Fellowmind

Fellowmind

Systeem: Microsoft D365 Unified Operations Fellowmind

Bedrijfs informatie

Fellowmind

Fellowmind maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te optimaliseren met het krachtige Microsoft Dynamics 365-platform waarbij Dynamics 365 Finance & Operations (voorheen Dynamics AX) het ERP-gedeelte binnen deze suite van bedrijfssoftware vormt. Bovenop dit platform biedt Fellowmind zelf ontwikkelde apps én apps van geselecteerde partnerbedrijven.

Het onderscheidend vermogen van Fellowmind bestaat uit de specifieke kennis van productie- en handels- en servicebedrijven in de branches Automotive, Metaal, Kunststof, Chemie, Machine- en Apparatenbouw en Bouwtoelevering. Deze kennis is opgedaan door ruim 250 implementaties met een team van specialisten die in deze branches hebben gewerkt. Daarom kan Fellowmind meepraten over de uitdagingen in deze branches.

Bij Fellowmind werken ruim 400 specialisten verdeeld over twee locaties in Venlo en Deventer. Al meerdere jaren op rij behoort het bedrijf tot de InnerCircle van Microsoft. Dit betekent dat Fellowmind door Microsoft tot de top 1% Dynamics-partners wereldwijd wordt gerekend. 

Kwaliteit in DNA

Met Fellowmind kiezen bedrijven voor een betrouwbare en innovatieve partner die branchekennis combineert met oplossingen die bijdragen aan de winstgevendheid.  

Mensen bij Fellowmind ademen Microsoft Dynamics en onze lat ligt hoog. Over één ding valt niet te twisten: kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit. Onze klanten leveren het bewijs.

Mimaki Europe

“Waarschijnlijk waren we niet eens aan sommige projecten begonnen, omdat we het risico niet durfde te nemen. Doordat we met Fellowmind samenwerken durven we het risico wel te nemen.”

Rollecate

“Fellowmind is een garantie voor een succesvolle implementatie binnen planning en budget. De branchekennis van Fellowmind in combinatie met de continuïteit die Microsoft biedt is doorslaggevend geweest. Fellowmind is realistisch. In overleg is besloten om stap voor stap te investeren. Op deze manier zijn we samen qua ERP-oplossing en de invulling daarvan tot de juiste mix gekomen”.

Product informatie

Microsoft D365 Unified Operations Fellowmind Microsoft Dynamics 365 One Version (Meest recente Juni 2022)

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Microsoft Dynamics 365

De kans is aanzienlijk dat Microsoft Dynamics 365 jouw laatste (grote) ERP-/ CRM-project is. Waarom? Dankzij de compleetheid blijft je binnen de standaard én dankzij het feit dat je in de cloud (Microsoft Azure) werkt, werk je altijd in de actuele versie. Middels maandelijkse updates geen moeilijke migraties, her-implementaties of upgrades meer.

Hét standaard cloud-platform

Microsoft Dynamics 365 is hét cloudbased platform voor bedrijfssoftware. Het platform omvat ERP (Finance & Operations), CRM (Customer engagement), Service (Customer service & Field service), Business Intelligence (PowerBI), IoT, AI, PowerApp’s en Office365. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment opschalen in capaciteit en toepassingen wanneer de situatie erom vraagt.

De uitgebreide basisfuncties van Microsoft Dynamics 365 heeft Pulse nog eens uitgebreid met vele branche-specifieke app’s.

Het nieuwe denken

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, voorheen bekend als Dynamics AX, is de ERP-oplossing binnen het Microsoft 365-platform.

Bedrijfsprocessen laten zich niet in silo’s vangen. Bedrijven willen flexibel zijn, omdat de wereld om hen heen steeds veranderd. Het oude ERP- en CRM-denken past hier niet bij. Deze gedachtegang belemmert processen en maakt integratie lastig.

Microsoft Dynamics 365 heeft de brug tussen ‘best of both worlds’ geslagen! De wereld die we vanuit CRM kennen en de transactionele wereld die men ERP noemt, zijn in één platform opgenomen zonder concessies te doen aan het gedrag van het proces. Met de snelheid en wendbaarheid van de cloud (Azure) heeft Microsoft hét platform voor bedrijfsprocessen, rapportage en verbinding met de buitenwereld met daarbij de mogelijkheid zelf functionaliteit te configureren zonder (of met weinig) kennis van programmeren.

Het meegeleverde Power Platform brengt daarnaast de interne en externe wereld bij elkaar. Zo kun je geconsolideerde rapportage maken of data delen/ transporteren vanuit iedere willekeurige applicatie (buiten Microsoft).

Automatiseren is al lang geen ERP- of CRM-traject meer, maar digitale transformatie waarbij per proces gekeken worden welke oplossing ingezet kan worden. Je wilt niet meer wisselen tussen schermen van verschillende applicaties, maar binnen één scherm controle hebben. De behoefte om data intelligent voor jou te laten werken staat daarbij centraal. Het Microsoft Azure platform, waarop Dynamics 365 draait, geeft jou de tools voor Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI). Daarmee krijgt data een voorspellend karakter waarop je proactief kan acteren. Data is het centrale punt. Het intelligent aanwenden van data geeft slagkracht en ruimte voor innovatie.

100% Saas en Cloud

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations is enkel beschikbaar als cloudoplossing (Saas). Enkele voordelen:

CapEx (on-premises) vs. OpEx (cloud)

Vooraf investeren in licenties en hardware behoort tot het verleden. Microsoft Dynamics 365 is beschikbaar in abonnementsvorm, waarbij de hardware, en typische hardware-gerelateerde zaken als back-up, zijn inbegrepen. Maandelijks opzegbaar. Hiermee ben je flexibel in het geval van gebruikers en investeer je niet meer in hardware die morgen weer verouderd is en iedere ‘x’-jaar dient te worden vervangen.

24/7 bereikbaar

De cloud staat nooit uit, handig in het geval je meerdere productielocatie of verkoopvestigingen in verschillende tijdzones op de wereld hebt. Dan is het wel zo prettig om 24/7 en overal op iedere apparaat te kunnen werken. Microsoft garandeert een up-time van 99.5%. O.b.v. onze ervaringen ligt de werkelijk up-time bij onze klanten hoger: 99.95%.

Security

Cybercrime is iets waar geen enkele ondernemer mee te maken wil krijgen. Dat is met Microsoft Dynamics 365 verleden tijd. Dankzij de encrypted connectie in de cloud ben je meer dan uitstekend beveiligd tegen ongewenste indringers. Je bepaalt zelf waar je data staat. In Europa of ergens anders. Microsoft heeft tal van datacenters waar je data veilig is. En weet dat Microsoft als enige datacenters heeft in China.

Over Microsoft

Een kapitaalkrachtige speler als Microsoft garandeert continuïteit, zodat Microsoft Dynamics 365 een veilige en gedegen keuze is. Met een groot aantal medewerkers op R&D biedt Microsoft ook zekerheid op het gebied van continue productontwikkeling.


Systeem focus:

Industrie en groothandel.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 424 28 28
https://www.fellowmindcompany.com/nl-nl/
Bart Alaerds
Bart.Alaerds@fellowmind.nl

Copyright IPL