4bizz

4bizz

Systeem: Microsoft Dynamics BC 4BIZZ

Bedrijfs informatie

4bizz

4Bizz helpt je om efficiënt en slim te ondernemen!

Wij zijn 4Bizz Business Solutions BV. Bij 4Bizz houden wij ons bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met trots mogen wij ons partner van Microsoft noemen. Door deze partnerschap automatiseren wij bedrijfsprocessen onder andere door het inzetten van de ERP software van Microsoft, genaamd Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bedrijven optimaliseren zit in ons bloed. Met een dijk aan ervaring kunnen we totaaloplossingen leveren wat gewoon ontzettend goed is, passend bij onze klanten. 4Bizz kan wat betekenen voor élke branche. Dit door de vele projecten die wij met trots hebben mogen realiseren. Van projecten in de agrarische sector tot de fashionindustrie. We vinden het logisch dat we ons best doen en waarde leveren. Zoals menig familiebedrijf karakteriseert, heerst er ook hier een sfeer van betrokkenheid. Iedereen weet hoe het staat met onze klanten.  En iedereen kan die klant ook verder helpen.

Onze klanten willen één ding: dat het gefixt wordt. Zonder poespas, mét vakkundigheid en transparantie. 4Bizz is gepokt en gemazeld met de ‘knowhow’, zo zorgen wij vervolgens dat het ook voor jou werkt. Door middel van voorafgaande gesprekken komen wij samen tot een prijs, waardoor je nooit voor verassingen komt te staan, wel zo fijn!

We leveren ondersteuning op afstand wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt.

“Een ERP-systeem zal het een en ander veranderen. Dat klinkt soms spannend, maar verandering leidt tot succes, wie niet wil veranderen, groeit niet”- Johan Bloem, directeur 4Bizz.

Product informatie

Microsoft Dynamics BC 4BIZZ V20

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Microsoft past bij de mkb’er die slimmer en efficiënter wil ondernemen, een ondernemer die het gewoon goed wil doen. De ERP-software is geschikt en bieden wij aan voor iedere branche. Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) is de ERP-oplossing voor het midden- en klein bedrijf. De vele, verschillende functionaliteiten worden door ons naar uw wensen geconfigureerd.

De ERP-software haakt in op de kern van uw business. Door efficiënter en slimmer te ondernemen leidt het implementeren van Dynamics tot het verhogen van uw omzet. Uw branche kennen wij als geen ander; daardoor zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw aandeel op de markt stijgt en u technologisch gezien concurrentie onder u laat. En daar doet u het tenslotte voor! De ERP-software is meteen te gebruiken. Binnen enkele weken werkt u al met een volledig geconfigureerde ERP-software.

Microsoft BC zorgt ervoor dat alle bedrijfsprocessen zo inzichtelijk mogelijk worden uitgevoerd. Transparant zelfs. Denk hierbij aan;

Financieel beheer – Beheer eenvoudig uw debiteuren, crediteuren, cashflow en banken(SEPA). Doe zaken in meerdere valuta en houdt administratie bij van meerdere bedrijven.

Inkopen – Krijg grip op uw goederenstroom, dit kan u helpen met het efficiënt inkopen op basis van bepaalde voorwaarden.

Productie – Verbeter uw planning van productie en leveringen. Speel nog sneller in op de vraag van uw klanten. Lichte productie in de vorm van assemblageorders. Borg uw recepturen of houdt productie bij in maateenheden als m2.

Verkoop – Beheer contactgegevens en verkoopdata. Maak campagnes en interacties. Registreer verkooporders en maak gestructureerde planningen voor leveringen.

Analyse en rapportage – Maak gebruik van de standaardrapportages, koppel Power BI of creëer rapporten in Word. Analyseer gegevens in Excel.

HR – Krijg inzicht in uw werknemers. Laat uw werknemers uren en absentie bijhouden. Scherm functionaliteiten en data per gebruiker af.

Service – Verleent u service? Maak overzichtelijk onderhoudscontracten aan of beheer al uw abonnementen.


Systeem focus:

Contact

4Bizz Business Solutions Zuider Boerenvaart 34a 1601 CD Enkhuizen
0850070110
www.4bizz.eu
Johan Bloem
info@4bizz.eu

Copyright IPL