AB Software & Consultancy

AB Software & Consultancy

Systeem: Exact voor Productie

Bedrijfs informatie

AB Software & Consultancy

A.B. Software & Consultancy heeft 100% focus op het implementeren van Exact Software bij industriële bedrijven. Wij combineren bedrijfskundige kennis en jarenlange ervaring in het automatiseren van productie/logistieke processen met Exact voor Productie. Als gecertificeerd Gold partner van Exact Software hebben we excellente kennis van Exact oplossingen. Daarnaast bieden we specifieke add-ons op Exact, zo-als A.B. Process Control en de A.B. Entiteiten Interface. En ook dashboards om uw inzicht op belangrijke punten te vergroten. Voor een optimaal rendement!

Exact Software

Sinds 1984 helpt Exact meer dan 300.000 ondernemingen in 110 landen te verbeteren, te veranderen en te groeien. Dit doen we met 1600 medewerkers, werkzaam in 14 landen. We zijn marktleider op het gebied van business software en al meerdere malen uitgeroepen tot softwareleverancier van het jaar. Samen met ons partners, zoals A.B. Software & Con-sultancy, leveren we daadkrachtige business software en branche specifieke oplossingen.

Samen ontwikkelen

We helpen u graag om continu te verbeteren en te groeien. Dit doen we onder meer met standaard software oplossingen, best-in-class services en een scherp oog voor digitale innovatie. Hoe uw bedrijf zich ook ontwikkelt, Exact verandert met u mee. Exact oplossingen zijn schaalbaar en worden continu doorontwikkeld.

Standaard én flexibel

De business software van Exact is standaard én flexibel aan te passen aan de behoeftes van uw bedrijf. Het is eenvoudig te implementeren, zodat uw ERP systeem snel in de lucht is. Dit bespaart u implementatietijd en geld. En verandert de markt of wetgeving? Dan past u eenvoudig uw ERP oplossing daar op aan. Dat is het voordeel van flexibele standaard software.

Uitstekende support – waar u zich ook bevindt

Onze klanten waarderen onze support met een 8.4. Daar zijn we trots op en werken we hard aan. Denkt u over de grenzen heen? Geen probleem. We zijn internationaal sterk vertegenwoordigd. U ontvangt wereldwijd uitstekende ondersteuning. Met lokale wetgevingen, verschillende talen en inzicht in al uw ver-schillende dochterondernemingen. Er zijn geen grenzen. “De keuze voor Exact is een keuze voor de toekomst” – Quooker

Onze gespecialiseerde partners

Exact bedient haar klanten met gespecialiseerde partners, elk met een focus op een markt of oplossing. Deze partners bieden specialistische kennis en (branche) specifieke aanvullende oplossingen om u optimaal te ondersteunen. De kennis en ervaring is gewaarborgd door middel van certificering.

A.B. Software & Consultancy

De ruim 450 klanten van A.B. Software & Consultancy opereren in verschillende industriële sectoren. Wat ze gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien. Die willen groeien in resultaat, omzet, activiteiten, marktaandeel en kwaliteit. Om zulke klanten goed te servicen, kiezen wij voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak.

Eerst het inzicht, dan de uitvoering

Een succesvolle ERP implementatie begint bij inzicht in uw organisatie. Daarom hebben onze consultants een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische ach-tergrond. Zij zijn verder gecertifieerd op het gebied van Lean en Quick Response Manufacturing. Vanuit goed inzicht in uw specifieke bedrijf, branche en markt komen zij tot gedegen adviezen over proces-verbeteringen. En pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert meer rendement op in termen van kostenbesparing, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en over-zicht. Onze visie is dan ook: simpel organiseren en slim automatiseren.

Smal werkterrein, bedrijfsbrede oplossingen

A.B. Software & Consultancy richt zich uitsluitend op de industrie. Daar ligt onze kennis, ervaring en expertise. Binnen dit relatief smalle werkterrein bedenken en implementeren we echter bedrijfsbrede oplossingen. De standaard software van Exact is de basis en we voegen daar enkele krachtige add-ons voor de industrie aan toe. Zoals A.B. Process Control en ver-schillende Dashboards. Zo kunnen we onze klanten helpen om echt grote stappen te zetten.

Klanten aan het woord

Op www.absc.nl/referenten laten we aan aantal klanten aan het word over hun oplossing en de aanpak en samenwerking met A.B. Software & Consultancy.

