Logres Business Solutions BV

Logres Business Solutions BV

Systeem: SAP Business One

Bedrijfs informatie

Logres Business Solutions BV

Logres Business Solutions zorgt ervoor dat de overstap naar een nieuw ERP-systeem meer dan de moeite waard is. We helpen u met onze kennis en ervaring tijdens het hele proces. Dat begint met een inventariserend gesprek en gedegen advies.

No-nonsense MKB-bedrijven kiezen al jaren voor Logres voor het implementeren en ondersteunen van SAP Business One. Wij bieden uw onderneming deskundigheid, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Onze klanten gaan graag een relatie aan voor de lange termijn, net als wij. In de praktijk leren wij waar bedrijven behoefte aan hebben en ontwikkelen aan de hand hiervan verder. Zo kunt u als klant optimaal profiteren: van het ideale ERP-systeem voor uw bedrijf én van onze ervaring.

Wij implementeren en ondersteunen SAP Business One in diverse branches zoals groothandel, procesindustrie, service & onderhoud en projectgestuurde organisaties.

Op dit moment gebruiken ruim 48.000 bedrijven met 750.000 gebruikers verspreid over meer dan 150 landen software van SAP Business One. Hiertoe behoren ondernemingen van uiteenlopende omvang, van bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf tot aan bedrijven uit de wereldwijde top 500. Dankzij slimme toevoegingen, zorgt Logres ervoor dat SAP Business One naadloos aansluit op uw bedrijf en uw werkwijze.

Product informatie

SAP Business One 9.2

SAP Business One helpt tienduizenden MKB-bedrijven om snel en winstgevend te groeien. De oplossing is beschikbaar in meer dan 150 landen en 27 talen.

SAP Business One combineert vele functies in één enkele, betaalbare oplossing voor al uw belangrijke bedrijfsprocessen.

U kunt al uw processen verbeteren en uw medewerkers efficiënter laten werken; van optimale prognoses voor de pijplijn tot een snelle, accurate afsluiting van het boekjaar.

Door de schaalbaarheid van het SAP HANA platform levert de oplossing nog meer toegevoegde waarde wanneer uw bedrijf groeit.

Ook als meer gebruikers tegelijkertijd de software gebruiken, blijft het systeem soepel reageren en worden gegevens eenvoudig en snel verwerkt.


Systeem focus:

Handel en industrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 34 242 15 00
www.logres.nl
Jan Verdoorn
janv@logres.nl

Copyright IPL