Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Systeem: KCS Wholesale

Bedrijfs informatie

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems (KCS) biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde ERP systemen aan handel, verhuur en installatie.

Kerridge CS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de handels-en distributiebranche en biedt gespecialiseerde software en diensten van hoge kwaliteit. KCS, met  hoofdkantoor in Hungerford, UK, bedient 25.000 klanten wereldwijd, voornamelijk in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Australië. Het bedrijf heeft meer dan 1200 werknemers wereldwijd, waaronder teams op 3 locaties in de Benelux

Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems?

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij bieden totaaloplossingen voor uw bedrijf. Onze software en diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met elkaar en met uw activiteiten en worden een hulpmiddel voor betere processen en groei – ongeacht uw branche – zonder uw kernprocessen aan te hoeven passen.

We blijven investeren in geavanceerde technologieën, om oplossingen te creëren die net zo krachtig zijn als relevant: niet alleen de beste in hun soort voor de sector, maar ook schaalbaar en aanpasbaar aan uw specifieke organisatiebehoeften.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

Product informatie

KCS Wholesale SP6 update 97

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

KCS Wholesale is een 100% standaard ERP applicatie die zich puur richt op (groot)handelsbedrijven in de breedste zijn van het woord. Met andere woorden, al onze klanten zijn, oneerbiedig gezegd “dozenschuivers” en voegen, elk op hun wijze, toegevoegde waarde toe in de keten.

Al deze klanten hebben specifieke wensen en eisen. Door de jaren heen is de applicatie dan ook door ons, in samenwerking met onze klanten ontwikkeld tot een ERP applicaties met diepe en verregaande ondersteuning op heel veel handelsprocessen. Aangezien deze specifieke eisen en wensen in andere applicaties vaak als maatwerk of add on zijn gebouwd of in de kleinere standaard applicaties niet voorhanden zijn, zorgt dat ervoor dat onze klantenkring, qua aantal gebruikers per klant, flink varieert. We hebben klanten met 3 gebruikers, maar ook met meer dan 200. Belangrijk voor de klant om te weten is dat wij specifieke logistieke eisen en wensen afdekken binnen een standaard applicatie. Naast de standaard ERP beschikt de oplossing over een flexibele API integratielaag. Deze laag stelt de klant maar ook derden partijen als PIM leveranciers in staat om op een eenduidige en makkelijke manier te integreren met KCS Wholesale!


Systeem focus:

(Groot)handelsbedrijven in de ruimste zin van het woord. Technische groothandels, Ijzerwaren -en gereedschappen, Sportartikelen, Tuin -en tuinbouwbenodigdheden etc.


Product screenshots

Contact

Nieuwe Gouwe O.Z 2j 2801 SB Gouda
088 854 3543
www.kerridgecs.com
Arjen Baltje
arjen.baltje@kerridgecs.com

Copyright IPL