Isah BV

Isah BV

Systeem: Isah

Bedrijfs informatie

Isah BV

Toegewijd aan de maakindustrie

Met Isah kiest u voor een bedrijf dat is voortgekomen uit de praktijk van de maakindustrie. De praktijk van de maakindustrie was, is en blijft de basis van Isah. Dat merkt u niet alleen aan onze specifieke software, maar ook aan onze werkwijze en bedrijfscultuur. We koppelen onze uitgebreide kennis van de maakindustrie aan de jarenlange ervaring in deze industrie. Vandaar ook dat onze specifieke business software perfect aansluit op uw processen en wensen.

Wij volgen de ontwikkelingen binnen diverse branches (metaal, hout, kunststof, elektronica, etc.) op de voet. Maar dat niet alleen. Wij verdiepen ons in de markten waar onze klanten zich in begeven: van aerospace en agro tot medisch en on- en offshore. Dit om in de vereiste informatievoorziening binnen de keten te kunnen voorzien. Zowel nationaal als internationaal.

 

Isah-partners

Aanvullend op onze eigen verkoop- en implementatieactiviteiten werkt Isah samen met partners. We kennen alleen “Isah certified partners”. Partijen die stuk voor stuk de focus leggen op kwaliteit en continuïteit. Onze partners beschikken over een uitgebreide expertise. Zij kennen uw branche en bieden u de juiste oplossing voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces.

 

Wereldwijd actief

Veel van onze klanten hebben internationale vestigingen om op diverse lokale markten te kunnen verkopen, produceren en/of service te verlenen. Isah is wereldwijd actief met eigen vestigingen en gecertificeerde partners waardoor we onze klanten de juiste lokale ondersteuning kunnen bieden. Daarnaast hebben we in de meeste landen samenwerkingen met belangenorganisaties die zich inzetten voor de maakindustrie. Voorbeelden hiervan zijn: FME en Metaalunie in Nederland, VDMA in Duitsland, SME in Canada en DTI in Zuid-Afrika.

 

Smart Industry

Bij Smart Industry draait het om slimme internet- en ICT-toepassingen waarbij de productie zo optimaal mogelijk wordt ‘geautomatiseerd’. Met behulp van digitalisering en de inzet van nieuwe technologie worden overal bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter gemaakt. Hierbij richten wij ons op de automatisering binnen de keten van leveranciers en klanten, maar ook op de integratie van machines met onze software en de producten van onze klanten.

 

Isah is als Smart Industry ambassadeur actief betrokken bij onder andere het FieldLab Smart Connected Supplier Network (SCSN). Het speerpunt van deze samenwerking is om het delen van informatie tussen klanten en leveranciers in de keten te vereenvoudigen en verder te digitaliseren, zonder dat men belemmerd wordt door het feit dat partijen in die keten met verschillende ERP-systemen werken. 

 

De mensen van Isah

Er is de afgelopen jaren veel veranderd en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Een ding is niet veranderd en dat zijn de mensen van Isah. Alle ruim 100 medewekers zijn toegewijd aan de maakindustrie en dragen deze industrie een warm hart toe.

Product informatie

Isah 5.9

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

Isah Business Software vormt de spil van alle bedrijfsprocessen binnen uw maakbedrijf. Met deze oplossing heeft u efficiëntere processen, lagere kosten en een hoger rendement. Onze business software is volledig schaalbaar en daarom geschikt voor grote en kleinere bedrijven. Bovendien omvat de geïntegreerde oplossing de gehele productlifecycle en bevat het alle functionaliteit die een maakbedrijf nodig heeft.

ERP
De kern van de functionaliteit wordt gevormd door Isah ERP. Isah ERP geeft het management actueel overzicht over de bedrijfsprocessen. Zo kan uw klantordergestuurde maakbedrijf op tijd bijsturen op planning, capaciteit en kosten. Met Isah ERP heeft u alle interne processen op orde om te voldoen aan de eisen die Smart Industry stelt in de supply chain. Uw medewerkers krijgen inzicht in de specifieke aandachtspunten voor hun functie zodat ze proactief kunnen handelen om knelpunten in het proces te voorkomen. Bovendien hebben ze snel inzicht in de gevolgen van calamiteiten.

Engineering
Een afdeling engineering genereert cruciale informatie (tekeningen, stuklijsten) binnen een maakbedrijf. Deze informatie moet zo optimaal mogelijk, en zonder fouten beschikbaar zijn binnen uw gehele organisatie. Een engineer werkt vooral met CAD -en PDM applicaties om data te genereren en beheren, daarom biedt Isah standaard oplossingen om deze applicaties te integreren met de ERP-software van Isah. Maar minstens zo belangrijk is het om de afdeling engineering van logistiek informatie (prijzen, levertijden, etc.) te voorzien vanuit de ERP-software. Ook hierin voorzien de standaard integraties van Isah.

