McCoy

McCoy

Systeem: SAP S4HANA McCoy

Bedrijfs informatie

McCoy

Wij hebben alles in huis voor een end-to-end SAP oplossing. Wij zijn een 100% SAP dienstverlener die het gehele SAP portfolio afdekt. Wij hebben een uniek profiel in de markt als onafhankelijke SAP partner met meer dan 200 (en groeiende) Nederlandstalige collega's.

McCoy is een ‘cloud born’ bedrijf. Wij bezitten dus geen eigen datacenters of andere hardware voor onze SAP-systemen. Vanaf de dag van onze oprichting zijn wij enkel gefocust op cloud. Dat blijkt onder andere uit de klantreferenties rondom ERP. Zo hebben we bij Royal FloraHolland de SAP S/4HANA systemen op het public cloud platform van Amazon Web Services ingericht. Dit draait inmiddels meerdere jaren zonder enige disruptie. Bij Irish Distillers Limited hebben we het bestaande SAP-landschap gemigreerd naar HANA en naar het public cloud platform van Microsoft Azure verplaatst.

Waarom McCoy

Een bedrijfstransformatie, het vervangen van legacy systemen. Deze ambitieuze, strategische doelstellingen vereisen een partner die de business begrijpt. Dat is precies waarom organisaties zich tot ons wenden. Wij zijn de partner die helpt ambities en visie te vertalen in succesvolle IT-projecten. Met onze no-nonsense aanpak en focus op eenvoud realiseren we samen de bedrijfsdoelstellingen. Wij noemen dat 'Meer dan IT’.

Wij leveren topkwaliteit. Wij nemen geen genoegen met minder dan 100%, wat wij 'de perfecte score' noemen. Dat bereiken we door een ogenschijnlijk eenvoudige focus op twee dimensies: klant en collega. Alles draait om 100% continuïteit op die twee gebieden. De ‘SAP Quality Awards’ en ‘Great Place to Work’ award die we elk jaar winnen, onderstrepen dat, net als de referenties die u verderop kunt vinden. We selecteren onze collega's op hun fit met ons unieke McCoy DNA.

Onze cloud mindset bevestigt onze fit-to-standard filosofie. We willen zoveel mogelijk focussen op onderscheidend vermogen en zo min mogelijk op niet onderscheidende activiteiten. Amazon, Microsoft en SAP zijn veel beter in IT-infrastructuur dan wie dan ook. Daarom focussen wij op ons eigen onderscheidend vermogen: optimale businessprocessen  ontwerpen, dat vertalen naar standaard SAP-inrichting en SAP-implementatieprojecten uitvoeren met topkwaliteit.

Product informatie

SAP S4HANA McCoy 2022

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Strategische ambitie als reden voor SAP S/4HANA

De doorslaggevende reden om over te gaan naar S/4HANA? Die is voor elk bedrijf anders, en toch is er ook een rode draad: ambitie. Wij werken veel samen met bedrijven met expansieplannen en ambities op het gebied van globalisering, duurzaamheid, M&A’s, energietransitie, productdiversificatie en digitalisering van de supply chain. Waarom zou je een nieuwe auto kopen als de oude nog prima rijdt? Een goede onderhoudsbeurt, nieuwe banden eronder en je kunt er weer jaren tegenaan. Ambitieuze bedrijven maken een soortgelijke afweging voor hun ERP-systeem: een upgrade, of helemaal vervangen door SAP S/4HANA?

Meest gehoorde redenen voor switch naar S/4HANA

Veelgehoorde aanschafcriteria voor een auto lijken sterk op de business drivers die onze klanten bewegen richting S/4HANA:

  • De onderhoudsvriendelijkheid. De cloudvoordelen van S/4HANA verlagen de onderhoudskosten en daarmee TCO drastisch. De overstap naar standaardprocessen maakt het nog gunstiger.
  • Het acceleratievermogen en de snelheid (flexibiliteit en wendbaarheid). Dit is cruciaal in de huidige economische omstandigheden om in te spelen op veranderingen. Snelle realtime rapportages, of snelle, complexe simulaties zijn nu bijvoorbeeld mogelijk.
  • De autopilot die het werk overneemt waar mogelijk. Bedrijven automatiseren met S/4HANA de routineprocessen met ingebedde technologieën als RPA, AI en ML.
  • Continu verbonden zijn met de buitenwereld zodat je steeds de laatste softwareversie hebt, maar ook weet wat er om je heen gebeurt. En S/4HANA reageert zelf als gevaar dreigt. Ook bij S/4 krijg je in de cloud een paar keer per jaar nieuwe functionaliteit aangeboden.
  • Het gebruiksgemak van de boordcomputer. Dit geeft op 1 plek overzicht van de status van de hele auto. Ook interessant: de app waarmee je op afstand kunt besturen. Denk aan op maat gemaakte overzichten en een transactie-interface dat je op elk device kunt uitvoeren.
  • Duurzaamheid. In S/4HANA zit een reeks nieuwe processen en oplossingen die het beheersen van duurzaamheid ondersteunen (bijvoorbeeld CO2-uitstoot). Ook houd je overzicht voor belanghebbenden.

Systeem focus:

Contact


06-29581052
www.mccoy-partners.com
Jacques Scheutjens
Jacques.Scheutjens@mccoy-partners.com

Copyright IPL