Welkom op ERP-Portal van IPL Advies!

Wij ondersteunen u bij de selectie en implementatie van een passend ERP-systeem.


ERP-Portal is het on-line portaal van IPL Advies en Fraunhofer IML voor ERP Leveranciers, ERP Systemen, ERP gebruikers en ERP Adviseurs.

Het begeleiden van ERP Selectie - en ERP Implementatietrajecten en het geven van ERP advies behoort tot onze kernactiviteiten. Kom meer te weten over onze dienstverlening, of probeer onze gratis Express-toegang, een eerste hulpmiddel bij de selectie van een passend ERP-systeem.

Het ERP-rapport biedt uitgebreide informatie over ERP, hoe u een selectieproces uitvoert, wat de geboden standaardfunctionaliteit van de ERP-systemen is.

[software selection with ERP LOGISTICS]

Fraunhofer-Institut für Materialfluss und Logistik

ERP-informatie van 33 systemen geactualiseerd

07.06.2017

In het voorjaar van 2017 heeft een validatie van 33 ERP-systemen plaatsgevonden. De resultaten zijn sinds kort beschikbaar op www.erp-logistics.com

Kerridge Commercial Systems

Online handelen met K8 eCommerce Software

22.05.2017

Tony Pey, Head of Sales Engineering bij Kerridge Commercial Systems (KCS), legt uit hoe u met hoe met behulp van onze vernieuwde K8 e-commerce software, volledig geïntegreerd met uw ERP-systeem, een betere online ervaring levert aan uw klant.

Kerridge Commercial Systems

Acquisitie IQ Retail

01.05.2017

Acquisitie van IQ Retail maakt Kerridge Commercial Systems de leidende Handel en Retail softwareleverancier in zuidelijk Afrika.

Great Circle AX

Broad Horizon en Abecon bundelen krachten

22.09.2016

Clouddienstverlener Broad Horizon en ICT-dienstverlener Abecon slaan de handen ineen om het Nederlandse bedrijfsleven een full-service ICT-oplossing te bieden.

Great Circle AX

Abecon Informatiesystemen B.V. benoemd tot Sana Gold Partner

12.08.2016

Abecon, gespecialiseerd in het in het ontwikkelen en implementeren van IT oplossingen op basis van Microsoft technologie, is door Sana benoemd tot Sana Gold Partner. Sana Commerce reikt de status van Gold Partner uit aan partners op ba...