IFS Benelux

IFS Benelux

Systeem: IFS Applications

Bedrijfs informatie

IFS Benelux

IFS ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise software voor klanten die goederen maken en leveren, assets onderhouden en/of servicegerichte diensten leveren. De industrie expertise van onze medewerkers en oplossingen heeft ons gebracht tot een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. Ons team van 3,500 medewerkers ondersteunen wereldwijd meer dan een miljoen gebruikers en tienduizend klanten vanuit een netwerk van lokale vestigingen en een groeiend partner ecosysteem. De oplossingen van IFS staan bekend als gebruiksvriendelijk, modulair in ontwerp en flexibel om de klanten te ondersteunen in hun manier van werken volgens hun gevestigde processen.

Onze missie is om samen te werken met klanten om hun concurrentievoordeel nu en in de toekomst te realiseren. We richten ons op de industrie en processen van de klant om de juiste oplossing te ontwikkelen en implementeren. We gebruiken onze diepgaande branchekennis om bedrijven te ondersteunen die slimmer willen werken. Daarom zijn we #forthechallengers.

Op deze manier combineert IFS Benelux de wereldtop in technologie met individuele aandacht. Opererend vanuit Eindhoven in Nederland heeft IFS in de Benelux ervaring opgebouwd dankzij meer dan 55 implementaties in de volgende sectoren: industriële productie, (o.a. machinebouw) construction, contracting en servicemanagement (o.a. scheepsbouw, olie, gas & energie), telecom en procesindustrie. In de Benelux werkt IFS voor klanten als Allinq, Bugaboo, Bosal, Aweta, Heerema Fabrication Group, Royal IHC, Damen Shipyards, Tennet, Teleplan, VBMS en Vyncke.

Product informatie

IFS Applications 9

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

IFS Applications™ is een zeer compleet Enterprise software systeem, dat beschikt over alle functionaliteit die nodig is om bedrijven efficiënt en effectief in hun operationele bedrijfsvoeringen te ondersteunen. Of het nu gaat om verschillende types van productie, planning, strategisch/operationeel HRM, CRM, Business Intelligence, Projecten of Service & Asset Management, IFS heeft al deze componenten in één pakket zitten, dat zelfstandig ontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund wordt.

IFS Applications is met name geschikt voor complexe productieomgevingen, projectgestuurde organisaties en service- en maintenance organisatie. De standaard ERP-functionaliteit is eenvoudig uit te breiden met functionaliteit voor document management, project management, asset management, service management, quality control en -management, customer relationship management en meer. En dit alles binnen een zeer flexibele applicatiearchitectuur. Op deze manier kan de applicatie eenvoudig uitgebreid worden met nieuwe, essentiële functionaliteit wanneer veranderende situaties hierom vragen. Zakelijke onderbrekingen worden hierdoor tot een minimum beperkt en als veranderingen zich aandienen, kan IFS Applications gewoon mee veranderen.

De nieuwe versie van IFS Applications, Versie 10, is in oktober 2018 gelanceerd en biedt klanten optimale flexibiliteit door innovaties op het gebied van gebruikerservaring, nieuwe functionaliteit, verder verbeterde configureerbaarheid en een nieuwe, gelaagde applicatiearchitectuur. IFS Applications 10 biedt daarnaast:

– Diepe branchefunctionaliteit binnen een breed pakket dat ook financials, human capital management en klantrelatiebeheer omvat;

– Een plezierige werkervaring via IFS Aurena, de intuïtieve gebruikersinterface die toegankelijk is vanaf elk apparaat;

– Keuze uit cloudservicemodellen, Software-as-a-Service (SaaS) of IFS Managed Cloud of on-premise;

– Ondersteuning voor wereldwijde activiteiten en grotere transparantie in bedrijfsprocessen, waardoor alle onderdelen van het bedrijf dichter bij elkaar komen;

– IoT-technologie en realtime gegevensverzameling voor voorspellend onderhoud en service;

– Lage Total Cost of Ownership (TCO), proactief kwaliteitsbeheer en continue innovatie via regelmatige updates plus een Layered Application Architecture (LAA);

Geen enkel bedrijf opereert op zichzelf. We worden allemaal beïnvloed door vele factoren. IFS Applications combineert toonaangevende technologie met inzicht in uw branche om trends aan te pakken, waaronder Internet of Things (IoT), digitale transformatie en servitization. Het biedt last-mile-functionaliteit om uw activiteiten hier en nu te optimaliseren en een uitstekende digitale ervaring om iedereen binnen en buiten uw organisatie te betrekken.

Sneller betere beslissingen nemen met IFS EOI

Met IFS EOI hebben bedrijven een volledige 360-graden, bedrijfsbreed, top-down perspectief van de processen en prestaties in lijn met de bedrijfsstrategie.

Met IFS EOI kunnen managers processen herzien en herinrichten voor een goede aansluiting op de bedrijfsstrategie en zijn zo verzekerd van een juiste uitvoering van bedrijfsprocessen conform deze strategie. EOI software stuurt deze processen naar eindgebruikers door middel van desk top functionaliteit. De EOI oplossing biedt eindgebruikers een volledig inzicht in welke functies nu daadwerkelijk waarde voor de klant leveren, welke minder effectief zijn en welke  zowel tijd als middelen verspillen om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Uiteindelijk stelt IFS EOI bedrijven in staat tot een snellere realisering van de bedrijfsstrategie door het sneller nemen van betere beslissingen. Doordat managers de impact van real-time performance op de belangrijkste processen en doelstellingen direct kunnen vaststellen, beschikt men over real-time operationele intelligentie en uitvoerbare controles. Zo worden issues opgelost voordat deze daadwerkelijk problemen veroorzaken.


Systeem focus:

Maakindustrie: IFS ondersteunt o.a. de volgende productievormen: Discrete productie, Engineer-to-Order, Configure-to-Order, Make-to-Order, Make-to-Forecast en Mixed mode productie 

Engineering, Constructie & Infrastructuur: Beheer complexe projects, asset lifecycles en operationele contracten.

Service Organisaties: IFS heeft een uitgebreid end-to-end service management software product.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 40 292 32 92
https://www.ifsworld.com/nl/
Joeri Wouters
joeri.wouters@ifsworld.com

Copyright IPL