Cadran

Cadran

Systeem: JD Edwards

Bedrijfs informatie

Cadran

Cadran is in 1998 opgericht door zes ervaren JD Edwards consultants en intussen uitgegroeid tot een organisatie van ruim 50 zeer ervaren medewerkers. Ons doel: optimaal ondersteunen van JD Edwards klanten tijdens en na de implementatie van hun ERP-systeem. Als gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle leveren wij een complete ERP oplossing voor groothandels en productiebedrijven. Daarnaast bieden wij een breed scala aan diensten waaronder consultancy met betrekking tot de implementatie, upgrades en 24/7 support & managed services van uw ERP-pakket.

 

Onze senior consultants hebben jarenlange ervaring met complexe bedrijfsprocessen op financieel-, logistiek- en productie gebied. Bovendien leveren wij toegevoegde waarde met onze JD Edwards add-on producten, waarmee wij de bedrijfsprocessen van onze klanten optimaliseren en kostenbesparingen realiseren. Cadran heeft een uitgebreid netwerk van business partners waarmee we onze klanten zowel nationaal als internationaal kunnen ondersteunen bij de roll-out en support van Oracle JD Edwards.

Product informatie

JD Edwards 9.2

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is één van meest geïmplementeerde ERP-applicaties binnen de groothandel en produktiebedrijven ter wereld. Sinds 1977 zijn er wereldwijd meer dan 7000 JD Edwards EnterpriseOne implementaties uitgevoerd, waarvan meer dan 300 in Nederland. JD Edwards EnterpriseOne is uitermate geschikt voor groothandelsbedrijven en bedrijven die producten of installaties produceren, construeren, distribueren en servicen.

Oracle JD Edwards is continue bezig haar applicaties gereed te maken om in te kunnen spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Denk hierbij

aan Internet of Things, cloud technologie, mobile en uitgebreide reporting & analytics mogelijkheden. Dit is allemaal mogelijk in de laatste 9.2 release.

JD Edwards EnterpriseOne wordt dan ook ingezet bij de volgende bedrijven:

Productie- en distributiebedrijven:

machinebouw, voedingsindustrie, groothandel & distributie, automotive, medische apparatuur, farmaceutische industrie, elektronica, huishoudelijke producten.

Kapitaalintensieve bedrijven:

papier- en verpakkingsindustrie, chemische industrie, energie- en nutsbedrijven, textielindustrie, mijnbouw.P

Projectgeoriënteerde bedrijven:

bouw, vastgoed, techniek & ontwerp.


Systeem focus:

Industrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 33 247 15 99
www.cadran.nl
Marco van Es
mes@cadran.nl

Copyright IPL