Blending Nederland BV

Blending Nederland BV

Systeem: Infor Blending

Bedrijfs informatie

Blending Nederland BV

Ruim 20 jaar zijn we vanuit onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam actief op de Nederlandse en Belgische markt met het ERP-Systeem Infor Blending. Een product dat ooit is ontstaan in de procesindustrie in de hoek van productontwikkeling op basis van recepturen en wat daarna is uitgegroeid naar een volwaardig en compleet ERP-systeem. De procesindustrie is daarom vanaf het begin, en nu nog steeds, onze focus. Dat is de industrie waarin wij goede software, kennis en ervaring willen delen met onze klanten om hen in staat te stellen hun bedrijfsprocessen efficiënt en soepel te laten verlopen. Vanuit de behoefte van onze klanten hebben we Infor Blending uitgebreid met d.3, ons ECM systeem geschikt voor o.a. digitale archivering en workflows.

De branches die wij onderscheiden zijn:

–              Chemie & Verf

–              Farmacie & Voedingssupplementen

–              Voeding & Drank

–              Verzorging & Cosmetica

In al deze branches hebben we een groot track record in de Benelux bij voornamelijk MKB-bedrijven (10-500 medewerkers). Wij zijn herkenbaar door onze flexibiliteit en pragmatische aanpak. Ook bedrijven met meerdere vestigingen in Nederland en daarbuiten kunnen uitstekend uit de voeten met onze producten. Desgewenst werken we hiervoor samen met onze buitenlandse partners.

Zowel Infor Blending als d.3 werken als gevalideerde systemen bij een toenemend aantal (farmaceutische) bedrijven.

Voor al onze producten werken we met ervaren consultants, ontwikkelaars en support medewerkers vanuit ons moderne kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Wij nodigen u van harte uit om verder kennis te maken met ons en onze producten. Zodat wij, met onze focus op uw branche u kunnen helpen met de focus op uw klanten.

Product informatie

Infor Blending 8.2

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Het ERP-systeem Infor Blending wordt ontwikkeld door Infor Global Solutions. Infor is een internationaal bedrijf dat softwareproducten voor elk onderdeel van een onderneming levert. Ook voor Infor is focus belangrijk, softwarepakketten worden door hen gemaakt met het oog op de branche waarin ze ingezet worden.

Infor Blending onderscheidt zich van andere ERP-systemen door de branchefocus die in de kern van het product aanwezig is zoals:

–              Koppeling tussen receptuur en verpakkingsvormen/verschijningsvormen: snel kunnen aanmaken van nieuwe verpakkingsvarianten/verschijningsvarianten

–              Receptuurhistorie, vrijgave beleid, deelrecepten, halffabrikaten

–              Integraal kunnen werken met meerdere eenheden (kg, lt, gram, stuk, doos, pallet) per artikel

–              Producteigenschappen berekenen: Nutritionele waarden, VOS-gehalte, dichtheid, %vaste stof, etc.

–              Veel functies voor het werken met Private labels

–              Volledige Track & Tracing

–              Productieplanning en controle van bijproducten

–              Eenvoudige en geavanceerde (LIMS) kwaliteitscontrole op de verschillende plekken in het proces (goederenontvangst, in-proces, eindproduct), onderhoud van meetapparatuur en monsterbeheer

–              Ervaring met 2 en 3 componenten producten: afzonderlijke verkoop en als onderdeel van set

–              Gevaarstofmodule inclusief het vastleggen van chemische reacties en classificatie van producten volgens EU-richtlijnen ten aanzien van opslag en transport

–              Geïntegreerde administratie van veiligheidsinformatiebladen

–              Probleemloze samenwerking met Microsoft Office toepassingen

Naast ons ERP-systeem Infor Blending bieden we sinds enkele jaren ook een zeer geavanceerd en compleet Document Management Systeem (DMS) aan, ook wel aangeduid als Enterprise Content Management (ECM). Dit product d.3, wordt ontwikkeld door d.velop en is sinds 1992 ingezet bij meer dan 8.500 bedrijven. Wij hebben d.3 toegevoegd aan onze portfolio omdat we bij onze klanten steeds vaker behoeften hoorden op het terrein van:

–              Digitale archivering en dossiervorming

–              Versiebeheer op documenten

–              Workflow management

d.3 is een product dat uitstekend invulling geeft aan deze behoeften. Daarnaast is er het voordeel dat er tussen Infor Blending  en d.3 een gestandaardiseerde koppeling is en er al veel installaties zijn waarin Blending en d.3 samen worden ingezet.

Het d.3 platform is veel meer dan een digitaal archief. Als compleet “Enterprise Content Managementsysteem” (ECM) optimaliseert de software alle bedrijfsprocessen die voorheen moeizaam met de hand en met veel papier afgehandeld moesten worden.

d.3 is het resultaat van de consequente ontwikkeling van de filosofie: we willen het dagelijkse werk van onze klanten gemakkelijker, comfortabeler en efficiënter maken.

d.3 onderscheidt zich door de hoge mate van innovatie, duidelijke productiviteitsverbetering, eenvoud in gebruik en bruikbaarheid.

Een ander belangrijk en onderscheidend element is de extra functionaliteit die d.3 kan bieden voor de Life Science industrie. Met  d.3 Life Science, een uitbreiding op d.3-basis, kan gewerkt kan worden met zogenaamde “gereguleerde documenten”.


Systeem focus:

• Farmacie & Voedingssupplementen

• Voeding & Drank

• Chemie & Verf

• Verzorging & Cosmetica


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 18 449 03 67
www.blending.nl
Rob Schuurman
rschuurman@blending.nl

Copyright IPL