Product informatie

Exact voor Productie Globe (413) Synergy (258)

Vragenlijst Versie 9: Gevalideerd

Exact voor productie

Ondersteun en automatiseer het kloppende hart van uw bedrijf met Exact. Dankzij de ERP software van Exact heeft u één oplossing voor al uw productieprocessen, inkoop, voorraadbeheer, een uitgebreid WMS, verkoop, verzending naar uw klanten, boekhouding en relatiebeheer. Alles in één geïntegreerd systeem. Met de uitgebreide functionaliteit kan vrijwel elke industriële onderneming worden geautomatiseerd, van machinebouw tot de voedingsmiddelenindustrie en van de kunststofindustrie tot de chemie.

 Voordelen op een rij

• Compleet en veelzijdig ERP

• Zeer flexibel

• Standaard software

• Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid

• Lage Total Cost of Ownership

• Hoge ontwikkelcapaciteit

• Connectivity

• Internationaal inzetbaar

Uitgebreide functionaliteit

Uw Exact ERP oplossing kunt u eenvoudig uitbreiden en op maat samenstellen. Van mobiele apps tot een volledig geïntegreerde Business Analytics tool. Een selectie van relevante functionaliteit.

WMS – Onze eigen Warehouse Management oplossing

Snel en doelmatig werken in het magazijn ligt binnen handbereik, door gebruik te maken van barcodescanners. Met Exact WMS wordt het automatiseren van al het magazijnwerk eenvoudig. Bijvoorbeeld met SKU’s en routeoptimalisatie. Dit zorgt voor minder fouten, minder handelingen en zorgt ervoor dat meer pickopdrachten gelopen worden door hetzelfde team in het magazijn.

MRP – Materiaal Planning

Met de MRP-functionaliteit kunt u het voorraad- en inkoopprocessen sterk vereenvoudigen. Het zorgt ervoor dat u de juiste hoeveelheid op het juiste moment heeft liggen. MRP biedt u meerdere scenario’s, zodat u altijd het ideale scenario voor uw situatie kunt kiezen. Op basis van uw sales plan (bruto-behoefte) en de bestaande voorraadniveaus, levertijden, orderhoeveelheden, berekent MRP het advies voor de inkoop en productie. Het berekent welke items vereist zijn, in welke hoeveelheid en wanneer. Gebruik dit advies om eenvoudig inkoop- en productieorders aan te maken of communiceer deze rechtstreeks naar uw leveranciers als inkoopplan. Met MRP kunt u uw voorraadniveaus verminderen, door alleen de juiste artikelen en juiste hoeveelheden, die nodig zijn in te kopen en/of te produceren.

A.B. Process Control, automatisering op de werkvloer

Wilt u handelingen op de werkvloer digitaliseren? Dat kan met A.B. Process Control. Uw productiemedewerkers werken dan met Exact voor Productie, via uw eigen interface. Zo kunt u overal in uw organisatie controle- en invoerpunten maken. Voorbeelden: het direct aanpassen van productieorders of het boeken van materiaalverbruik. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit Exact. Zij kunnen deze direct aanpassen of verrijken.

Koppeling met CAD/PDM

Voorkom het dubbel invoeren van gegevens en zorg ervoor dat de hele organisatie met de juiste artikelgegevens werkt. Met verschillende add-ons koppelt u een PDM- of CAD systeem aan Exact. Bijvoorbeeld AutoDesk Vault of Inventor, SolidWorks (Enterprise PDM) of PRO.File.

Capaciteitsplanning

Exact voor Productie biedt u een digitaal planboard. Hiermee kunt uw automatisch uw bewerkingen en orders laten inplannen gebaseerd op beschikbare capaciteit van uw machines en/of werkstations . Daarnaast is het mogelijk zelf de planning eenvoudig aan te passen door gebruik te maken van de “drag & drop”. Met de “what-if” optie kunt u de impact zien van deze aanpassingen op bezetting en doorlooptijd. Indien gewenst kunt u de aanpassing terugdraaien of juist doorvoeren. Het planbord geeft u direct inzicht in mogelijke bottlenecks binnen de fabriek en biedt u het de mogelijkheid om deze op te lossen.

Aansturen van buitenlandse vestigingen

Exact is gespecialiseerd in het aanbieden van een groot aantal mogelijkheden voor ondernemingen met één of meerdere buitenlandse vestigingen. Onze standaard oplossing is voor meer dan 40 landen gelokaliseerd:

• Eén standaard ondanks verschillen in lokale wetgeving, munteenheden of taal.

• Centraal beheren van stamgegevens zoals artikelen en relaties.

• Geef buitenlandse vestigingen inzicht in voorraadposities en ATP data.

• Automatisch uitwisselen van orders en leveringen tussen de vestigingen onderling


Systeem focus:

Breed inzetbaar.


Product screenshots

Contact

Sales
088-456 1234
www.absc.nl
Bert Dijksterhuis
a.k.dijksterhuis@absc.nl

Copyright IPL