Fresh Flows bv

Fresh Flows bv

Systeem: ParagonERP

Bedrijfs informatie

Fresh Flows bv

Fresh Flows

De organisatie achter ParagonERP is al meer dan 30 jaar actief in de software industrie. En, software mag ‘ons ding’ zijn, we zijn op en top menselijk: we zijn niet altijd perfect, maar we leren van onze fouten en worden steeds beter in wat we doen. Wat we doen, doen we vanuit Canada als Jonar Inc. en vanuit Nederland als Fresh Flows B.V. en we doen dit met grote ambitie. We zijn treden constant buiten onze comfort zone te treden, zoeken grenzen op en gaan uitdagingen aan. Met een goed team, ga je het tackelen van lastige problemen en complexe projecten niet bepaald uit de weg. We zijn een goed team en een hechte familie en dat is ook terug te zien in onze resultaten.

Sinds het begin, althans, het begin van de bedrijfs-automatisering, heeft ERP een integrale rol gespeeld in de automatisering van bedrijven. Maar ERP is hele taaie kost (‘ERP sucks’, zeggen we in Canada) en ERP heeft invloed op het leven van miljoenen werkende mensen. Wij vinden, dat die mensen niet bepaald verwend worden en dat velen nog dagelijks worstelen met hun systemen. Daarom vonden (en vinden we) na 30 jaar dat het anders moest. We zijn terug naar de tekentafel gegaan en hebben de typische dingen waar mensen dagelijks mee worstelen in hun software op een rijtje gezet. Met die (best grote) lijst zijn we aan de slag gegaan en hebben we een compleet nieuw ERP product ontworpen en gebouwd, ParagonERP.

Product informatie

ParagonERP 2018

Vragenlijst V10: Gevalideerd

ParagonERP

ParagonERP is een betaalbare ‘public cloud’ oplossing voor het beheer van de dagelijkse activiteiten in het midden- en kleinbedrijf. Paragon helpt klanten bij het beheer van orders, voorraad, inkoop, productie, logistiek, boekhouding en nog veel meer. Het maandelijkse abonnementsmodel betekent dat deze functies beschikbaar zijn tegen een lage prijs, zonder lange termijn binding.

ParagonERP kan met ‘rules’ de werking van de software aanpassen aan de zakelijke behoeften, zonder dat de software zelf moet worden aangepast. Daarnaast wordt er tweewekelijks een update van de software gedaan.

ParagonERP is lid van de Amazon Marketplace Appstore, met ParagonERP voor Amazon bieden we een volledig gesynchroniseerde backend voor Amazon FBA-verkopers.


Systeem focus:

MKB


Product screenshots

Contact

Sales
00 85 064 60 30
www.minox.nl
Danny Stokvis
danny@minox.nl

Copyright IPL