novutech

novutech

Systeem: Netsuite

Bedrijfs informatie

novutech

Wie overzicht heeft kan twee stappen vooruitdenken. Met die gedachte laat Zone & Co bedrijven groeien. Met het beste échte Cloud-based ERP Softwaresysteem: NetSuite. Eén applicatie die een volledig overzicht geeft en die inzicht verschaft in de hele onderneming. Die ERP, CRM en e-commerce combineert. Technologie van de toekomst die u in staat stelt om meer te doen, in minder tijd, met dezelfde mensen.

Zone & Zo (voorheen Fast Four) is een full-service ERP-partner gespecialiseerd in NetSuite – 's werelds nummer één cloud ERP-software. Vanuit kantoren in Nederland, België, de Verenigde Staten, Australië en Tsjechië helpen we meer dan 1.000 bedrijven wereldwijd met technologische oplossingen voor groeiknelpunten. Consultancydiensten en apps voor betere inzichten, vlottere bedrijfsprocessen en minder handwerk.

Als NetSuite-partner kan Zone & Co helpen met alles wat met NetSuite te maken heeft. We kunnen adviseren tijdens een ERP-softwareselectie, gepersonaliseerde softwaredemo's organiseren en u helpen erachter te komen of het systeem geschikt is voor uw organisatie. Wij kunnen u helpen met de volledige implementatie, gebruikmakend van onze “Agile” methodiek. En na een implementatie kunnen we lokale ondersteuning en onze expertise bieden om u te helpen bij toekomstige ontwikkelingen in het systeem.

We zijn er ook om bestaande NetSuite-klanten te helpen. We kunnen lopende implementaties ondersteunen als er extra middelen nodig zijn, of consultants beschikbaar stellen om na de livegang aan verbeteringen van het systeem te werken.

Beide bedrijven zijn in 2012 begonnen met het verkopen en implementeren van NetSuite bij klanten van 5 tot 500+ gebruikers. Onze aandeelhouders zijn elke dag actief betrokken bij projecten gedurende de projectlevenscyclus, dus u kunt er zeker van zijn dat ons team het meest geschikt is voor uw project. Ons succes is gebaseerd op het succes van onze klanten en heeft ons in staat gesteld ons bedrijf te laten groeien met een staf van meer dan 280 hooggekwalificeerde op NetSuite gefocuste medewerkers. Wij besteden uw project daarom niet uit; het is te belangrijk voor ons collectieve succes.

Gezamenlijk hebben we de afgelopen jaren meer dan 200 NetSuite implementaties gedaan. We hebben verschillende soorten bedrijven geholpen om een schaalbare (omnichannel) strategie neer te zetten. We hebben daar geweldige resultaten geboekt met NetSuite als nieuwe basis voor hun groei. Als implementatiepartner werken we met een implementatiemethodiek die ons in staat stelt volledig samen te werken met de klant en het systeem agile te implementeren. In onze ervaring is dit een ideale aanpak voor snelgroeiende bedrijven. Het zorgt ervoor dat bedrijven zo snel mogelijk live kunnen gaan en kunnen blijven bouwen op een stevig fundament.

Product informatie

Netsuite 2022.1

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Écht Cloud

De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Snelgroeiende bedrijven waarderen oplossingen voor financieel beheer die flexibel genoeg zijn om tegemoet te komen aan dynamisch veranderende zakelijke behoeften, zowel intern als extern. NetSuite ERP stelt organisaties in staat om de efficiëntie te verhogen, de zichtbaarheid te verbeteren en de basis te leggen voor toekomstige groei. We stellen u in staat om IT-kosten te beheren, de efficiëntie van de boekhouding te optimaliseren, de toeleveringsketen en inkoopprocessen te stroomlijnen, handmatig intensieve, op spreadsheets gebaseerde rapportage te elimineren en de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren.

NetSuite kan:

  • Internationale groei ondersteunen: de wendbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid vergroten die uw bedrijf nodig heeft om innovatie en groei te stimuleren, of dat nu internationaal of lokaal is.
  • Snellere en betere beslissingen nemen ondersteunen: ingebouwde business intelligence biedt realtime inzicht in de belangrijkste bedrijfsprestatie-indicatoren voor een uniform beeld van uw organisatie.
  • De TCO verlagen: elimineer versievergrendeling en verbeter de flexibiliteit met software die altijd up-to-date is met alle uitgevoerde aanpassingen vooruit om uw bedrijf te ondersteunen.

NetSuite ERP is ontworpen om missiekritieke processen te stroomlijnen. Dit stelt bedrijven op zijn beurt in staat om te blijven focussen op waar u het beste in bent en om snel en zelfverzekerd te reageren op nieuwe marktkansen. Van financiën tot supply chain management tot facturering en meer, NetSuite ERP geeft duidelijke zichtbaarheid en controle over uw bedrijf.


Systeem focus:

Handel en industrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 6 2813 6085
www.novutech.com
Joris Teulings
joris@novutech.com

Copyright IPL