GreatCircle AX BV

GreatCircle AX BV

Systeem: Dynamics 365 ADM

Bedrijfs informatie

GreatCircle AX BV

GreatCircle helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van de Broad Horizon Groep.

Wie informatie weet te vertalen in inzichten én acties, staat sterk. En met de technologische ontwikkelingen van nu is heel veel mogelijk. Denk hierbij aan cloud computing, maar ook aan big data en social media. Met advies, projectrealisatie en IT-dienstverlening helpt GreatCircle u om te doen wat het beste is voor úw business. Hiertoe voorzien we u van slimme oplossingen voor o.a. sales, relatiebeheer, klantenservice en marketing. Oplossingen die goed samenwerken met de andere systemen in en buiten uw organisatie. En die uw organisatie productiever, intelligenter én flexibeler maken.

GreatCircle werkt in Nederland onder andere voor BOL.com, Akatherm, TMF Group, Koninklijke Nooteboom, ParkMobile, Thule groep, Sika, Mourik, Euretco, Ranzijn en Van der Vlist.

Op basis van diepgaande branchekennis heeft GreatCircle het Microsoft-platform uitgebreid met specifieke solution sets voor Food, Retail en Manufacturing. Meestal komen deze standaardoplossingen al tegemoet aan 80% van de branche specifieke eisen – en dankzij mini.male systeemconfiguraties kan volledig worden geprofiteerd van het gunstige effect op de bedrijfsprestaties. En dat tegen een lagere cost of ownership

Product informatie

Dynamics 365 ADM ADM

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

Greatcircle Advanced Discrete Manufacturing

Greatcircle biedt de ADM (advanced discrete manufacturing) oplossing voor Dynamics AX. Deze oplossing is ontworpen om complexe vraagstukken op te lossen zoals het beheer van de levenscyclus van een product, het stroomlijnen van de verkoop en after-sales processen, en het sneller en winstgevender leveren van producten. Dynamics 365 dient als basis voor de Greatcircle oplossing met industrie specifieke functionaliteit.

De waardeketen van een discreet productiebedrijf ziet in de oplossing er als volgt uit: Offerte en sales, Ontwerp en Plan, Productie, Installatie, Service en Onderhoud Assets

Daarnaast zijn diverse ondersteunende processen aanwezig; financiën, HRM, marketing, Product levenscyclus management, Engineering change management, product en proces definities en marketing processen.


Systeem focus:

Industrie en service.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 88 058 02 00
www.greatcircle.nl
Yvette van Erp
yvette.vanerp@greatcircle.nl

Copyright IPL