Brainsys BV

Brainsys BV

Systeem: Syspro

Bedrijfs informatie

Brainsys BV

Onze organisatie

BrainSys BV is een dochteronderneming van The BrainCap Group en onderdeel van BrainCap Software & Services, een gelieerde groep van samenwerkende bedrijven met meer dan 150 medewerkers. De bedrijven werken vanuit vestigingen in Heerenveen, Zaandam, Antwerpen en op Breda International Airport. Voor u als klant een stabiele basis voor een blijvende adequate ondersteuning.

BrainSys stelt zich primair tot doel prima flexibele ERP software te bieden voor middelgrote productie- en distributiebedrijven om hen in staat te stellen eenvoudiger en doeltreffender te werken. BrainSys is pas tevreden als u beter geolied en efficiënter kan werken, met als resultaat meer tevreden klanten en een hoger rendement.

Vanaf de eerste dag mag u rekenen op een uitstekende ondersteuning door de medewerkers van BrainSys bij het inrichten en gebruiken van SYSPRO ERP. Gezamenlijk beschikken zij over een paar honderd jaar ervaring in het ondersteunen van ERP gebruikers; mensen dus die gepokt en gemazeld zijn in het vertalen van uw bedrijfsprocedures in optimale software ondersteuning.

Het bedrijf achter Syspro

SYSPRO wordt ontwikkeld en onderhouden door het gelijknamige bedrijf Syspro, een van de langst bestaande onafhankelijke internationale bedrijven in ERP software. Met meer dan 35 jaar ervaring, meer dan 15000 klanten over 6 continenten en zo’n 1600 partners behoort Syspro, dat zijn oorsprong heeft in Zuid-Afrika, tot de leidende wereldspelers op ERP gebied. De relatie met de klanten staat centraal en is er mede oorzaak van dat 98% van de klanten Syspro jaar na jaar trouw blijft.

Product informatie

Syspro 7

SYSPRO levert integrale en volledig geïntegreerde bedrijfssoftware, met alle functionaliteit die u mag verwachten van een modern bedrijfssysteem — en meer. Het aanbod omvat Enterprise Resource Planning (ERP), Advanced Planning & Scheduling (APS), Customer Relationship Management (CRM), Advanced Quality Management (AQM), Warehouse Management Solution (WMS), Advanced Document Management (ADM) en Advanced Performance Reporting (APR). Natuurlijk met volledig geïntegreerde kostprijsbeheer en financiële functionaliteit.

Vernieuwend

SYSPRO is een koploper in ERP-innovatie. Wij leveren standaard de meest geavanceerde functionaliteit aan onze klanten, zowel op kantoor als op mobile devices, tablets en smartphones. SYSPRO implementaties draaien met succes in de meest diverse productie- en distributieomgevingen. Met een keuze uit meer dan 60 interactieve applicatiemodules die op locatie of vanuit de private cloud kunnen worden gebruikt, biedt onze software u op maat toegesneden oplossingen voor uw specifieke behoeften die naadloos zijn geïntegreerd met uw primaire bedrijfsprocessen. SYSPRO is gebruiksvriendelijk, robuust en optimaal aanpasbaar en schaalbaar, zodat u functionaliteit kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit en uw markt verandert. De betrouwbare en krachtige server- of cloud-gebaseerde platforms van SYSPRO integreren alle functionele gebieden binnen uw organisatie. Zo kunt u zich volledig richten op het verbeteren van de productiviteit in plaats van tijd kwijt te zijn met softwareonderhoud.

Schaalbaar

U hebt de vrijheid om alleen de functionaliteit te kiezen die u nodig hebt. Deze aanpak zorgt voor gestroomlijnd operationeel beheer en maximale efficiëntie. Als u kiest voor BrainSys, kiest u voor een oplossing met uiterst lage totale eigendomskosten waarmee u de productiviteit snel kunt verbeteren en de kostenbesparingen kunt realiseren waar u behoefte aan heeft.

Een flexibele oplossing

SYSPRO omvat oplossingen die uw bedrijfsprocessen inzichtelijk, controleerbaar en beheersbaar maken. Wij geloven meer in geleidelijke ontwikkeling dan drastische koerswijzigingen. De gebruiks­vriendelijkheid en functionaliteit van onze software staan bij ons altijd voorop. Elke nieuwe functie die we in onze producten inbouwen, staat dan ook garant voor stabiliteit en een verbetering voor de lange termijn. Het resultaat is een integraal systeem dat kant-en-klare, flexibele, betrouwbare en schaalbare maatoplossingen biedt. Deze oplossingen groeien mee met uw bedrijf. Onze innovatieve technologie wordt speciaal ontwikkeld met het oog op uw specifieke bedrijfsvoering en behoeften. SYSPRO stroomlijnt uw bedrijfskritische informatievoorziening en stelt u daarmee in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen.


Systeem focus:

Industrie.


Product screenshots

Contact

Marketing
00 31 88 275 48 60
www.braincap-software-services.nl

Hanneke.Stoker@Brainsys.nl

Copyright IPL