Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Systeem: Wholesale

Bedrijfs informatie

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems (KCS) biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde ERP systemen aan handel, verhuur en installatie.

Kerridge CS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de handels-en distributiebranche en biedt gespecialiseerde software en diensten van hoge kwaliteit. KCS, met  hoofdkantoor in Hungerford, UK, bedient 25.000 klanten wereldwijd, voornamelijk in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Australië. Het bedrijf heeft meer dan 1050 werknemers wereldwijd, waaronder teams op 2 locaties in Nederland.

Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems?

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij bieden totaaloplossingen voor uw bedrijf. Onze software en diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met elkaar en met uw activiteiten en worden een hulpmiddel voor betere processen en groei – ongeacht uw branche – zonder uw kernprocessen aan te hoeven passen.

We blijven investeren in geavanceerde technologieën, om oplossingen te creëren die net zo krachtig zijn als relevant: niet alleen de beste in hun soort voor de sector, maar ook schaalbaar en aanpasbaar aan uw specifieke organisatiebehoeften.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

Product informatie

Wholesale SP6

Vragenlijst Versie 10: Gevalideerd

Wholesale is een 100% standaard ERP applicatie die zich puur richt op (groot)handelsbedrijven in de breedste zijn van het woord. Met andere woorden, al onze klanten zijn, oneerbiedig gezegd “dozenschuivers” en voegen, elk op hun wijze, toegevoegde waarde toe in de keten. Dat deze klanten allemaal zo hun specifieke wensen en eisen hebben, welke veelal niet in de kleinere standaard applicaties voorhanden zijn, zorgt ervoor dat onze klantenkring qua aantal gebruikers per klant flink varieert. Wij hebben klanten met 3 gebruikers, maar ook met 350. Belangrijk is dat de specifieke logistieke eisen en wensen worden afgedekt binnen een standaard applicatie. Naast de standaard ERP beschikt de oplossing over een flexibele laag, geheten BizzLayer. Deze BizzLayer stelt de klant in staat verder te digitaliseren door middel van bijvoorbeeld de Unit4 PIM.


Systeem focus:

Groothandelsbedrijven.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 61 334 30 57
www.kerridgecs.com
Arjen Baltje
arjen.baltje@kerridgecs.com

Copyright IPL