Itelligence

Itelligence

Systeem: SAP BusinessByDesign

Bedrijfs informatie

Itelligence

itelligence is een dynamisch, snelgroeiend adviesbureau, werkzaam voor de Food & Agro, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries, Wholesale en Professional Services industrie in de Benelux. Wij bundelen industrie-, proces- en ICT-kennis en komen zo – samen met u – met concrete oplossingen voor verbetering van uw bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Om tot betere oplossingen te komen volgen we alle branche-, technologische- en marktontwikkelingen op de voet en werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten.
Door onze passie en know-how maken wij het verschil en zetten we net die extra stap om u nog beter te helpen. 

Product informatie

SAP BusinessByDesign 1

SAP Business ByDesign

SAP heeft software voor bedrijven vanaf één medewerker. Betaalbare oplossingen die in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden en die bedrijven op korte termijn resultaat bieden. Oplossingen die met elkaar kunnen worden verbonden zodat onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk is.

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand bedrijfsoplossing voor middelgrote bedrijven en dochterondernemingen van grote organisaties.

SAP Business ByDesign bevat volledige ERP, SRM, SCM, WMS en CRM functionaliteit en voldoet zo aan de behoeften van uw hele organisatie. De oplossing is aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign heeft een HTML5 user interface die maximale productiviteit van de eindgebruiker als principe heeft. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van een individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties.

On-demand betekent dat u niet meer investeert in IT hardware en IT-beheer. Voorspelbare kosten, de prijs is immers vast per gebruiker per maand.

Voordelen SAP Business ByDesign

Met SAP Business ByDesign kunt u uw volledige organisatie met één enkele cloud-based oplossing ondersteunen. Als compleet nieuwe oplossing ontwikkeld voor middelgrote organisaties en dochterondernemingen van grote organisaties. Een oplossing die voldoet aan de verwachtingen en aansluit bij de behoefte van de gebruikers en het management van de organisatie.


Systeem focus:

Professional services, groothandel.


Product screenshots

Contact

Sales
31 40 296 86 00
https://itelligencegroup.com/bnl-nl/
Hein Kivits
H.Kivits@Itelligence.nl

Copyright IPL