IPL Advies

IPL Advies is een onafhankelijk bedrijfskundig adviesbureau voor productie-, groothandels en servicebedrijven.
Onze adviseurs realiseren verbeteringen in uw bedrijfsprestaties, door het vertalen van uw strategie naar effectieve en efficiënte procesinrichting en systeemondersteuning.

Selectie van ERP Software

IPL is een specialist in de selectie, implementatie en optimalisatie van ERP systemen. IPL heeft meer dan 250 bedrijven in productie en groothandel ondersteund. We doen dit op basis van onze jaarlijkse internationale, onafhankelijke evaluatie van ERP-systemen, die we sinds 1991 uitvoeren. We werken hierin samen met het Fraunhofer-instituut IML in Dortmund.

Verder heeft IPL in 2009 de website ERP-Selectie.nl opgezet. Hier vindt u veel informatie over hoe je een ERP Systeem vergelijkt, kiest en implementeert.

Selectie van overige Business Software

Ook voor de selectie en invoering van andere bedrijfssoftware (CRM, PDM, PLM, CAD en PCF) kunt u bij ons terecht.

Smart Customization

Klanten verwachten van Industriële bedrijven die eigen producten of machines produceren dat deze tegen concurrerende prijzen en acceptabele levertijden, inclusief klantspecifieke aanpassingen worden geleverd. Individualisering, dus maatwerk, zonder meerkosten is hier het ultieme doel.

Smart Customization is een manier van organiseren waarbij het beheren en vastleggen van het eigen product, de operationele realisatieprocessen en de geautomatiseerde ondersteuning nauw op elkaar worden afgestemd. Door middel van proces differentiatie benut Smart Customization de mogelijkheden van Configure to Order (CTO) naast Engineering to Order (ETO) en Assemble to Order (ATO). Hierbij moet helder en eenduidig zijn wat kan en wat niet. Verder ook een scherp inzicht in wat u uw klant kunt toezeggen tegen welke condities

Proces optimalisatie

Uw bedrijfsstrategie en doelstellingen worden vertaald naar moderne logistieke concepten. Wij richten ons op de optimalisatie en integratie van uw bedrijfsprocessen, van verkoop, engineering en planning tot inkoop, productie, installatie en service. We kijken samen met u waar verbeteringen nodig zijn en hoe we die kunnen realiseren middels moderne technieken zoals Lean en Visual Management of door de inzet van ICT.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op 040-750 55 90 en uiteraard via email: office@ipl.nl.