Aiden

Aiden

Systeem: SAP S4HANA Aiden

Bedrijfs informatie

Aiden

Wij zijn Aiden. Technology made human.

Aiden is de grootste SAP-specialist voor het middensegment in de Benelux. We leveren innovatieve IT-oplossingen aan Europese MKB- en midmarket-bedrijven. Daarvoor hebben we een uitgebreid portfolio aan SAP-oplossingen tot onze beschikking, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software.

Met onze specifieke SAP-expertise zijn wij bij uitstek in staat je in elke fase en in elke situatie te ondersteunen. Aiden focust zich als enige full service provider op het leveren van de gehele SAP-product suites, waaronder SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA (Cloud). Zo kunnen we altijd de best passende oplossing voor de beste prijs bieden.

Daarnaast ondersteunen wij graag met een breed scala aan diensten, van consultancy en hosting tot analytics en managed services. Een kort overzicht van de verschillende diensten van Aiden:

SAP Consultancy | Aiden Managed Cloud | Central Skilled Service Desk | Integraties | Data & Analytics | E-commerce | SAP Licentie Support | SAP Technisch Support | SAP Functioneel Support

Product informatie

SAP S4HANA Aiden 2022

Bedrijven zoeken continu naar manieren om hun processen te vernieuwen en vereenvoudigen. Bijvoorbeeld om zonder belemmeringen te blijven groeien, om klantgerichter te werken of om in te spelen op de razendsnelle ontwikkelingen in de markt. Dast vraagt om manieren om in korte tijd veranderingen en nieuwe businessprocessen te kunnen implementeren. Met het wendbare SAP S/4HANA kun je die veranderende businesswensen ondersteunen en realiseren.

SAP S/4HANA, een flexibel en snel ERP

SAP S/4HANA is ERP-software van de nieuwste generatie, speciaal voor enterprises. Het is een intelligent en geïntegreerd platform dat geschikt is voor de modernste technologieën. S/4HANA is beschikbaar in private, public en managed Cloud omgevingen. De pijlsnelle, in-memory HANA-database levert uitstekende prestaties en kan de meest uiteenlopende analyses realtime uitvoeren en presenteren.


Systeem focus:

Aiden is actief in verschillende branches, zoals groothandel, retail, manufacturing, zakelijke dienstverlening en consumenten producten - en kent deze markten uitstekend.


Contact

Sales
+31 88 06 05 111
www.aiden.eu
Mark Rez
Mark.rez@aiden.eu

Copyright IPL