MKG

MKG

Systeem: MKG5

Bedrijfs informatie

MKG

De metaalsector verandert. Loop jij voorop?

Jouw metaalbedrijf is een schakel in een hoogwaardige omgeving die continu verandert. Machines worden geavanceerder, producten complexer. Levering van kleinere orderaantallen op afroep neemt toe, de voorwaarden worden echter steeds strenger.

Je wilt van overtollige werkzaamheden af en ook de kans op fouten moet kleiner. Tegelijkertijd wil je beter inzicht in je processen en meer grip op je bedrijfsresultaat. Om je processen te optimaliseren heb je een uitgekiend ERP-systeem nodig. MKG software is specifiek ontwikkeld voor het metaalbedrijf. Heb je een eenvoudige of juist een uitgebreide administratie? In beide gevallen tref je met MKG een branchepartner met kennis van zaken en een pragmatische aanpak.

Ruim 500 toonaangevende metaalbedrijven gebruiken MKG ERP-software. MKG is daardoor een begrip in de metaalsector. Branchegeschikte software en MKG’ers met kennis van zaken helpen je bedrijf beter renderen.

Over MKG

MKG (Metaal Kennis Groep) ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve software (ERP) voor uitsluitend toeleveranciers, machine/apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Kenmerkend voor de metaal is de specifieke wijze van verkopen, calculeren, produceren, inkopen, wel of geen voorraad houden, uitbesteden en machinebezetting.

Bij MKG werken 50 ambitieuze mensen met ERP en de processen in de metaal als kerncompetentie. MKG is actief in Nederland, België en Duitsland. Onze kennis is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring in het automatiseren van processen binnen de metaal

Product informatie

MKG5 5.061

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

MKG is een compleet ERP-softwarepakket, maatwerk is overbodig. De volledigheid maakt workflow optimalisatie mogelijk en reduceert overtollige werkzaamheden. MKG levert altijd het gehele ERP-pakket en geen losse modules. De gedachte hierachter is dat er geen concessies in functionaliteit hoeven worden gedaan. Alleen dan kan je bedrijf optimaal profiteren van wat ERP allemaal biedt.

Actieve signalering

Wij hebben het pakket oren en ogen gegeven die je helpen jouw processen te bewaken. Je kunt daarmee zelf situaties aangeven waarin het pakket jou actief moet signaleren. Denk hierbij aan de bezettingsgraad, leverbetrouwbaarheid of orderintake die onder het gewenste niveau dreigen te dalen. Bijzonder handig bij het uitvoeren van de dagelijkse operationele controles.

Logistiek én financieel

Met MKG heb je logistieke en financiële procesafhandeling onder één dak. Een extra boekhoudpakket is niet nodig. De administraties sluiten altijd aan, wat je meer grip geeft op de bedrijfsvoering.

Afhandeling in één scherm

Elk scherm is geoptimaliseerd voor de gebruiker. Het biedt relevante informatie en toont de uit te voeren acties. Complete procesafhandeling is daardoor in één scherm mogelijk, wat het ERP-gebruik eenvoudig maakt.

Bespaar op handmatige invoer en voorkom fouten

Jouw bedrijf bevindt zich in een keten. Je deelt veelvuldig orderinformatie met klanten en leveranciers. Dagelijks worden orders, opdrachtbevestigingen en facturen handmatig ingevoerd. MKG is een open pakket dat je in staat stelt om gecontroleerd elektronisch data te delen. Bespaar op handmatige invoer en voorkom fouten door ketenintegratie


Systeem focus:

Metaal.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 74 24 23 654
www.mkg.nl
Mark Leppers
mark.leppers@mkg.nl

Copyright IPL