Kjerner BV

Kjerner BV

Systeem: Kjerner ERP

Bedrijfs informatie

Kjerner BV

De nieuwe generatie ERP voor de nieuwe generatie bedrijven

Bedrijfskritische software kan geen standaard zijn

ERP-applicaties worden vaak, als complete applicaties aangeboden. Standaardisatie klinkt als kosteneffectief, maar kunnen de verplichte keuzes die een ERP standaard applicatie afdwingt, de unieke succesfactoren van het bedrijf borgen? Levert een standaard ERP systeem wel de effectiviteit en efficiëntie waar je nu, en in de toekomst naar op zoek bent? 

Standaard bestaat niet!

Jouw bedrijf is niet standaard, je bedrijf is er niet een van 13 uit een dozijn. Jouw bedrijf is uniek, door jouw handelen en door dingen net iets anders te doen dan concurrenten. Ondersteund door software die dingen doet zoals jij dat wilt! ERP-applicaties worden meestal als complete standaardapplicatie aangeboden, en vaak ook nog als ‘de standaard’ in de markt of sector. Maar wat jouw bedrijven onderscheidt van je concurrenten, jouw succesformule, moet ook terugkomen in de bedrijfssoftware.

Kjerner levert niet zomaar een standaard ERP, maar jouw bedrijfssoftware. Echt kritische ERP software die echt gegarandeerd past op jouw bedrijf past en je ondersteunt in jouw succes op jouw manier. Jouw bedrijf is uniek en niet standaard! Dus waarom zou jouw bedrijfssoftware dan wel standaard zijn?

Onze software is gemodelleerd, niet geprogrammeerd!

Voor de ontwikkeling van uw bedrijfssoftware maken wij gebruik van een innovatieve Low-code ontwikkeltool ALAN. ALAN is ontwikkeld door TU Delft ingeneurs en promovendi. Met als uitgangspunt kernmodules waarop snel en fault proof alle wensen in de software gemodelleerd. De hele procesflow, en de benodigde gegevens worden ter plekke, met de medewerkers vormgegeven. Extra velden, andere berekeningen, nieuwe tabellen, het resultaat is direct een werkende passende applicatie. Vraag het onze klanten!

Met Kjerner echt klaar voor de toekomst

De wereld was nooit meer in beweging dan in deze tijd. Een ERP-systeem moet niet alleen meegroeien met trends, maar ook de nieuwe generatie bedrijven ondersteunen om de spelregels te veranderen en zo trendsetter te blijven. Toekomst vast betekent dat jouw software ook in de toekomst snel aangepast kan worden aan veranderingen in de markt, het bedrijf of regelgeving. Koppelingen met andere systemen, App’s, nieuwe technieken of zelfs een hele nieuwe look&feel van de software zijn zaken waar je nu niet zomaar over nadenkt. Bedrijfsovername? Nieuw magazijn? Productie? Veranderingen waar elk bedrijf tegenaan kan lopen. De vraag is of de bedrijfssoftware snel mee kan bewegen met dergelijke veranderingen. Kjerner ERP kan dat als geen ander.

Duur? Aanpassingen in standaard software zijn duur!

Een aanpassing in standaard software is duur. Dat is verklaarbaar want een gewenste verandering is niet alleen voor jou. Software aanpassingen hebben ook effect op andere klanten en gebruikers van de software. Maatwerk kan een oplossing zijn, maar dat zorgt weer voor een extra kosten en vaak ook minder snel updates.

Daarom is Kjerner-ERP de uitkomst voor kleine en grote bedrijven. Financieel minstens zo aantrekkelijk als andere systemen, maar nog belangrijker veel flexibeler!

Gegarandeerde geslaagde IT projecten zonder risico's

Kiezen voor Kjerner is kiezen voor een gegarandeerd geslaagd IT-project. Wij doen het anders dan andere aanbieders, anders dan je gewend bent. Wij nemen verantwoordelijkheid in wat we doen, wel zo eerlijk:

* 1 prijs voor de software, geen maatwerk opslag. Gewoon eerlijk, helder en transparant

* Geen long-term commitment, geen meer jaren contract. Altijd elke maand opzegbaar, ook tijdens de implementatie.

* Gegarandeerd bug-free, technische fouten mogen niet voorkomen. Toch een technische fout? Dan crediteren wij minimaal 50% van de maandelijkse fee

* Garanties op sprint oplevertermijnen. Kan dat? Zelf met 100% passende software? Ja dat kan! Ook in het zeldzame geval dat een oplevertermijn niet behaald wordt, crediteren wij naar rato de implementatie kosten!

