Infor Blending

Infor Blending

Systeem: Blending

Bedrijfs informatie

Infor Blending

Blending Nederland BV heeft flexibele en praktische oplossingen voor het automatiseren van alle bedrijfsprocessen waarbij wij:

• hét aanspreekpunt zijn voor geïntegreerde totaaloplossingen;

• streven naar lange termijn relaties en strategische samenwerkingen met klanten en leveranciers;

• grote kennis van zaken hebben;

• inspelen op veranderende marktomstandigheden en bewezen technologische ontwikkelingen;

• een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en leveranciers. In een cultuur van betrokkenheid, open dialoog en flexibiliteit delen wij onze kennis met onze klanten en met elkaar.

De kern van onze missie is het leveren van toegevoegde waarde aan kleine en middelgrote ondernemingen in de branches:

• Farmacie & Voedingssupplementen

• Voeding & Drank

• Chemie & Verf

• Verzorging & Cosmetica

Product informatie

Blending 7.2

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

ERP: Infor Blending

Al vele jaren biedt Blending Nederland BV een branchegerichte ERP-oplossing voor de (semi-) procesindustrie. In de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie bieden wij een oplossing die in hoge mate aansluit bij de standaard eisen die in deze branches leven. Recepturen zijn het middelpunt van deze oplossing. Met de software Infor Blending richten wij ons speciaal op middelgrote bedrijven met productie- en/of handelsactiviteiten. Binnen Infor Blending is meer dan 40 jaar ervaring in de (semi-)procesindustrie ondergebracht. Hierdoor zijn veel toepassingen voor deze industrie standaard aanwezig. Ook hebben wij uitgebreide kennis van de bedrijfsprocessen binnen deze branche. Deze combinatie resulteert in een snel en efficiënt implementatietraject.

Blending Nederland is partner van Infor Global Solutions. Infor levert branchespecifieke software waarmee ondernemende organisaties van ieder formaat zich snel kunnen aanpassen. De oplossingen van Infor steunen op een uitgebreide ervaring en zorgen ervoor dat meer dan 70.000 bedrijven wereldwijd hun doelstellingen kunnen realiseren. Infor richt zich ondermeer op de procesindustrie.

Document Management: d.3

Meer en meer documenten worden digitaal ontvangen en verstuurd. Maar hoe houd je het nog beheersbaar en overzichtelijk. Daarom biedt Blending Nederland een Document Management Systeem wat daarop een antwoord geeft. En omdat ERP een plek is waar veel documenten ontstaan maar waarin ook veel informatie met betrekking tot documenten verwerkt moet worden, hebben we gekozen voor een oplossing die diep geïntegreerd is met ERP. Dit is het product d.3. d.3 is veel meer dan een digitaal archief. Als compleet enterprise content management systeem optimaliseert de software alle bedrijfsprocessen die voorheen moeizaam met de hand en met veel papier afgehandeld moesten worden. d.3 is het resultaat van de consequente ontwikkeling van de filosofie: we willen het dagelijkse werk van onze klanten gemakkelijker, comfortabeler en efficiënter maken. d.3 onderscheidt zich door de hoge mate van innovatie, duidelijke productiviteitsverbetering, eenvoud in gebruik en bruikbaarheid. d.3 is een integraal platform voor document management, workflow management en elektronische archivering.

Door deze drie pijlers te combineren zijn organisaties beter in staat de kwaliteit, toegankelijkheid en beheersbaarheid van documenten en informatie te waarborgen. Dit verhoogt de slagvaardigheid en beweeglijkheid van organisaties. Medewerkers, afdelingen en projectteams beschikken sneller over de juiste informatie, hebben eenduidige opslagmogelijkheden en kunnen eenvoudiger samenwerken en informatie delen.

d.3 Life Sciences Speciaal voor de bedrijven in de farmaceutische industrie is er ook een Life Sciences versie beschikbaar van d.3. Dit is een uitbreiding op d.3 basis waarmee gewerkt kan worden met zogenaamde “controlled documents”. Ontwikkeld voor de farmaceutische industrie maar ook steeds meer ingezet in andere sectoren. Heeft ondermeer de volgende mogelijkheden:

• Document Life Cycle Management:

   o Creëren, Evalueren, Accorderen en vrijgeven van documenten

   o Periodieke Evaluatie en Herziening van documenten

   o Monitoren van de geldigheid van documenten

• Gecontroleerd printen (wie heeft wat geprint, wanneer en waarvoor)

• Werken met digitale handtekeningen

• Creëren van documenten met stamgegevens met vrijgegeven Word-Templates

• Automatische nummering van documenten volgens eigen regime Daarnaast hebben we gestandaardiseerde workflows voor Change Control, CAPA en Deviation Control. 


Systeem focus:

• Farmacie & Voedingssupplementen

• Voeding & Drank

• Chemie & Verf

• Verzorging & Cosmetica


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 18 449 03 67
www.blending.nl
Rob Schuurman
rschuurman@blending.nl

Copyright IPL