Aardug-RMO

Aardug-RMO

Systeem: Odoo

Bedrijfs informatie

Aardug-RMO

Aardug is één van de grotere Odoo GOLD Partners met kantoren in Goor en Soest en heeft zowel nationale als internationale klanten in diverse branches en type organisaties. Als toegewijde Odoo Gold Partner helpt Aardug bedrijven effectiever en beter te werken. Met onze jarenlange ervaringen implementeren wij niet alleen het all-in-one systeem Odoo, maar denken we ook proactief mee over optimalisatie van de werkprocessen

Aanvullend op Odoo biedt Aardug ook diverse eigen apps zoals configuratoren, connectoren en custom development. Tevens bieden we een geïntegreerd klantenportaal (private portal en B2B-webshop) zodat iedere klant een eigen omgeving heeft.

Voor veel bedrijven is het van belang dat de oplossing snel met het minimaal benodigde kan starten en modulair kan groeien. De software en functionaliteiten kunnen naar voortschrijdend inzicht worden aangepast en uitgebreid, dit aansluitend bij de organisatiegroei en budgetten. Dit zijn belangrijke zaken voor succes op de lange termijn.  

 

Product informatie

Odoo Cloud

Het online softwarepakket Odoo behoort tot ’s werelds meest geïnstalleerde bedrijfsapplicaties. De 100% web-gebaseerde software kan je als online dienst totaal ontzorgt afnemen of lokaal op een eigen server installeren. 

Odoo biedt voor diverse typen bedrijven een uitgebreid aanbod van apps die naadloos samenwerken op het gebied van inkoop, verkoop, voorraad, projectenbeheer, urenregistratie, planning, productie en meer. Daarnaast is Odoo als moderne online all-in-one-oplossing ook sterk in zaken zoals connectie, automation en communicatie en is het continue in ontwikkeling. Odoo is de kern, ofwel de verbinding en communicatie tussen verschillende randsystemen waar door organisaties sneller, efficiënter en grotendeels geautomatiseerd en online werken.

 


Systeem focus:

Aardug richt zich voornamelijk op handelsbedrijven, productiebedrijven, service organisaties en ontwikkelen we zelf connectoren en apps voor de installatiebedrijven van 10-100 medewerkers. Odoo biedt een all-in-one oplossing die veel verschillende bedrijven kan bedienen. Daarnaast heeft Aardug al meerdere installatie- en service organisaties in de duurzaamheid als klant. 


Contact

Dammaten 16a, Goor
+31 547 38 90 20
www.aardug.nl
Arjan Rosman
arjan@aardug.eu

Copyright IPL