Shop Floor Control
Isah Shop Floor Control is een applicatie waarmee u altijd een up-to-date inzicht heeft in het uit te voeren werk. 100% papierloos. Alle relevante informatie ziet u – via een handig touchscreen – op het scherm. Vanuit dit scherm registreert u direct de uren, output en verbruikt materiaal. Het printen van productiedocumenten en bijbehorende tekeningen hoeft niet meer. Alle bewerkingsinstructies ziet u direct op het scherm. Ook alle relevante gekoppelde documenten kunt u direct presenteren. Tekeningen, foto’s, maar ook instructiefilmpjes.  

CRM
Met de Isah CRM App zijn de in Isah opgeslagen klantgegevens altijd en overal direct beschikbaar op ieder mobile device. De CRM App is ideaal bij klantbezoeken: er staan precies de gegevens in die dan nuttig zijn, zoals verkoopoffertes en -orders, servicemeldingen, geleverde artikelen en natuurlijk adressen en contactpersonen. Tijdens het gesprek kunnen bovendien direct meldingen gemaakt worden, waarmee de verkoop binnendienst  meteen aan de slag kan. Dat werkt efficiënter en u mist geen kansen meer.

Service
Isah Service is volledig geïntegreerd in Isah. De service-uitvoering heeft daardoor direct beschikking over alle relevante informatie, zoals geleverde producten per klant, engineeringstekeningen, beschikbare voorraad en afgesloten servicecontracten. Service kan zo beter gepland en efficiënter uitgevoerd worden. Isah Service geeft inzicht in storingsgevoelige onderdelen. Door hier preventief onderhoud op te plegen, voorkomt u storingen en neemt de klanttevredenheid toe. Er blijft geen omzet uit service meer liggen, omdat van iedere serviceopdracht duidelijk is wat u kunt berekenen.

Project Management
Grote, eenmalige projecten kunnen in planning en kosten sterk afwijken van de prognose. Met Isah Project Management beheerst u de complexe structuren van verkoop en productie voor alle projecten. Isah Project Management biedt inzicht in de werkelijke voortgang en kosten naast de oorspronkelijke inschattingen. Zo kunt u bijsturen op zowel planning als kosten. De gevolgen daarvan op het uiteindelijke rendement zijn direct zichtbaar. Isah Project Management zorgt voor een unieke integratie tussen details van de afdelingen Engineering, Inkoop, Productie en Financiën, met uw project management.

Finance
Isah Finance is een in Isah geïntegreerde financiële oplossing. Het grote voordeel hiervan is dat alles werkt vanuit één database. Alle data hoeft maar eenmaal opgeslagen te worden en is vervolgens realtime beschikbaar voor zowel het logistieke als het financiële deel van het bedrijf. Het resultaat? U heeft betere financiële grip en altijd actuele financiële cijfers. De functionaliteit van Isah Finance is specifiek afgestemd op de eisen en de praktijk van het maakbedrijf. 

SCSN & Supply Chain Integrator
SCSN is een berichtenstandaard waarin is afgesproken welke informatie in wat voor formaat wordt gedeeld, en een technische infrastructuur waarin is afgesproken hoe de informatie op een veilige en gecontroleerde manier kan worden gedeeld met alle SCSN-partners. Naast het ondersteunen van de berichtenstandaard door middel van de Isah Supply Chain Integrator, vervult Isah met een clouddienst de rol van SCSN Service Provider. Cruciale elementen in de digitalisering van uw processen.

Web Portal
De Isah Web Portal is een beveiligde webomgeving waar klanten en dealers in een persoonlijke omgeving eenvoudig en snel toegang hebben tot belangrijke informatie en allerlei zaken zelfstandig kunnen regelen. Ze kunnen daarmee efficiënter werken en op ieder moment bijvoorbeeld een order of storingsmelding plaatsen. Daarnaast heeft men informatie altijd en overal beschikbaar – of het nu gaat om productinformatie, een orderstatus, facturen of servicemeldingen. De Isah Web Portal helpt om verschillende doelgroepen beter te bedienen, ze zelfredzamer te maken en daarmee de klanttevredenheid te verhogen.


Systeem focus:

Klantordergestuurde industrie en service.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 472 40 00
www.isah.com
Frank Groot
f.groot@isah.com

Copyright IPL