Aiden

Aiden

Systeem: SAP Business One Aiden

Bedrijfs informatie

Aiden

Wij zijn Aiden. Technology made human.

Aiden is de grootste SAP-specialist voor het middensegment in de Benelux. We leveren innovatieve IT-oplossingen aan Europese MKB- en midmarket-bedrijven. Daarvoor hebben we een uitgebreid portfolio aan SAP-oplossingen tot onze beschikking, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software.

Met onze specifieke SAP-expertise zijn wij bij uitstek in staat je in elke fase en in elke situatie te ondersteunen. Aiden focust zich als enige full service provider op het leveren van de gehele SAP-product suites, waaronder SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA (Cloud). Zo kunnen we altijd de best passende oplossing voor de beste prijs bieden.

Daarnaast ondersteunen wij graag met een breed scala aan diensten, van consultancy en hosting tot analytics en managed services. Een kort overzicht van de verschillende diensten van Aiden:

SAP Consultancy | Aiden Managed Cloud | Central Skilled Service Desk | Integraties | Data & Analytics | E-commerce | SAP Licentie Support | SAP Technisch Support | SAP Functioneel Support

Product informatie

SAP Business One Aiden 10.0

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

SAP Business One

SAP Business One is een compleet en krachtig ERP-platform voor mid-marketbedrijven. Het systeem vormt een essentiële basis voor je bedrijfsvoering en geeft inzicht in al je bedrijfsprocessen. Met de flexibele architectuur van SAP Business One anticipeer je moeiteloos op iedere uitdaging die jouw bedrijf tegen komt.

6 Modules – 1 SAP Business One

Het ERP-platform bestaat uit zes kernmodules; Finance, Sales, Purchase, Supply Chain Management, Service en Production. De belangrijkste bedrijfsprocessen worden hierdoor ondersteunt. Maar het geeft je ook de vrijheid om te kiezen welke modules je wilt inzetten en welke niet.

Het platform heeft een geïntegreerde Business Intelligence functionaliteit op basis van de geavanceerder HANA-database. Je hebt hier mee realtime inzicht in je bedrijfsprocessen. Een garantie op maximale grip op je bedrijfsprestaties.

SAP Business One beschikt tevens over een open-API, waarmee je eenvoudig connecties maakt met derde partijen en applicaties.

Snel aan de slag met SAP Business One

Waar sommige implementaties veel tijd en moeite kosten, is dat met SAP Business One een compleet ander verhaal. Al meer dan 70.000 bedrijven wereldwijd kozen voor SAP Business One. Startups of organisaties met enkele medewerkers kunnen dankzij een template-implementatie en best practices razendsnel aan de slag.

Grotere bedrijven of organisaties met specifieke wensen kunnen kiezen voor een Discovery-aanpak, waarbij we samen bepalen hoe SAP Business One optimaal aansluit op jouw bedrijf en groeiambities.

Aiden implementeert SAP Business One niet voor je, maar samen met je. Samen streven we naar een zo kort mogelijke doorlooptijd, zodat je vliegensvlug aan de slag kunt met je ERP-systeem.

Wil je internationaal uitbreiden of groeit je organisatie? Ook na de implementatie helpen wij je dagelijks het meest uit SAP Business One te halen.


Systeem focus:

Product screenshots

Contact

Sales
+31 88 06 05 111
www.aiden.eu
Bert-Jan Kok
b.kok@aiden.eu

Copyright IPL