Infor

Infor

Systeem: Infor LN

Bedrijfs informatie

Infor

Infor

Infor levert ERP-oplossingen, alsmede best-in-class software oplossingen waarmee klanten hun belangrijkste uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Infor’s best-in-class oplossingen zijn o.a.: Customer Relation Management (CRM), Product Configuratie (CPQ), Product Lifecycle Management (PLM), Warehouse Management (WMS), Human Capital (HCM) en Enterprise Performance Management (EPM). Met 17.000 medewerkers levert Infor diensten aan meer dan 70.000 klanten in ruim 100 landen. Kijk voor meer informatie op www.infor.com.

Infor CloudSuite

Infor levert On-Premise en Cloud ERP oplossingen gericht op specifieke branches. Infor LN CloudSuites bieden ERP met geïntegreerde Business Intelligence, oplossing voor magazijn/productie scanners en terminals en een compleet technologie platform. Met de Infor LN CloudSuites streeft Infor ernaar om de Total Cost of Ownership van ERP applicaties verder omlaag te brengen. Voor bedrijven leidt dit een  efficiënte ondersteuning van bedrijfsprocessen, een eenvoudig te managen omgeving en eliminatie van maatwerk.

Product informatie

Infor LN 10.7

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Actiegerichte Informatie

Medewerkers worden overstroomd met mail, telefoontjes en een veelvoud aan data. Infor LN helpt gebruikers met actiegerichte schermen, 360 dashboards en workbenches om snel informatie te vinden en direct actie te kunnen ondernemen. Infor LN  biedt medewerkers ook optimale samenwerking met collega’s, business proces optimalisatie en samenhangende business informatie. Infor LN biedt een user experience die er prachtig uitziet, uitdaagt om mee te werken en gebruikers maximaal ondersteund om betere beslissingen te nemen.

Infor LN Suite

Infor LN Suite biedt functionaliteit welke medewerkers meer efficiënt laat werken. De Infor LN Suite bestaat uit:

Infor OS Technologie platform

Infor Operating Service (OS) biedt een technologie platform met rol gebaseerde startpagina’s, en levert eindgebruikers alles van processen en bijbehorende KPI’s tot alerts en workflow taken gebaseerd op de verantwoordelijkheden en prioriteiten van de  gebruikers. Infor OS biedt de volgende functionaliteit:

ION Connect – Integratie van applicaties op basis van gestandaardiseerde XML documenten.

Event Management – Het bewaking van afgesproken Service Level Agreements (SLA’s) en het genereren van waarschuwingen (alerts) voor gebruikers zodat zij direct proactief kunnen reageren.

Workflow – Het aanmaken, doorsturen en goedkeuren van data en documenten via workflow die meerdere afdelingen/medewerkers kunnen betreffen.

Infor Document Management – Het archiveren en beheren van alle documenten rondom processen en data (projecten, orders, artikelen, klanten, etc.).

Infor Coleman (A.I) en Infor IoT Data van sensors op machines en installaties kan worden ontvangen, opgeslagen en geanalyseerd met Infor IoT. Met Infor Coleman brengt Infor Kunstmatige Intelligentie binnen ERP omgevingen. Op basis van data analyse kan Coleman direct acties uitzetten. Een voorbeeld hiervan is het voorspellen het moment van het stilvallen van een productiemachine en het tijdig inplannen van het juiste onderhoud.

Infor Birst / LN Analytics – Een complete set met KPI’s, dashboards en rapporten welke de duidelijkheid biedt die nodig is om performance te meten en te bewaken, managementinformatie te verschaffen en onderbouwde besluitvorming te bevorderen.

Infor LN

Infor LN is een ERP oplossing met zeer brede en diepe standaard functionaliteit voor specifieke branches. Logistieke bedrijven met complexe bedrijfsprocessen en bedrijven die te maken hebben met multi-site komen automatische uit bij Infor LN. Bedrijven die kiezen voor Infor LN streven naar het verbeteren van de efficiency door het continue optimalisatie van de bedrijfsprocessen.  Infor LN voorziet in specifieke functionaliteit voor de diverse branches, waaronder:

•             Machine en Apparatenbouw

•             High-tech & Electronics

•             Automotive

•             Aerospace & Defense

•             Projecten / Service organisaties

Infor LN is een oplossing welke specifiek is afgestemd op de bedrijfsprocessen binnen uw branche. Flexibel en snel aan te passen op veranderingen in de markt en binnen uw organisatie. Infor LN ondersteunt de verschillende logistieke concepten perfect binnen haar oplossing, zoals Make to Stock, Make to Order, Assemble/Configure to Order en Engineer to Order. De kracht van Infor LN ligt in het feit dat het juist een hybride organisatie met meerdere logistieke concepten optimaal ondersteund wordt. Wijzigen van logistiek concept voor een bepaald product zijn eenvoudig door te voeren.


Systeem focus:

Maakindustrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 342 42 88 88
www.infor.com
Adrie Oudhuis
adrie.oudhuis@infor.com

Copyright IPL