Cadran Consultancy b.v.

Cadran Consultancy b.v.

Systeem: JD Edwards

Bedrijfs informatie

Cadran Consultancy b.v.

Cadran Consultancy is dé Oracle partner in Nederland. Sinds 1998 implementeert Cadran Oracle ERP oplossingen bij ondernemingen in de maakindustrie, foodindustrie- en distributie en groothandel. Voor deze klanten leveren wij twee verschillende oplossingen: Oracle JD Edwards (ca. 50 consultants) en Oracle Netsuite (ca. 15 consultants). Daarnaast leveren wij diverse third party applicaties die klanten helpen het maximale uit hun ERP systeem te halen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties voor Analytics, WMS, MES of eCommerce. Wij leveren onze software zowel als SaaS-oplossing, on Premise als op de Oracle Cloud infrastructuur.

Cadran is bovendien één van de aandeelhouders en oprichters van Redfaire International, een Nederlandse joint venture tussen Oracle ERP partners met kantoren wereldwijd. Gezamenlijk opereren wij in 23 landen met een team van meer dan 750 consultants. Dankzij deze joint venture kunnen onze internationale klanten wereldwijd met één partij werken. Als onderdeel van Redfaire International kunnen wij ERP implementeren met respect voor lokale vereisten, lokale culturen en uiteraard de lokale taal.

Cadran heeft een sterke focus op het succes van onze klanten, maar ook op het geluk en succes van onze medewerkers. Door een voortdurende focus op de ontwikkeling van onze mensen, kunnen wij dagelijks kwalitatief hoogstaande oplossingen bouwen voor onze klanten. Wij maken tijd vrij voor innovatie, training en kennisdeling. Daarnaast moedigen wij onze mensen aan om proactief met klanten na te denken over hoe we met behulp van automatisering de business processen van onze klanten verder kunnen optimaliseren, waardoor ze competitiever worden.

Cadran focust zich op klanten in Nederland en België. Waar onze kleinere klanten (vanaf 15 ERP gebruikers) soms binnen de grenzen van de Benelux blijven, hebben onze grotere klanten internationale dekking nodig. Samen met de Redfaire International partners heeft Cadran diverse wereldwijde implementaties uitgevoerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld implementaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Mexico en Australië.

Product informatie

JD Edwards 9.2.6

Vragenlijst Versie 2023: Gevalideerd

JD Edwards

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is een zeer modern en compleet ERP systeem dat speciaal voor productiebedrijven en groothandels is ontwikkeld. Wereldwijd gebruiken ruim 6.000 bedrijven in uw branche deze krachtige ERP oplossing. Doordat JD Edwards al sinds 1977 bestaat, is het inmiddels zowel in de diepte als in de breedte één van de meest volledige ERP pakketten op de markt. In totaal bestaat de software uit 80 modules die naar wens geïmplementeerd kunnen worden. Naast de core modules, zoals inkoop, verkoop, voorraad, WMS, productie en finance, zijn er diverse branchegerichte modules. Je kunt hierbij denken aan Grower Management (voor Food bedrijven die bijvoorbeeld wijn produceren) of Apparel Management (voor kledingbedrijven die te maken hebben met zeer diverse artikelstructuren). Ook biedt JD Edwards uitgebreide functionaliteit voor Internet of Things en applicatie integratie.

Sinds de release van versie 9.2 heeft JD Edwards een ‘continuous adoption’ strategie uitgerold. Dit betekent dat nieuwe versies in de toekomst op dezelfde ‘baseline code’ gebouwd worden. Intensieve upgrades die veel retrofitten van maatwerk vereisen, behoren hiermee tot het verleden. In de toekomst hebben klanten meerdere keren per jaar toegang tot nieuwe functionaliteiten via release upgrades die eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. JD Edwards volgt hiermee de algemene markttrend waarbij klanten zoveel mogelijk standaard software willen implementeren die regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe functionaliteit.

 

Het interessante van JD Edwards ten opzichte van cloud oplossingen is dat de klant op verschillende fronten meer flexibiliteit heeft. Ten eerste geldt dat voor het platform: JD Edwards draait op alle grote Operating Systems en werkt op een Oracle, Microsoft of IBM Database. Bovendien kiezen klanten zelf of zij JD Edwards op een IaaS (Oracle Cloud, Azure, Amazon), On Premise of op Private Cloud Infrastructuur draaien. Verder kunnen klanten met de JD Edwards toolset, indien nodig, eenvoudig aanpassingen maken op de standaard functionaliteit. Tot slot kunnen bedrijven die met JD Edwards werken, in tegenstelling tot bij cloud software, zelf te beslissen wanneer zij de relatief kleinere upgrades uitvoeren.

Implementatiewijze & nazorg

JD Edwards leent zich uitstekend voor een traditionele Waterfall implementatie, een Agile/Scrum implementatie, of een combinatie van beide methodologieën. In samenwerking met de klant evalueert Cadran tijdens een implementatieworkshop de meest geschikte aanpak. Onderdeel van deze evaluatie is tevens het vaststellen van een Change Control Procedure. Dit zorgt ervoor dat maatwerk, de implementatiekosten en de beoogde tijdslijn in de hand kunnen worden gehouden. Daarnaast maakt Cadran gebruik van gestandaardiseerde issuemanagement, documentmanagement en projectregistratie tools die ook voor de klant beschikbaar worden gemaakt. Hierdoor ontstaat een gedetailleerd, compleet en transparant zicht op de projectvoortgang.

Na de implementatie heeft u als klant de mogelijkheid om gebruik te maken van ons wereldwijd opererende 24×7 helpdesk team. Mocht u hiervoor kiezen, dan draagt ons consulting team haar kennis over aan ons aparte support team. Doordat wij deze teams scheiden, worden uw implementatieconsultants niet gestoord door eerdere klanten die ad-hoc hulp nodig hebben. Wanneer u zelf live bent, heeft u wanneer nodig direct toegang tot beschikbare support consultants en hoeft u niet te wachten tot een implementerende consultant tijd voor u heeft.

Tot slot

Cadran begrijpt dat elke klant uniek is. Toch zijn er door de diepe en brede functionaliteit van JD Edwards veel mogelijkheden om te werken met standaard ERP. Onze missie is om een solide ERP oplossing te implementeren die aan de basis staat van uw digitale toekomst. Wij zien ernaar uit om uw organisatie te leren kennen!


Systeem focus:

Industrie en groothandel.


Product screenshots

Contact

Sales
033 247 1599
www.cadran.nl
Frederik Haaxman
fha@cadran.nl

Copyright IPL