Infor

Infor

Systeem: Infor LN

Bedrijfs informatie

Infor

Infor levert ERP-oplossingen, alsmede best-in-class producten waarmee klanten hun belangrijkste uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Best-in-class producten zijn o.a. beschikbaar voor supply chain planning & execution, CRM, enterprise asset management, product lifecycle management en Budgeting & Consolidation. Met 15.000 medewerkers levert Infor diensten aan meer dan 70.000 klanten in ruim 100 landen. Kijk voor meer informatie op www.infor.com.

BETER SAMENWERKEN

Medewerkers worden overstroomd met mail, telefoontjes en een veelvoud aan data. Met de nieuwe Infor user interface Infor Ming.le verandert dit drastisch. Infor Ming.le biedt medewerkers optimale samenwerking met collega’s, business proces optimalisatie en samenhangende business informatie. Infor Ming.le biedt een user experience die er prachtig uitziet, uitdaagt om mee te werken en gebruikers maximaal ondersteund om betere beslissingen te nemen. Infor LN De Infor LN Suite biedt functionaliteit welke medewerkers meer efficiënt laat werken. De Infor LN Suite bestaat uit:

Infor Xi Technologie platform

Infor Xi biedt een technologie platform met rol gebaseerde homepages, en levert eindgebruikers alles van processen en bijbehorende KPI’s tot alerts en workflow taken gebaseerd op de gebruikers verantwoordelijkheden en prioriteiten. Infor Xi bestaat uit:

ION Connect – Integratie van applicaties van derden op basis van gestandaardiseerde XML documenten.

Infor Ming.le Event Management – Business Process Management (BPM) met automatisch status monitoring van taken; bewaking van afgesproken Service Level Agreements (SLAs) en het genereren van waarschuwingen (alerts) voor gebruikers zodat zij direct proactief kunnen reageren.

Infor Ming.le Workflow – Het aanmaken, doorsturen en goedkeuren van data en documenten via workflow die meerdere afdelingen/medewerkers kunnen betreffen.

Infor Document Management – Het archiveren en beheren van alle documenten rondom processen en data (projecten, orders, artikelen, klanten, etc.).

Infor Business Intelligence – biedt over applicaties, databronnen en bedrijfsprocessen de duidelijkheid die nodig is om performance te meten en te bewaken, managementinformatie te verschaffen en onderbouwde besluitvorming te bevorderen.

Product informatie

Infor LN 10.7

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

Infor LN Branchegerichtheid

Infor LN is een oplossing met zeer brede en diepe standaard functionaliteit voor diverse branches. Logistieke bedrijven met complexe bedrijfsprocessen en bedrijven die te maken hebben met multi-site komen automatische uit bij Infor LN. De bedrijven die kiezen voor Infor LN streven naar standaardisatie van bedrijfsprocessen, het voorkomen van maatwerk en continue optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Infor LN voorziet in specifieke functionaliteit voor de diverse branches, waaronder:

• Industrial Machinery & Equipment

• High-tech & Electronics

• Automotive

• Aerospace & Defense

• Projecten & Serviceorganisaties

Verlagen van kosten

Infor streeft ernaar om de Total Cost of Ownership verder omlaag te brengen door middel van specifieke functionaliteit en integraties. Dit leidt tot efficiënte ondersteuning van bedrijfsprocessen, een eenvoudig te beheren omgeving en eliminatie van maatwerk.


Systeem focus:

Product screenshots

Contact

Sales
00 31 342 42 88 88
www.infor.com
Adrie Oudhuis
adrie.oudhuis@infor.com

Copyright IPL