager waar het goed gaat en… waar niet. Hoeveel offertes gaan de deur uit en wat is het scoringspercentage? Hoe zit het met machinebezetting en medewerker-efficiency? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u met één druk op de knop heldere antwoorden. In tabellen en grafieken vindt u snel en overzichtelijk alle gewenste informatie.

Leverbetrouwbaarheid

Inzicht in de logistieke processen gekoppeld aan een heldere planning verhoogt de betrouwbaarheid van uw levering. En uw goede naam als betrouwbare leverancier betekent het behoud van uw klanten.

Tijdwinst

Kiezen voor Bemet ERP betekent dat voortaan gegevens slechts één keer ingevoerd hoeven te worden, hetgeen zowel kostenbesparing als foutenreductie oplevert. Alle onderdelen van uw totale bedrijfsproces worden naadloos op elkaar afgestemd. Geen onnodig tijdverlies door informatietekort meer (zoeken naar informatie kost u al snel 30% van uw beschikbare tijd), administratieve processen worden geminimaliseerd, offertes beter én sneller gecalculeerd en het productieproces geoptimaliseerd. Zo maakt u op alle fronten winst.
 


Systeem focus:

Maakindustrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 63 63 900

Rob Stoffelsen
rstoffelsen@ecisolutions.com

Copyright IPL