Antaras

Antaras

Systeem: Infor LN Antaras

Bedrijfs informatie

Antaras

Antaras focust zich met name op bedrijven en organisaties binnen de Benelux.

Antaras richt zich met name op Constructie & Engineering en Industrial Manufacturing markten met project en service activiteiten.

In de Benelux is Antaras sinds 2021 Infor GOLD partner geworden waarbij de focus ligt op Infor LN Cloudsuite implementaties.

Alle Antaras consultants komen uit de regio, geen off shore constructies bij implementaties.

Alle Antaras consultants hebben járen ervaring (15 tot 30 jaar), momenteel zijn er 25 consultants in dienst en betrokken bij Implementaties.

Voor Antaras worden implementaties pas interessant als het project complexer wordt. “If you can imagine it, we can build it”.

Product informatie

Infor LN Antaras 10.7

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Actiegerichte Informatie

Medewerkers worden overstroomd met mail, telefoontjes en een veelvoud aan data. Infor LN helpt gebruikers met actiegerichte schermen, 360 dashboards en workbenches om snel informatie te vinden en direct actie te kunnen ondernemen. Infor LN  biedt medewerkers ook optimale samenwerking met collega’s, business proces optimalisatie en samenhangende business informatie. Infor LN biedt een user experience die er prachtig uitziet, uitdaagt om mee te werken en gebruikers maximaal ondersteund om betere beslissingen te nemen.

Infor LN Suite

Infor LN Suite biedt functionaliteit welke medewerkers meer efficiënt laat werken. De Infor LN Suite bestaat uit:

Infor OS Technologie platform

Infor Operating Service (OS) biedt een technologie platform met rol gebaseerde startpagina’s, en levert eindgebruikers alles van processen en bijbehorende KPI’s tot alerts en workflow taken gebaseerd op de verantwoordelijkheden en prioriteiten van de  gebruikers. Infor OS biedt de volgende functionaliteit:

ION Connect – Integratie van applicaties op basis van gestandaardiseerde XML documenten.

Event Management – Het bewaking van afgesproken Service Level Agreements (SLA’s) en het genereren van waarschuwingen (alerts) voor gebruikers zodat zij direct proactief kunnen reageren.

Workflow – Het aanmaken, doorsturen en goedkeuren van data en documenten via workflow die meerdere afdelingen/medewerkers kunnen betreffen.

Infor Document Management – Het archiveren en beheren van alle documenten rondom processen en data (projecten, orders, artikelen, klanten, etc.).

Infor Coleman (A.I) en Infor IoT Data van sensors op machines en installaties kan worden ontvangen, opgeslagen en geanalyseerd met Infor IoT. Met Infor Coleman brengt Infor Kunstmatige Intelligentie binnen ERP omgevingen. Op basis van data analyse kan Coleman direct acties uitzetten. Een voorbeeld hiervan is het voorspellen het moment van het stilvallen van een productiemachine en het tijdig inplannen van het juiste onderhoud.

Infor Birst / LN Analytics – Een complete set met KPI’s, dashboards en rapporten welke de duidelijkheid biedt die nodig is om performance te meten en te bewaken, managementinformatie te verschaffen en onderbouwde besluitvorming te bevorderen.

Infor LN

Infor LN is een ERP oplossing met zeer brede en diepe standaard functionaliteit voor specifieke branches. Logistieke bedrijven met complexe bedrijfsprocessen en bedrijven die te maken hebben met multi-site komen automatische uit bij Infor LN. Bedrijven die kiezen voor Infor LN streven naar het verbeteren van de efficiency door het continue optimalisatie van de bedrijfsprocessen.  Infor LN voorziet in specifieke functionaliteit voor de diverse branches, waaronder:

•             Machine en Apparatenbouw

•             High-tech & Electronics

•             Automotive

•             Aerospace & Defense

•             Projecten / Service organisaties

Infor LN is een oplossing welke specifiek is afgestemd op de bedrijfsprocessen binnen uw branche. Flexibel en snel aan te passen op veranderingen in de markt en binnen uw organisatie. Infor LN ondersteunt de verschillende logistieke concepten perfect binnen haar oplossing, zoals Make to Stock, Make to Order, Assemble/Configure to Order en Engineer to Order. De kracht van Infor LN ligt in het feit dat het juist een hybride organisatie met meerdere logistieke concepten optimaal ondersteund wordt. Wijzigen van logistiek concept voor een bepaald product zijn eenvoudig door te voeren.


Systeem focus:

Productie, bouw en projecten


Contact

Boven de Wolfskuil 3 6041 MA Roermond
+31 850 216 060
www.antaras.nl
Sebes Zevenhuizen
info@antaras.nl

Copyright IPL