Unit4 Wholesale

Unit4 Wholesale

Systeem: Unit4 Wholesale

Bedrijfs informatie

Unit4 Wholesale

Unit4

Unit4 Wholesale B.V. is een zelfstandig opererende organisatie met als doel het optimaal automatiseren van handelsbedrijven. Unit4 Wholesale is ruim 30 jaar actief in de markt van de groothandel en daarmee een van de weinige,100% Nederlandse, softwareleveranciers welke zich enkel en alleen richt op deze markt. Alle gelden en middelen die wij investeren in onze producten zijn er op gericht onze bestaande klanten beter te laten functioneren en nieuwe klanten een perfecte bodem te leggen met een platform wat met ze mee kan groeien.

Product informatie

Unit4 Wholesale SP5

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

Unit4 Wholesale: ERP voor (groot)handelsbedrijven binnen het MKB

Unit4 Wholesale is een nagenoeg 100% standaard ERP applicatie is welke zich sec richt op (groot)handelsbedrijven in de breedste zijn van het woord. M.a.w. , al onze klanten zijn, oneerbiedig gezegd “dozenschuivers” en voegen, elk op hun wijze, toegevoegde waarde toe in de keten. Dat deze klanten allemaal zo hun specifieke wensen en eisen hebben, welke veelal niet in de kleinere standaard applicaties voorhanden zijn, zorgt ervoor dat onze klantenkring qua aantal gebruikers per klant flink varieert.

Wij hebben klanten met 3 gebruikers, maar ook met 350. Belangrijk is dat de specifieke logistieke eisen en wensen worden afgedekt binnen een standaard applicatie.


Systeem focus:

Groot -handelsbedrijven.


Contact

Sales
00 31 61 334 30 57
www.unit4.com
Arjen Baltje
arjen.baltje@unit4.com

Copyright IPL