Succeed IT

Succeed IT

Systeem: Microsoft Dynamics BC Succeed IT

Bedrijfs informatie

Succeed IT

SucceedIT maakt het werken in jouw bedrijf makkelijker en leuker door je bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren. We zijn de IT-partner die jou ondersteund in het maken van de juiste keuzes op IT-gebied. 

We digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen voor het MKB met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central en EazyStock. We hebben veel ervaring in het upgraden van bedrijven die nog op NAV zitten. We zijn hier erg succesvol in, mede doordat we oud en slecht onderhouden maatwerk vaak kunnen elimineren. Onze ervaring en kennis met Business Central zorgt ervoor we snel en transparant kunnen implementeren. Fixed price en zonder verrassingen.

We werken stap voor stap, we starten met de belangrijkste of meest inefficiënte bedrijfsprocessen zodat iedereen in jouw bedrijf winst heeft van de bedrijfsprocesoptimalisatie. We denken met je mee nu, en in de toekomst. Zo blijf je altijd vooroplopen en is jouw bedrijf met al haar mensen en projecten een winstgevend succes.

Product informatie

Microsoft Dynamics BC Succeed IT V20

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een cloud oplossing voor kleine en middelgrote organisaties waarmee bedrijfsprocessen kunnen worden gestroomlijnd. Business Central maakt het mogelijk financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement en dienstverlening te automatiseren vanuit één geïntegreerde ERP oplossing. Business Central staat bekend om de hoge mate van aanpasbaarheid. Zo kunnen schermen eenvoudig worden aangepast naar de gebruiker (rol). Daarnaast maakt Microsoft AppSource het mogelijk de standaard functionaliteiten van Business Centra eenvoudig uit te breiden met meer dan 20.000 verschillende oplossingen gemaakt door Microsoft gekwalificeerde partners. Op die manier wordt maatwerk voorkomen en kunnen updates automatisch worden uitgevoerd, zonder extra kosten. Microsoft Dynamics 365 Business Central maakt net als Microsoft 365 (ook wel bekend als Office 365) onderdeel uit van het Microsoft Cloud Product portfolio. Business Central en Office zijn volledig geïntegreerd waardoor bedrijven in het MKB efficiënter kunnen werken.


Systeem focus:

Productie en Groothandel


Contact

SucceedIT Spacelab 10 3824 MR Amersfoort
+31 (0)85 046 60 60
www.succeedit.nl
Janno Treur
janno@succeedit.nl

Copyright IPL