Abas Business Solutions Nederland BV

Abas Business Solutions Nederland BV

Systeem: abas ERP

Bedrijfs informatie

Abas Business Solutions Nederland BV

Abas ERP:

Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise, kennis en inzicht, focust abas zich op middelgrote technisch georiënteerde bedrijven die streven naar leiderschap in hun branche.

De oorsprong van abas ligt in de Duitse maakindustrie. Door nauwe samenwerking met haar klanten en partners verkrijgt abas waardevolle inzichten en verwerkt deze continue in haar software. Onze opdrachtgevers bevinden zich enerzijds in de maakindustrie en distributie en anderzijds maken ook project- of servicegerichte organisaties intensief gebruik van onze software. Reeds meer dan 3300 klanten maken wereldwijd gebruik van abas.

Het hoofdkantoor van abas ERP bevindt zich in Kalsruhe. Dankzij een hecht netwerk van abas én haar partners leveren wij een succesvolle bijdrage aan een Multi-Language, Multi-Currency en Multi-company oplossing met lokale expertise in inmiddels 29 landen.

Abas is ontwikkeld op een platform dat zich snel en gemakkelijk aanpast aan de continue veranderende markt van vraag en aanbod. Niet technologie, maar mensen ondernemen. Daarom is het doel van abas ERP, uw bedrijf te helpen door de medewerkers te verbinden met de informatie die zij nodig hebben; op het juiste moment en op elke gewenste locatie, volledig geïntegreerd. Van CRM tot ketenoptimalisatie, orderopvolging en financiële rapportages, middels taak gestuurde infosystemen op je desktop, laptop, tablet of smartphone.

abas Nederland

Een van de belangrijkste doelstellingen van abas Nederland is, zoveel mogelijk bij te dragen aan het succes van uw bedrijf. Wij streven naar een doelgerichte begeleiding tijdens de implementatie van abas ERP. Met onze ervaring en expertise ondersteunen wij u vervolgens met het continu verbeteren van uw bedrijfsprocessen en het up-to-date houden van abas ERP. Bij abas Nederland staat een professionele, langdurige, resultaatgerichte en plezierige relatie met uw directie, management én medewerkers, voorop.

Product informatie

abas ERP 2017R1

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd
Vragenlijst Versie 10: Validatie gepland

abas ERP: People Driven Software

Wat bedoelen we hiermee? Achter iedere succesvolle onderneming staat een team van getalenteerde individuen. Een intuïtieve, flexibele en geïntegreerde ERP-oplossing is de sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van uw team.

Medewerkers verbinden met de benodigde informatie, waar en wanneer dat wenselijk is. Dat is waar abas ERP voor staat.

Fundament

De architectuur van abas ERP is opgebouwd uit meerdere lagen, te weten:

1. De basis bestaat uit de database en de kern-functionaliteiten (abas Essentials, Tools & plug-ins);

2. De tweede laag bestaat uit een aanpasbare standaard user interface. Deze laag maakt het onder meer mogelijk land specifieke informa-tie zoals wet en regelgeving te verwerken en presenteren;

3. De derde laag biedt de mogelijkheid abas af te stemmen op uw bedrijfsspecifieke wensen.

Dankzij deze architectuur blijft de software upgrade compatibel en aanpasbaar aan uw veranderende omgeving.

Complete oplossing

abas ERP staat voor het complete pakket ten behoe-ve van uw bedrijfsvoering. De oplossing omvat:

abas Essentials

Dit zijn de ERP kernfunctionaliteiten zoals CRM, verkoop, inkoop, workflow, MRP, voorraadbeheer, productie, service, financiële administratie en EDI.

Plug-ins

Om te voldoen aan de hedendaagse eisen, zijn de Essentials verrijkt met diverse plug-ins. Deze plug-ins omvatten business intelligence, basis DMS, een ge-avanceerde planningsmodule, projectmanagement, business app’s en mobiele app’s. Business app’s integreren gegevens uit verschillende bronnen in enkele dashboards terwijl mobile app’s toegang verschaffen tot relevante bedrijfsgegevens altijd, overal, en op elk mobiel apparaat.

Extensies

Dankzij ons partnernetwerk beschikt abas tevens over een groot aantal extensies zoals PDM/PLM, webshop, uitgebreide DMS en HRM. Deze functioneel specifieke applicaties werken nauw samen met abas ERP.

Maatwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke processen. Voor vele bedrijven is dit wat hen onderscheidt en succes-vol maakt. Met meer dan 3300 implementaties onderkent abas dit. Specifiek maatwerk vindt plaats in de buitenschil van de software en NIET in de basis. Dat resulteert in het feit dat abas sneller af te stem-men is op uw bedrijfsproces, zelfs voor de meest complexe processen!

Flexibiliteit

Waarom moet een ERP-oplossing flexibel zijn? Er zijn vele redenen op te noemen; verbeterprogramma’s (bedrijfsproces), veranderende markt (be-drijfsmodel), nieuwe inzichten, veranderende wetgeving en/of organische groei of groei door acquisities. Juist daarom is het van belang dat de software en met name de benodigde informatie voor de gebruiker snel kan worden afgestemd op die veranderende behoefte van uw bedrijf en de medewerkers.

Totale operationele kosten (TCO)

Een belangrijk facet bij de keuze van een ERP-systeem is, naast de gewenste functionaliteit, het totaal aan operationele kosten. Veel ondernemingen onder-schatten deze kosten en richten zich uitsluitend op de initiële investering – vaak een kostbare vergissing. Escalerende kosten als gevolg van een optimalisatie in het bedrijfsproces of het upgraden naar de nieuwste softwareversie, kunnen snel andere voordelen van het ERP-systeem overschaduwen. Dankzij de meer-lagen architectuur van abas ERP blijft abas upgrade-compatibel en kunt u steeds weer profiteren van nieuwe functionaliteiten zonder kost-bare en tijdrovende updates. Daardoor blijven uw totale operationele kosten beheersbaar.


Systeem focus:

Maakindustrie, service.


Product screenshots

Contact

Sales
00 31 64 260 92 70
www.abasnederland.nl
Roy van der Veen
rvdv@abasnederland.nl

Copyright IPL