* Garantie op performance, als software bij normaal gebruik niet snel werkt, dan is het simpelweg niet goed ontworpen! Ook in dit geval crediteren wij…. (we vervallen in herhaling..)

* Elke gewenste verandering wordt alleen voor jouw software gemaakt. Niks standaard en delen. De software is voor jou bedrijf, en niet voor je concurrenten

* De software draait waar jij dat wilt, en wij zorgen dat het werkt

* Ook de data is van jou, daar kun je gewoon bij, zonder belemmeringen

* Geen Escrow of moeilijke dingen. Gewoon altijd de broncode beschikbaar, want die is ook van jou

Kernmodules met jouw aanpassingen

Kjerner beschikt ondertussen over een veelvoud aan basis modules die vervolgens geheel op maat aan uw wensen en gebruikt gemodelleerd wordt. Alle bekende modules als Verkoop, Inkoop, voorraad en Logistiek, maar wat dacht je van Financieel, Salaris administratie, VOIP koppeling, Installatie, Mutli-company, Document management, Service en installatie, Verhuur en meer!

Lokaal of in de cloud

Onze applicaties zijn gewoon via de webbrowser bereikbaar, via een beveiligde verbinding. Alle soorten systemen worden ondersteund, Windows Apple, Linux of Android, het maakt ons niet uit. De applicatie kan op eigen servers, bij uw eigen hosting bedrijf, of in onze data centers geplaatst worden. Volledig flexibel en volledig transparant, 24/7 en backups.

Systeem parameters zijn 'SO 2018'

Geparameteriseerde software applicaties bestaan al heel lang, maar zijn nog steeds niet effectief! Projecten lopen nog steeds uit budget en tijd. Modelleren van bedrijfsprocessen door parameters in de applicatie, dwingt je te kiezen tussen een beperkt aantal mogelijkheden. Kjerner gaat voor een andere aanpak; met modellering een echt volledig passende applicatie maken samen met de gebruiker. Een unieke aanpak voor ERP die succes garandeert! 

Over Kjerner

Sinds 2013 ondersteunt Kjerner 24 uur per dag, 7 dagen per week meer dan 1000 gebruikers en ruim 200 productie devices door heel Europa. Trouwe klanten als van Hydro Aluminium, Natural Bulbs, Tata Steel, Lisman vorkheftrucks, Apenheul en anderen bewijzen het succes van ons concept. Met onze aanpak realiseren wij stabieler en gegarandeerd foutloze software, vaak goedkoper dan standaard ERP software systemen, en tonen wij aan dat goede bedrijfssoftware voor elk bedrijf binnen bereik is.

Kjerner.com levert specialistische software, service en support van volledig geïntegreerde software oplossingen. Onze passie is het leveren van gespecialiseerde applicaties en dat zo snel mogelijk. Ontwikkelt met promovendi van de TU Delft, en kantoorhoudend in het RADEX Innovation Center in Delft, ontwikkelen wij dagelijkse nieuwe technieken voor de ERP toepassingen van morgen.

Meer weten of een afspraak?

Meer weten? Stuur een mail naar ERP@kjerner.com en wij nemen contact met u op.

Product informatie

Kjerner ERP 2022,1

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Unieke ERP voor unieke bedrijven

Kjerner ERP is jouw ERP applicatie, 100% op maat. Geen enkel bedrijf is gelijk, dus waarom is de software dan vaak wel hetzelfde? Parameters in gestandaardiseerde software geven de indruk dat het systeem aangepast kan worden aan jouw wijze van werken. Dat geldt slechts tot op zekere hoogte, want de duivel zit m in de details.

 

Nieuwste techniek met een high performance database

Kjerner ERP maakt gebruik van de nieuwste technieken, ontwikkeld door Delftse Tech studenten. Geen SQL maar verwerkingen tot wel 6000 transacties per seconde! Een zeer slimme modelleer taal, low coding om snel complexe applicaties en calculaties te ontwikkelen in de nieuwe generatie database technologie GRAPH.  


Systeem focus:

Handelsbedrijven / Supply chain / Productie / Financiele administratie / Salaris administratie / EDI interfacing 

 


Contact

Kjerner ERP Software Radex Innovation Center Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
00 31 6 248 68 849
www.kjerner.com
Ronald van Eekelen
rvaneekelen@kjerner.com

Copyright IPL