Logic Vision

Logic Vision

Systeem: Microsoft Dynamics BC Logic Vision

Bedrijfs informatie

Logic Vision

Logic Vision bestaat bijna 25 jaar en al sinds het begin hebben wij ons gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Wij zijn op dit moment met ongeveer 50 collega’s en groeien nog altijd. Op dit moment werken ruim 100 klanten met meer dan 3.000 gebruikers in binnen- en buitenland met onze oplossingen. Logic Vision is een ervaren partner waar de meeste consultants al ruim 10 jaar werken. We vinden het dus belangrijk dat onze mensen lang blijven zodat de kennis die zij opbouwen bij onze klanten in onze branches behouden blijft. Dit zorgt er ook voor dat veel van onze klanten ook voor dergelijke periodes klant bij ons blijven. Wij specialiseren ons in een aantal sectoren. Productie, Olie & Gas en Maritiem. Voor al deze markten hebben wij zelf verschillende verticale oplossingen ontwikkeld op basis van Dynamics 365 Business Central.

Product informatie

Microsoft Dynamics BC Logic Vision cloud

Business Central is een geavanceerd en allesomvattend bedrijfsmanagementplatform dat is ontworpen om de complexiteit van moderne zakelijke processen te vereenvoudigen. Het systeem integreert naadloos essentiële bedrijfsfuncties, waardoor organisaties de controle krijgen over hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop en meer. Business Central biedt organisaties de mogelijkheid om slimmer te werken, kosten te verlagen en de algehele efficiëntie te verbeteren. Het is de sleutel tot geïntegreerd bedrijfsbeheer, waardoor bedrijven de concurrentie een stap voor blijven. Binnen Business Central heeft Logic Vision verschillende verticale oplossingen ontwikkeld op basis van Dynamics 365 Business Central voor de branches waarin wij actief zijn: Productiebedrijven, Maritiem & Olie en Gas.


Systeem focus:

Logic Vision focust zich alleen op klanten die zich bevinden in een van de volgende branches: project matig producerende bedrijven (bijv. machinebouw), maritiem of olie en gas. De klanten zitten voornamelijk in Nederland, maar ook multinationals behoren tot de klanten. Multinationals die ze bedienen hebben veelal hun hoofdkantoor in Nederland.


Contact

Hakgriend 18B 3371 KA Hardinxveld-Giessendam Nederland
+31 184 677 588
www.LogicVision.nl
Jesse Akkers
j.akkers@LogicVision.nl

Copyright IPL