Odoo Experts

Odoo Experts

Systeem: Odoo

Bedrijfs informatie

Odoo Experts

Odoo Experts

Odoo Experts is dé specialist in Nederland op het gebied van implementatie, support, hosting, trainingen en het ontwikkelen van Odoo Apps. Odoo Experts is de nummer 1 Odoo Gold partner van Nederland en heeft als missie bedrijven, instellingen en organisaties sneller, efficiënter en makkelijker te laten werken door de inzet van Odoo. Daarnaast heeft Odoo Experts als doel om Odoo verder te promoten in Nederland.

Vanuit Zaandam richt Odoo Experts zich op het MKB. Fabrieken, groothandels, productiebedrijven, laboratoria, reclamebureaus, webwinkels, consultancybedrijven en softwarebureaus kan zij tot haar klanten rekenen; Odoo Experts is van alle markten thuis op alle markten.

Product informatie

Odoo Open Source

Vragenlijst Versie 10: Gevalideerd.

Odoo

Odoo is geen ERP-pakket, maar een verzameling van, compleet geïntegreerde, bedrijfstoepassingen. Odoo is ontwikkeld door het Belgische bedrijf Odoo S.A.

Odoo heeft kantoren over de gehele wereld en is wereldwijd actief. Odoo wordt geleverd in meer dan 100 landen en wordt gebruikt door meer dan 5 miljoen mensen. Odoo is geschikt voor kleine bedrijven tot grote multinationals. Odoo staat bekend om zijn eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, waardoor gebruikers makkelijk onboarden. Odoo is multi-company, multi-website, multi-currency en multi-language.

Met meer dan 50 Apps, is Odoo geschikt voor vele bedrijfsprocessen. Odoo integreert zoveel mogelijk bedrijfsprocessen in één systeem. Voor ieder proces heeft Odoo een App ontwikkeld. Er is geen vergelijkbaar pakket in de wereld, dat voor zoveel bedrijfstoepassingen een standaard App heeft. Odoo is geen ERP-systeem, maar een ERP, CRM, MRP, Website CMS en E-commerce platform in één.

Door alles te integreren maak je gebruik van hetzelfde systeem met dezelfde look-and-feel. Je hebt maar één login en maakt gebruik van dezelfde informatie. Doordat alles is geïntegreerd, zijn ingewikkelde koppelingen niet nodig. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo.

Een vlotte en vriendelijke gebruikerservaring gecombineerd met een enorme flexibiliteit, leidt tot een grote gebruikersacceptatie met als gevolg dat de data (en dus processen) altijd up-to-date zijn.

Door deze flexibiliteit van Odoo is het eenvoudig om toepassingen naadloos toe te voegen gedurende de groei van het bedrijf. Voeg een App toe met een muisklik en 10 sec. later kun je de nieuwe functionaliteit gebruiken

Odoo kun je gebruiken als SAAS oplossing, als (Private) Cloud of op een lokale server binnen je eigen bedrijf. Odoo heeft een abonnement per App en per gebruiker.

De kracht van Odoo

Odoo is ervan overtuigd dat je al je werkzaamheden alleen maar simpel kunt maken door alle software en tools samen te voegen en te integreren in één softwarepakket. Dit geeft de hoogste efficiëntie en de beste gebruikerservaring.

Om dit te bereiken heeft Odoo een paar belangrijke stappen gezet; als eerste softwarepakket worden de back-end én front-end geheel geïntegreerd. Wat betekent dat voor de gebruikers? Een naadloze integratie tussen website, webshop en de traditionele back-end, zoals inkoop, voorraad en boekhouding.


Systeem focus:

Content volgt


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 377 40 00
www.odooexperts.nl
Erwin van der Ploeg
erwin@odooexperts.nl

Copyright IPL