NTT DATA Business Solutions BV

NTT DATA Business Solutions BV

Systeem: SAP S4HANA NTTDATA

Bedrijfs informatie

NTT DATA Business Solutions BV

We Transform. SAP® Solutions into Value

Haal alles uit uw organisatie door te kiezen voor de juiste technologie. Met onze ervaring en expertise weten we precies wat u nodig heeft om van uw digitale transformatie een succes te maken. NTT DATA Business Solutions Benelux ontwerpt, implementeert, beheert en verbetert SAP-oplossingen, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op wat er echt toe doet voor uw bedrijf: uw klanten en groei.

Industriespecifieke benadering

Als ERP-partner staan wij bekend om onze sterke focus op branches als discrete industries, life sciences & chemicals, wholesale distribution, professional services, education & research en food & agro. Dankzij onze unieke, industriespecifieke benadering matchen we uw businessmogelijkheden naadloos met de nieuwste technologische oplossingen.

Lokale partner met een globaal netwerk

Transformeren, groeien en nóg succesvoller worden? Met onze diepgaande expertise in SAP-oplossingen en jarenlange ervaring in uw industrie helpen we u op weg. En dat is nog maar het begin. Wij zijn een partner met een passie voor het vak. Onze hechte band met SAP en onze andere partners zorgt ervoor dat u toegang heeft tot nog meer innovatieve oplossingen en ontwikkelingen. En, doordat we onderdeel zijn van de wereldwijde NTT DATA-groep kunnen we u helpen bij elk project en elke vraag. Ongeacht de scope, u bent bij ons in deskundige handen.

Efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen

Al 30 jaar zorgen we voor efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen binnen organisaties. In 30 landen hebben we zo al duizenden bedrijven geholpen om gestroomlijnder en succesvoller te worden. Samen met 12.000 experts transformeren we bedrijven naar een intelligente onderneming. Elke dag. Wereldwijd. In de Benelux doen we dat met 170 specialisten.

Klaar voor uw reis richting de Intelligent Enterprise? 

Product informatie

SAP S4HANA NTTDATA 2022

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

SAP S/4HANA Cloud – De nieuwe standaard van ERP uit de cloud

Bij NTT DATA Business Solutions werken we met SAP S/4 HANA. Een intelligent ERP dat beschikt over een digitale core die in-memory computing mogelijk maakt. Zo verbinden we mensen, bedrijfsnetwerken, LoB’s, en innovatieve technologieën als IoT met uw end-to-end-processen.

De juiste beslissingen op het juiste moment

De basis van SAP S/4HANA vormt SAP HANA; een geavanceerd in-memory-platform. Met deze krachtige core neemt u de juiste beslissingen, op het juiste moment en bovendien op basis van uniforme data die in realtime uit het systeem te halen is.

Snel op- en afschalen

Naast realtime analytics en de mogelijkheden om snel nieuwe technologieën te omarmen binnen uw businessprocessen, biedt deze ERP ook een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke user experience dankzij SAP Fiori. Doordat de oplossing ook in de public en private cloud beschikbaar is, kunt u bovendien snel op- en afschalen. Zo krijgt u de flexibiliteit om mee te bewegen met trends en veranderingen in de markt.

SAP S/4HANA biedt niet alleen de voordelen van de cloud, maar is ook revolutionair vanwege de interessante nieuwe functies. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Eén afzonderlijk, vereenvoudigd datamodel dat consistent is tussen cloud- en on-premise omgevingen, waardoor het makkelijker wordt om hybride landschappen te implementeren en beheren
  • End-to-end analytics maakt het mogelijk om elk aspect van uw bedrijf op detailniveau te doorgronden, zodat u uw bedrijf in realtime kunt besturen
  • Gebruikers krijgen via elk apparaat toegang tot SAP S/4HANA Cloud met de bekroonde gebruikerservaring van SAP Fiori en de contextbewuste digitale assistent SAP CoPilot
  • SAP CoPilot – een digitale assistent op basis van AI
  • Stroomlijnt terugkerende taken en stimuleert samenwerking met collega’s en/of andere afdelingen
  • Innovaties zoals machine learning en predictive analytics vergroten de efficiëntie en laten uw werknemers sneller betere beslissingen nemen
  • SAP heeft inmiddels stappen ondernomen om functionaliteit voor blockchain en Internet of Things te integreren om uw digitale bedrijfsmodellen te ondersteunen

Industriespecifieke templates

Natuurlijk verschilt het sterk per industrie wat u nodig heeft. Elke branche heeft zijn eigen unieke businessprocessen en -modellen. Onze industrie-experts kijken daarom samen met u wat past en wat waarde toevoegt aan uw organisatie. We werken dan ook met gestandaardiseerde industrie-templates gebaseerd op best practices, add-ons en andere oplossingen om tot een perfect fit te komen.

 

Leg ons jouw vraag voor.


Systeem focus:

Product screenshots

Contact

HQ Nederland: Utopialaan 50 - 5232 CE 's-Hertogenbosch
00 31 88 964 4000
www.nttdata-solutions.com/bnl/
Dhr. Louis Goderie
louis.goderie@nttdata.com

Copyright IPL