Add-it Infosystems BV

Add-it Infosystems BV

Systeem: Dynamics NAV Addit

Bedrijfs informatie

Add-it Infosystems BV

Add-IT Infosystems B.V. is gespecialiseerd in het verlenen van diensten rondom het implementeren van Microsoft Dynamics NAV software. Bij het implementeren van het genoemde product, ligt de bedrijfsfocus op branches waar het registreren van product dimensies/kenmerken een rol spelen. Daarnaast richt Add-IT zich op bedrijven waar op basis van klantorders wordt geproduceerd. Veelal zijn dit bedrijven die hun orders op basis van een projectadministratie verwerken. Add-IT onderscheidt zich door een zeer gedegen kennis van de genoemde branches met een gemiddeld aantal ervaringsjaren van 20 jaar per medewerker. Add-IT heeft voor bedrijven waar de registratie en de transformatie van productdimensies in het bedrijfsproces een rol speelt, in eigen beheer een add-on op het NAV platform ontwikkeld.

Naast het leveren van deze software diensten draagt Add-IT via de ICT afdeling voor een groot aantal klanten de zorg voor het netwerk- en hardwarebeheer, waarbij alle hardware in principe door Add-IT worden geleverd, hetzij on premise hetzij in de cloud. Naast kantoor-automatisering is de automatisering van productie-processen een specialisme van Add-IT.

Door het leveren van de genoemde diensten kan Add-IT optreden als turn-key partner en u als klant op alle ICT terreinen ontzorgen. Onze klanten ervaren dit ook zo en leggen graag de genoemde activiteiten bij Add-IT neer.

Product informatie

Dynamics NAV Addit 2017

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd

Add-IT Essentials, Dimensions & Projectbeheer

Microsoft Dynamics NAV met de door Add-IT ontwikkelde modules voor het registreren van productdimensies is een geïntegreerde software oplossing voor ondernemingen die artikelen niet alleen op basis van aantallen, maar ook op bijvoorbeeld lengte, breedte en kwaliteit registreren.

In meerdere branches kan het voorkomen dat het voor een gebruiker niet voldoende is om te weten hoeveel m², strekkende meter of aantal stukken er van een bepaald product in z’n totaliteit op voorraad ligt. Met door Add-IT gebouwde add-ons is het mogelijk om in te zoomen op de afzonderlijke rollen/stuks van een artikel, zodat de voorraden zo efficiënt mogelijk kunnen worden beheerd. De add-ons zijn naadloos geïntegreerd in de Microsoft Dynamics NAV software, waardoor meegroeien met nieuwe releases is gewaarborgd.

Oplossingen

Add-IT kent een drietal oplossingen: Add-IT Essentials,  Add-IT Dimensions en Add-IT Projectbeheer.

Add-IT Essentials

De Essentials add-on vormt een horizontale laag aan functionaliteit, waarmee het Microsoft Dynamics NAV platform op een eenvoudige wijze kan worden uitgebreid met extra functionaliteit.

Hierbij moet worden gedacht aan zaken als Flexibel te definiëren en in te zetten artikelattributen, Geavanceerde verkoopprijsroutines, Rapport- en documenttekstsjablonen, Klachtenadministratie en klachtafhandeling, Het kunnen registreren en afhandelen van bonussen en provisies, Mogelijkheden voor het batchmatig kunnen plannen van productieorders aan de hand van productkenmerken, Grafisch werklastbeheer, Uitgebreide mogelijkheden rondom verzend-adressen beheer, Extra tracking & tracing mogelijkheden door het kunnen registreren van verfbadnummers en partijnummers van derden, Integratie van attributen met het inkoopprijzen, Optimalisatie van gebruik van artikelvarianten d.m.v. artikelattributen en Transport Order Management.

Add-IT Dimensions

De Dimensions add-on, is een software oplossing voor branches, waar zowel de voorraad als de procesverwerking sterk bepaald wordt door het registreren en transformeren van product attributen. Veelal is er sprake van divergerende productie. De module biedt rijke functionaliteit om voor een artikel meerdere eenheden en attributen (denk hierbij aan  afmetingen, kwaliteit, staalsoort, diameter, aantal rollen) op partijniveau te kunnen registeren, te transformeren en in te zien in de inkoop- verkoop-, productie- en magazijnprocessen.

Add-IT Projectbeheer

De projectbeheer oplossing van Add-IT maakt klantorder-gebaseerd produceren mogelijk en biedt bewezen mogelijkheden om op basis van klantspecificaties de diverse bedrijfsprocessen zo lean en mean mogelijk aan te sturen.

Doelgroep

De Essentials en Dimensions add-ons zijn geschikt voor zowel handels- als productie¬bedrijven, waarbij de registratie van artikelspecificaties essentieel zijn. Ook bedrijven die projecten leveren in combinatie met artikelspecificaties vormen de doelgroep. Succesvolle implementaties zijn inmiddels gerealiseerd in de papier-, kabel-, metaal- en de tapijtbranche.


Systeem focus:

Tapijtindustrie en -groothandel, Kabelindustrie en -groothandel, Palletproductie en -groothandel, Rubberslangen, Papierindustrie (o.a. wandbekleding), Metaalindustrie (o.a. weven van gaas op rol) 


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 38 773 90 95
www.add-it.nl
Jaap-Jan Verloop
jj.verloop@add-it.nl

Copyright IPL