Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Systeem: K8

Bedrijfs informatie

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsmanagement systemen aan handel, groothandel en distributie. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen.

Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht. Wij bieden met K8 een moderne en flexibele oplossing die inspeelt op de behoeften van handel en groothandel. K8 is schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met een netwerk aan vestigingen.

Wij hebben meer dan 600 mensen in dienst in kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika, Nederland en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 1.700 klanten op ruim 6.000 locaties in heel Europa, het Midden Oosten, Afrika, Australasia en Noord Amerika.

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems? Wij leveren software en services die speciaal en uitsluitend zijn ontwikkeld voor de groothandelsbranche. Onze software is specifiek bestemd en ontwikkeld om de organisatieprocessen binnen de handel, groothandel, detailhandel, distributiecentra te beheren en optimaliseren. Onze software is dus geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche. Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van. 

 

ij leveren K8, een volledig geïntegreerd handels en business management systeem voor distributeurs, groothandel en detailhandel. Via een suite aan modules helpt K8 u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en uw serviceniveau te verbeteren. K8 is ontworpen om u dichter bij uw klanten te brengen, uw winstgevendheid te vergroten en uw marges te managen. Van uw sales team tot uw back office, K8 is ontwikkeld om de dagelijkse productiviteit van uw team te vergroten. Kerridge Commercial Systems investeert continu in nieuwe technologieën om zodoende krachtige software af te leveren waarmee onze cliënten de intensiverende concurrentie een stap voor blijven. Wij zijn trots op de markt leidende positie van onze ongeëvenaarde K8 ERP software. We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

Product informatie

K8 K8-Babbage

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

K8 is een volledig geïntegreerd Handels en Business Management systeem voor distributeurs, groothandel en detailhandel.

K8 is ontworpen om u dichter bij uw klanten te brengen, uw winstgevendheid te vergroten en uw marges te managen. Van uw sales team tot uw back office, K8 is ontworpen door handelsbranche experts om de dagelijkse productiviteit van uw team te vergroten.

Eén Geïntegreerde Oplossing

Innovatieve en flexibele aanvoerkanalen zijn essentieel voor handelsbedrijven die in de dynamische markt van vandaag op zoek zijn naar een haalbaar toekomstmodel. K8 kan u daarbij ondersteunen door middel van een brede selectie van geïntegreerde software modules.

Elke module integreert naadloos in het handels en business management platform, waardoor u elk aspect van financiën, handel, logistiek en management onder controle houdt.

Schaalbaar

K8 wordt wereldwijd gebruikt door veel grote en kleine handelsbedrijven. K8 kan u ondersteunen ongeacht of u nu één vestiging heeft of een groeiende onderneming met meerdere distributiepunten, een netwerk aan showrooms en een internet handelspunt – K8 helpt uw bedrijf om te groeien, naar welke grootte dan ook.

Flexibel – Uw Bedrijf, Uw Manier

U wilt uw bedrijf op uw manier leiden en K8 kan naar uw behoeften ingericht worden. Van de keuze welke modules te gebruiken tot de inrichting van het systeem, de dashboards en wie toegang heeft tot welke functionaliteit: u bepaalt het allemaal zelf in K8.

K8 – Lokaal of in de Cloud

Voor nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid kan K8 lokaal geïnstalleerd worden (op uw hardware) of gehost in onze cloud – K-Cloud. Onze Cloud oplossing ondersteunt uw groei zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hardware gerelateerde beperkingen. Wij nemen alle dagelijkse zorgen over het managen van uw K8 systeem weg en bieden een reeks van disaster recovery en bedrijfscontinuïteits opties aan.

Inkoop, Voorraad, Verkoop en Service

Alle modules binnen K8 zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

High performance database

K8 wordt geïmplementeerd op een Oracle database. De database technologieën steunen veel van de grootste detailhandels, groothandels, distributeurs en consumenten internetsites van de wereld. Onze langdurige relatie met Oracle heeft voortdurend voordelen opgeleverd voor onze klanten, klein of groot, door middel van eerdere beschikbaarheid van Oracle releases en goed inzicht in hoe de technologie van Oracle praktische en zakelijke voordelen op kan leveren voor onze klanten. Het Oracle-platform levert uitmuntende technische voordelen en robuuste prestaties, om te verzekeren dat de fundamenten van k8 volledig veilig, schaalbaar, beschikbaar en klaar voor de toekomst zijn


Systeem focus:

Groothandel en distributie


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 184  679 406
www.kerridgecs.nl
Ramona de Jong
ramona.de.jong@kerridgecs.com

Copyright IPL