Dassault Systèmes B.V.

Dassault Systèmes B.V.

Systeem: DELMIAWorks

Bedrijfs informatie

Dassault Systèmes B.V.

In 2019 werd IQMS overgenomen door Dassault Systèmes om onderdeel te worden van de portfolio van softwareproducten van het bedrijf voor reguliere productie. Het portfolio, gezamenlijk gebrandmerkt als 3DEXPERIENCE Works, omvat oplossingen voor ontwerp, bestuur, productie, marketing en simulatie.

Op het moment van de overname werd IQMS omgedoopt tot DELMIAWorks om aan te sluiten bij de reguliere productiestrategie van 3DEXPERIENCE Works en om een merksynergie te creëren met SolidWorks, het ontwerpproduct in de portfolio.

Het DELMIAWorks-product is een directe voortzetting van het IQMS-ERP-productiesysteem. Als end-to-end productiesoftwareoplossing biedt het fabrikanten 360 graden zichtbaarheid en controle over hun productieactiviteiten. Naast ERP omvat DELMIAWorks MES, financiën en boekhouding, klantrelatiebeheer (CRM), productieresourceplanning (MRP), supply chain management (SCM), kwaliteitsmanagementsysteem (QMS), magazijnbeheersysteem (WMS) en bedrijfsbeheer. intelligentie (BI) en analysefunctionaliteit.

DELMIAWorks wordt ook nog steeds ondersteund door een volledig diensten- en onderwijsaanbod. Deze omvatten de oplossing voor elektronische gegevensuitwisseling (EDI), MES-hardware, eLearning, professionele diensten, implementatiediensten en producttraining. Bovendien wordt DELMIAWorks ondersteund door klanttevredenheidsmanagers, evenals telefonische en e-mailklantenondersteuning.

Sinds de overname hebben DELMIAWorks en de 3DEXPERIENCE Works-portfolio de belangrijkste doelstellingen bereikt die in de oorspronkelijke overnamestrategie waren uiteengezet:

 • Creëer een end-to-end productaanbod van ontwerp tot productie voor middelgrote fabrikanten.
 • Stel het wereldwijde SolidWorks-partnernetwerk in staat om het DELMIAWorks ERP-product wereldwijd te verkopen
 • Breid zowel het aanbod van DELMIAWorks als SolidWorks uit met simulatie-, computerondersteunde productie (CAM) en robotica-oplossingen, evenals producten die tegemoetkomen aan de behoeften op het gebied van databeheer en marketing.

Product informatie

DELMIAWorks cloud

Manufacturing ERP lost uw productie-uitdagingen op

DELMIAWorks Manufacturing ERP's unieke combinatie van procescontrole en -monitoring op de fabrieksvloer, gekoppeld aan Enterprise Resource Planning-functionaliteit, elimineert gegevenssilo's en biedt fabrikanten de zichtbaarheid die nodig is om:

 • Schaal snel om aan de groei-eisen te voldoen
 • Volg het onderhanden werk en de productiestatus in realtime
 • Elimineer onnodige downtime
 • Zorg ervoor dat materiaal, apparatuur en arbeid beschikbaar zijn om aan de vraag te voldoen
 • Zorg voor consistente en tijdige communicatie in de hele supply chain
 • Identificeer knelpunten en beperkingen die van invloed kunnen zijn op het productieschema
 • Elimineer verspilling en beheers de kosten
 • Produceer altijd op tijd kwaliteitsonderdelen

Een volledig geïntegreerd productie-ERP-systeem waarmee u uw bedrijf beter kunt runnen

De DELMIAWorks ERP-softwareoplossing voor productie is alomvattend en specifiek voor uw productiesector en is gebaseerd op een innovatieve eerste visie op de werkvloer, met één enkele database die gegevenssilo's en kostbare integratie met derden elimineert.

https://www.solidworks.com/product/delmiaworks/manufacturing-erp


Systeem focus:

Wat voor soort bedrijven gebruiken DELMIAWorks?

Met native ondersteuning voor alle primaire productieprocessen wordt DELMIAWorks gebruikt door kleine tot middelgrote productiebedrijven in de kunststofverwerking, het vormen en stempelen van metaal, en assemblageproductieprocessen. Deze bedrijven profiteren van de specifieke functionaliteit van DELMIAWorks om te voldoen aan de behoeften van belangrijke industrieën: de automobielsector, medische apparatuur, industriële benodigdheden, assemblage, verpakking, consumentenproducten, lucht- en ruimtevaart en defensie, en procesproductie.


Contact

Dassault Systèmes B.V. Utopialaan 25 5232 CD DEN BOSCH
+31 73 82 26 216
www.solidworks.com/delmiaworks-manufacturing-ERP
Gert-Jan van der Staaij
Gert-Jan.VANDERSTAAIJ@3ds.com

Copyright IPL