FastFour

FastFour

Systeem: Netsuite

Bedrijfs informatie

FastFour

Overzicht heeft kan twee stappen vooruit denken. Met die gedachte laat FastFour bedrijven groeien. Met het beste échte Cloud-based ERP Softwaresysteem: NetSuite. Eén applicatie die een volledig overzicht geeft en die inzicht verschaft in de hele onderneming. Die ERP, CRM en e-commerce combineert. Technologie van de toekomst die u in staat stelt om meer te doen, in minder tijd, met dezelfde mensen.

FastFour ziet dat Cloud-systemen steeds meer gebruikt zullen gaan worden. Binnen CRM-systemen is het al ingeburgerd, maar ook de productie, handel en financiële wereld zal snel volgen. Jonge startende ondernemers en de nieuwe generatie CFO’s gaan mee met de tijd. De Cloud is ook binnen Enterprise Resource Planning aan het doorbreken.

Bedrijven zijn niet meer uniform in hun werkzaamheden, maar bestieren steeds meer disciplines. Productiebedrijven die ook software ontwikkelen, bijvoorbeeld. Voor handelsondernemingen wordt after-sales en service steeds belangrijker. Consultancybedrijven verkopen hun diensten in abonnementsvorm.

Dat vraagt om een breed ERP pakket, een systeem dat alles-in-één biedt, zodat een optimaal overzicht kan worden gehouden. Het vraagt ook om slimme mensen die snel bedrijfsprocessen doorzien en pragmatisch oplossingen aandragen. FastFour is wat dat betreft klaar voor de toekomst.

FastFour. Voor vooroplopers.

Product informatie

Netsuite 2015

Écht Cloud

Vanaf het begin in 1998 is NetSuite een écht cloud systeem geweest. Gebouwd op internet. En dat heeft een aantal belangrijke voordelen.

Wat wordt bedoelt met écht cloud? Een traditioneel systeem dat op een hosting-server wordt geplaatst wordt ook vaak verkocht als cloud. Maar dat is dus niet echt cloud. Een echt cloud systeem werkt op internet. Het is via een browser toegangkelijk, er is geen specifieke lokaal geinstalleerde software nodig zoals Citrix of VPN. Het systeem, de servers, de beveiliging en backups worden door NetSuite beheerd. Ook de applicatie wordt beheerd door NetSuite.

Het is een hardnekkig misverstand dat in cloud applicaties geen maatwerk mogelijk is. In Netsuite is dit goed mogelijk.

Nieuwe locaties zijn binnen enkele uren online, omdat instellingen kunnen worden gedeeld tussen ondernemingen en nieuwe medewerkers alleen internet nodig hebben om in te loggen.

Complete Suite

NetSuite is een pakket om een bedrijf op te draaien, niet één afdeling. Als een van de weinige aanbieders in de branche heeft NetSuite een ERP, CRM en e-Commerce in hetzelfde systeem, hetzelfde platform, dezelfde database. Dat betekent dat de gebruiker op één dashboard kan zien welke werkopdrachten vandaag voltooid zijn, hoeveel verlaten winkelwagentjes er zijn in de webstore, de status van de sales-pijplijn en de omzet van deze week. En de mogelijkheid heeft om direct door te klikken tot op transactieniveau.

Makkelijk aan te passen

In NetSuite kunnen gebruikers zelf rapportages en zoekopdrachten maken. Via zoekopdrachten maakt men ook zelf automatische emails en dashboard reminders aan. Ook stellen gebruikers zelf een dashboard in, bovenop een standaard die tijdens de implementatie geconfigureerd wordt.

Velden en tabellen toevoegen kunnen beheerders doen via de user interface. Via een zeer uitgebreide (standaard beschikbare) workflow module worden processen geautomatiseerd en goedkeuringsworkflows ingericht. Wanneer de workflow module tegen grenzen aanloopt, kan in javascript al het maatwerk geprogrammeerd worden. Javascript is een zeer bekende en toegankelijke programmeertaal.


Systeem focus:

Handel en industrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 20 261 01 22
www.fastfour.com
Hylke Sluis
hylke@fastfour.com

Copyright IPL