Pantheon

Pantheon

Systeem: Pantheon ERP

Bedrijfs informatie

Pantheon

Pantheon Bedrijfssoftware

Pantheon Bedrijfssoftware ondersteunt met ERP, HRM & Salaris en Financieel het totale bedrijfsproces en alle vitale bedrijfsprocessen in het MKB. Het Pantheon ERP productportfolio is een verticaal specifieke oplossing voor productie-, handels- en dienstverlenende bedrijven. Uniek vanwege haar sterke integratie met e-Commerce activiteiten en BI dashboard tools. 
 
Pantheon is een echt klantenbedrijf, een en softwareleverancier in één. De producten en diensten worden in eigen beheer ontwikkeld, aangeboden en onderhouden, waarbij de behoefte van de klant centraal staat. Pantheon staat voor:  kennis, ervaring, menselijke relaties, korte lijnen, no-nonsense, nuchter & typisch Hollands, mkb, persoonlijk en loyaal. Sinds 1980 duizenden duizenden mkb'ers voor inzicht in hun cijfers op Pantheon. Daar zijn we best wel trots op!
Wat doen wij?
 
Bedrijven helpen groeien: rendement optimaliseren
Verbeteren bedrijfsinzichten: alle cijfers en analytics binnen handbereik
Zorgen voor continue verbetering 

 

Product informatie

Pantheon ERP 8.1

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Pantheon ERP software

Pantheon ERP software is de alles-in-één oplossing voor handel, productie en service- en dienstverlenende bedrijven in Nederland. Door de strategische inzet van ’s werelds veiligste datacenter Equinix (volledig in eigen beheer in Amsterdam) garandeert Pantheon beschikbaarheid, snelheid & betrouwbaarheid. Pantheon ERP integreert uw bedrijfsprocessen, versterkt de logistieke keten en groeit mee met uw marktomstandigheden.

Pantheon ERP software is uiterst flexibel en eenvoudig te onderhouden dankzij de object georiënteerde architectuur. Pantheon Bedrijfssoftware is schaalbaar en uniek in de markt door haar modulaire karakter. Pantheon ERP software is ook zeer geschikt voor organisaties met meerdere filialen of magazijnen. De flexibiliteit van Pantheon Bedrijfssoftware garandeert dat het ERP systeem meegroeit met de wensen en eisen van de ontwikkelingen van markt en klanten.


Systeem focus:

Pantheon Bedrijfssoftware richt zich op productie- en handelsbedrijven in Nederland die meerdere branches bedienen, zoals technische groothandels, food/pharma, agrarische markt (aardappel, groenten, fruit), mode, dienstverlenende bedrijven, het samenstellen van automotive groothandel & handelsorganisaties met tien tot vijf honderd medewerkers.

We onderbouwen

Succes

AGF

Voedingsmiddelen

Dranken

Handel

Automotive

Technische groothandel

Importerende groothandel

Kleur- en maatgebonden (fashion)

Productie & industrie

Service & dienstverlening


Contact

Abe lenstra boulevard 30
00 31 513 657357
www.pantheon-automatisering.nl
Hans Siekerman
h.siekerman@pantheon-automatisering.nl

Copyright IPL