Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Systeem: K8-Babbage

Bedrijfs informatie

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde ERPsystemen aan handel, verhuur en installatie.

Kerridge CS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de handels-en distributiebranche en biedt gespecialiseerde software en diensten van hoge kwaliteit. KCS, met  hoofdkantoor in Hungerford, UK, bedient 25.000 klanten wereldwijd, voornamelijk in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Australië. Het bedrijf heeft meer dan 1050 werknemers wereldwijd, waaronder teams op 2 locaties in Nederland.

Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems?

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij bieden totaaloplossingen voor uw bedrijf. Onze software en diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met elkaar en met uw activiteiten en worden een hulpmiddel voor betere processen en groei – ongeacht uw branche – zonder uw kernprocessen aan te hoeven passen.

We blijven investeren in geavanceerde technologieën, om oplossingen te creëren die net zo krachtig zijn als relevant: niet alleen de beste in hun soort voor de sector, maar ook schaalbaar en aanpasbaar aan uw specifieke organisatiebehoeften.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

Product informatie

K8-Babbage 2019

Vragenlijst Versie 10: Gevalideerd

K8 Babbage

Eén van onze ERP oplossingen is K8. K8 is een volledig geïntegreerd handels en business management systeem voor distributeurs, groothandel en detailhandel. Via een suite aan modules helpt K8 u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en uw serviceniveau te verbeteren. K8 is ontworpen om u dichter bij uw klanten te brengen, uw winstgevendheid te vergroten en uw marges te managen. Van uw sales team tot uw back office, K8 is ontwikkeld om de dagelijkse productiviteit van uw team te vergroten.

Schaalbaar

K8 wordt wereldwijd gebruikt door veel grote en kleine handelsbedrijven. K8 kan u ondersteunen ongeacht of u nu één vestiging heeft of een groeiende onderneming met meerdere distributiepunten, een netwerk aan showrooms en een internet handelspunt – K8 helpt uw bedrijf om te groeien, naar welke grootte dan ook.

Onze software is specifiek bestemd en ontwikkeld om de organisatieprocessen binnen de handel, groothandel, detailhandel, distributiecentra te beheren en optimaliseren.

Onze software is dus geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche.

Flexibel – Uw Bedrijf, Uw Manier

U wilt uw bedrijf op uw manier leiden en K8 kan naar uw behoeften ingericht worden. Van de keuze welke modules te gebruiken tot de inrichting van het systeem, de dashboards en wie toegang heeft tot welke functionaliteit: u bepaalt het allemaal zelf in K8.

K8 – Lokaal of in de Cloud

Voor nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid kan K8 lokaal geïnstalleerd worden (op uw hardware) of gehost in onze cloud – K-Cloud. Onze Cloud oplossing ondersteunt uw groei zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hardware gerelateerde beperkingen. Wij nemen alle dagelijkse zorgen over het managen van uw K8 systeem weg en bieden een reeks van disaster recovery en bedrijfscontinuïteits opties aan.

Inkoop, Voorraad, Verkoop en Service

Alle modules binnen K8 zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

High performance database

K8 wordt geïmplementeerd op een Oracle database. De database technologieën steunen veel van de grootste detailhandels, groothandels, distributeurs en consumenten internetsites van de wereld. Onze langdurige relatie met Oracle heeft voortdurend voordelen opgeleverd voor onze klanten, klein of groot, door middel van eerdere beschikbaarheid van Oracle releases en goed inzicht in hoe de technologie van Oracle praktische en zakelijke voordelen op kan leveren voor onze klanten. Het Oracle-platform levert uitmuntende technische voordelen en robuuste prestaties, om te verzekeren dat de fundamenten van k8 volledig veilig, schaalbaar, beschikbaar en klaar voor de toekomst zijn.


Systeem focus:

Groothandel en distributie, Verhuur.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 184  679 406
www.kerridgecs.nl
Ramona de Jong
ramona.de.jong@kerridgecs.com

Copyright IPL