Bemet

Bemet

Systeem: Plan-de-CAMpagne

Bedrijfs informatie

Bemet

Bemet

Bemet is een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die gedreven zijn om samen klanten te helpen om hun doelen te halen. Wij helpen maakbedrijven hun concurrentiepositie te verbeteren middels succesvolle automatisering. Bemet is dé toonaangevende leverancier van praktijkgerichte branchesoftware en geeft deskundig advies aan maakbedrijven. We communiceren helder en denken oplossingsgericht.

Al sinds 1990 ondersteunen wij een breed scala aan klantordergestuurde bedrijven in binnen- en buitenland met gebruiksvriendelijke, kostenbesparende en productieverhogende branchesoftware, zoals ERP, APM en CAD/CAM oplossingen (zie ook www.bemet.nl). Tevens verzorgen we trainingen en gebruikersdagen en beschikken we voor elke productgroep over een slagvaardige helpdesk. We doen dit vanuit onze eigen technische achtergrond en kennis, zodat u altijd te maken heeft met mensen van de praktijk – van úw praktijk.

Product informatie

Plan-de-CAMpagne 5.3

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd

Plan-de-CAMpagne is het complete, praktijkgerichte en eenvoudig te leren productiebesturingssysteem (ERP) voor klantordergestuurde MKB-bedrijven. Voordelen van Plan-de-CAMpagne: Efficienter werk, sneller calculeren, duidelijke planning, sterk verbeterde logistiek, sterk verbeterde logistiek, met 1 druk op de knop inzicht in uw bedrijfsproces, toegang via mobiele applicatie.

Plan-de-CAMpagne is door alle afdelingen binnen een maakbedrijf in te zetten om het proces te beheersen. Hieronder kunt u lezen welke functionaliteiten van Plan-de-CAMpagne speciaal van toepassing zijn voor de afdelingen directie, werkvoorbereiding, inkoop en planning.

ERP voor de directie

Uw winst ligt voor het oprapen

Om de concurrentie het hoofd te kunnen blijven bieden, is efficiënt werken in uw bedrijfsvoering van levensbelang. Door in één systeem alle informatie te integreren over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering kunt u uw totale bedrijfsproces verbeteren. Zo kunt u tot zelfs 50% efficiencywinst boeken.

Procesverbetering

Met Plan-de-CAMpagne ziet u als manager waar het goed gaat en… waar niet. Hoeveel offertes gaan de deur uit en wat is het scoringspercentage? Hoe zit het met machinebezetting en medewerker-efficiency? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u met één druk op de knop heldere antwoorden. In tabellen en grafieken vindt u snel en overzichtelijk alle gewenste informatie.

Leverbetrouwbaarheid

Inzicht in de logistieke processen gekoppeld aan een heldere planning verhoogt de betrouwbaarheid van uw levering. En uw goede naam als betrouwbare leverancier betekent het behoud van uw klanten.


Systeem focus:

Maakindustrie.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 318 495 858

Frederik Haaxman
frederik.haaxman@bemet.nl

Copyright IPL