QAD

QAD

Systeem: QAD Adaptive ERP

Bedrijfs informatie

QAD

QAD

QAD ontwikkelt, levert en implementeert al meer dan 40 jaar succesvol ERP oplossingen aan productiebedrijven die nationaal en internationaal opereren. In de beginjaren verwierf QAD al bekendheid met de ERP-oplossing MFG/PRO. Nu beschikken wij over oplossingen in de cloud met de naam QAD Adaptive ERP. Deze naam geeft precies aan wat de waarde is: het stelt onze klanten in staat om snel te anticiperen op steeds veranderende omstandigheden, intern en extern. QAD Adaptive ERP helpt bedrijven om snel en eenvoudig te veranderen zonder grote investeringen te hoeven doen in herimplementaties, maatwerk of zelfs vervanging van software. QAD biedt een functioneel complete, krachtige en snel te implementeren oplossing.

Sinds de oprichting in 1979 is QAD gegroeid tot een bedrijf met ruim 2000 medewerkers en  kantoren in 25 landen, samen met onze partners zijn wij vanuit 100 landen over de hele wereld actief. Het hoofdkantoor staat in Santa Barbara, Californië, USA en QAD is beursgenoteerd aan de NASDAQ. In Nederland is QAD gevestigd in Schiphol-Rijk. Meer dan 4000 productiebedrijven/vestigingen met ruim 300.000 actieve gebruikers werken elke dag met QAD.

QAD heeft een sterk en loyaal klantenbestand dat de kern vormt van ons succes. Wij vinden dat wij de beste ERP-software alleen samen met onze klanten kunnen ontwikkelen. Hun inbreng komt tot uiting in nieuwe functionaliteiten in QAD Adaptive ERP.

Product informatie

QAD Adaptive ERP Enterprise Edition 2022

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd.

QAD Adaptive ERP

QAD richt zich op zes marktsegmenten: Automotive, Life Science, High Tech, Industrial, Food & Beverage en Consumer Products. QAD Adaptive ERP is de ERP-oplossing voor nationale en internationale opererende bedrijven, inclusief Demand & Supply Chain Management, Transportation Management, Quality Management en Field Service Management. Het helpt u om uw bedrijfsresultaten te verbeteren, bedrijfsrisico’s af te dekken en te voldoen aan steeds strengere wet- en regelgeving.

QAD Adaptive ERP is een ‘open’ oplossing. Dit blijkt uit het volgende: allereerst is voor QAD klanten de samenwerking en integratie met andere systemen en spelers in hun markt noodzakelijk om efficiënt te kunnen opereren. QAD biedt bewezen oplossingen voor het uitwisselen van informatie met alle partners in de Supply Chain, met QAD Cloud EDI en de QAD Customer & Supplier Portals.

Daarnaast biedt QAD Adaptive ERP ‘state-of-the-art’ communicatie en integratie technieken om op eenvoudige en snelle wijze, connecties te maken met uw interne ‘best of breed’ applicaties.

Ook biedt QAD Adaptive ERP de mogelijkheid om zelf functies toe te voegen door de App-based, Low-Code/No-Code technologie.

Een goede samenwerking tussen de planning- en operationele disciplines versterkt het vermogen van een productieorganisatie om snel aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen. Fabrikanten missen vaak tijdig en nauwkeurig inzicht in de operationele status van geplande productie. QAD’s module Production Execution biedt met automatische terugkoppeling van machinedata, real-time inzicht in de status van zowel de productie alsook van de machine. Hiermee kan snel gereageerd worden op veranderende klantvraag, voorraad tekorten, storingen en onderbrekingen in de toeleveringsketen.

De gebruikers interface van QAD Adaptive ERP is toegankelijk en intuïtief. Ieder scherm kan door de gebruiker, zonder hulp van IT, worden gepersonaliseerd. Met workflows en alerts wordt de gebruiker proactief geïnformeerd. QAD Adaptive ERP is rol gebaseerd en voorzien van standaard rapportages en krachtige analyse functionaliteit waar met een paar ‘klikken’ op een grafiek verdere analyses kunnen worden gemaakt. Naast de data uit de QAD applicaties kan ook externe data worden meegenomen in de analyses, zodat u betere besluiten kunt nemen dan voorheen mogelijk was.


Systeem focus:

Manufacturing


Product screenshots

Contact

Sales
+31 6 20505569
www.qad.com
Stefan van Olst
svu@qad.com

Copyright IPL