Pulse Business Systems

Pulse Business Systems

Systeem: Microsoft Dynamics 365 for F&O

Bedrijfs informatie

Pulse Business Systems

Pulse helpt bedrijven toekomstbestendig te worden door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met slimme software. De basis voor de software is het krachtige Microsoft Dynamics 365-platform waarbij Dynamics 365 for Operations (voorheen Dynamics AX) het ERP-gedeelte binnen deze suite van bedrijfssoftware vormt.

Bovenop dit platform biedt Pulse zelf ontwikkelde apps én apps van geselecteerde partnerbedrijven. Het onderscheidend vermogen van Pulse bestaat uit de specifieke kennis van productie- en groothandelsbedrijven in de branches Metaal, Rubber & Kunststof, Automotive, Machine- en Apparatenbouw en Bouw. Deze kennis is opgedaan door ruim 30 jaar ervaring, en door het aannemen van mensen die in deze branches hebben gewerkt. Daarom kan Pulse meepraten over de uitdagingen in deze branches.

Bij Pulse werken ruim 180 medewerkers verdeeld over twee locaties in Venlo en Deventer. Al meerdere jaren op rij behoort het bedrijf tot de Innercircle van Microsoft. Dit betekent dat Pulse door Microsoft tot de top 50 Dynamics-partners wereldwijd wordt gerekend Kwaliteit in DNA Met Pulse kiezen bedrijven voor een betrouwbare partner die branchekennis combineert met oplossingen die bijdragen aan de winstgevendheid. Vanuit onze praktijkervaring is een uniforme project-aanpak ontwikkeld die zorgt voor 100% grip en een optimaal projectresultaat. Mensen bij Pulse ademen Microsoft Dynamics en onze lat ligt hoog. Over één ding valt niet te twisten: kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit.

Onze klanten leveren het bewijs. Helvoet: “Een stabiele onderneming met veel ervaring in productieomgevingen, zoals ook blijkt uit de lange referentie-lijst. We hebben met meerdere partijen gesproken, met allemaal ook even lang, maar wat vooral opviel was dat Pulse sterk 'to the point' was. Er was snel een klik, ook omdat ze onze taal spreken. Ze hebben kennis van onze industrie, de kunststofverwerkende bedrijven, en daardoor staken ze met kop en schouders boven alle kandidaten uit".

Rollecate: “Pulse is een garantie voor een succesvolle im-plementatie binnen planning en budget. De branchekennis van Pulse in combinatie met de continuïteit die Microsoft biedt is doorslaggevend geweest. Pulse is realistisch. In overleg is besloten om stap voor stap te investeren. Op deze manier zijn we samen qua ERP-oplossing en de invulling daarvan tot de juiste mix gekomen”.

Product informatie

Microsoft Dynamics 365 for F&O 365

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

Dynamics 365 for Operations van Pulse is dé ERP-oplossing voor (hybride) bedrijven in de volgende branches:

• Metaal

• Rubber en Kunststof

• Automotive

• Machine– en Apparatenbouw

• Bouw

• Groothandel & distributie

De oplossingen van Pulse voegen branche specifieke standaardfunctionaliteit toe, waardoor maatwerk wordt geminimaliseerd. De ontstane meerwaarde vindt zijn oorsprong in onze rijke ervaring met bedrijven waar ERP het fundament vormt voor succesvol ondernemerschap. Het merendeel van onze klanten opereert internationaal en Pulse gaat dan ook mee de grens over bij internationale implementaties van Microsoft Dynamics 365. Internationale implementaties zijn geborgd tot in de lokale details.

Over Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een suite van bedrijfssoftware van Microsoft en omvat diverse oplossingen zoals ERP, CRM, Service, BI en Office. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment opschalen in capaciteit en toepassingen wanneer de situatie erom vraagt. Alle componenten van het platform zijn los van elkaar af te nemen en ze integreren naadloos met elkaar.

Dynamics 365 for Operations

Dynamics 365 for Operations is de ERP-oplossing binnen de Dynamics-suite. Het voormalige Dynamics AX is opgegaan in deze nieuwe versie. Dynamics 365 for Operations is een complete ERP-oplossing die standaard voorziet in de volgende processen: Product Data Management, Sales Order Management, Supply Chain Planning, Manufacturing Operations (mix-mode met LEAN), Logistics, Services, Projects, Finance, HRM, CRM, Marketing en Service Management. Dankzij het aanwezige rollencentrum en BI-rapportage is Dynamics 365 met recht een ERP-oplossing waar de informatie proactief naar je toe komt. Heb je in meerdere landen (productie)locaties? Geen probleem, want bedrijfsonderdelen en vestigingen worden snel en eenvoudig toegevoegd in de gewenste taal met de juiste lokale regel- en wetgeving. Binnen één ERP-omgeving. Waarbij ieder bedrijf zijn eigen identiteit en output behoudt.

Cloud en on premise

Microsoft Dynamics 365 for Operations is beschikbaar als cloudoplossing (Saas) en vanaf medio 2017 ook on premise. Zo heb je de keuze waar en op welke manier je toegang hebt tot je data.

Bons & Evers Groep: “We hebben binnen onze groep productiebedrijven verschillende logistieke grondvormen. Met Microsoft Dynamics kunnen we dit gegeven onderbrengen binnen één ERP-omgeving. Verder was de internationale beschikbaarheid en dito ondersteuning belangrijk in de keuze voor het Microsoft-platform. We zagen met Microsoft Dynamics een nieuwe en verfrissende manier van werken. Het aanbieden van persoonlijke en relevante ERP-informatie gebeurt proactief in plaats van het op zoeken moeten gaan naar informatie.” Over Microsoft Een kapitaalkrachtige speler als Microsoft garandeert continuïteit, zodat Microsoft Dynamics 365 een veilige en gedegen keuze is. Met een groot aantal mede-werkers op R&D biedt Microsoft ook zekerheid op het gebied van continue productontwikkeling.


Systeem focus:

Industrie en groothandel.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 424 28 28
www.pulse.nl
Bart Alaerds
Bart.Alaerds@pulse.nl

Copyright IPL