Ridder Datasystems B.V.

Ridder Datasystems B.V.

http://www.ridder.nl

ERP Systemen

  • Ridder iQ business software 1.6.120.18 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Ridder Data Systems is geworteld in uw praktijk. In 1982 zijn wij ontstaan uit onze eigen praktijk en inmiddels ondersteunen wij al 35jaar demaakindustrie metonze ERP software. Door onze jarenlange praktijkervaring te vertalen naaronzesoftwareoplossingen en dienstverlening, heeftRidder al meer dan 950 bedrijven mogen automatiseren.

Geschiedenis

Ridder Data Systems BV levert ERP-software voor bedrijven die hun processen optimaal willen beheren en beheersen. Onze ERP software is ontstaan vanuit de best denkbare manier, namelijk vanuit de praktijk. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring hebben wij een branchetemplate en implementatiemethodiek kunnen ontwikkelen die speciaal gericht is op uw branche. Ridder iQ is dankzij deze template, al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Middels een speciaal voor uw branche ontwikkelde implementatiemethodieken branchespecialisten, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Produkt-informatie

Ridder iQ business software 1.6.120.18

Beschrijving

Ridder iQ is de nieuwste generatie ERP software van Ridder Data Systems. Als enige pakket in de markt is Ridder iQ volledig nieuw gebouwd, gebaseerd op de nieuwste technologieën zoals .NET, C# en gebruiken wij MS-SQL als database. Ridder iQbundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die wij sinds 1982hebben opgedaan. Hierdoor is Ridder iQdé ERP oplossing binnen de maakindustrie. Het is de oplossing voor al uw kritieke bedrijfsprocessen. Ridder iQ is interessant voor diverse bedrijfstakken. Productiebedrijven en projectgestuurde organisaties profiteren van dit moderne pakket. Wij spelen in op de dagelijkse praktijk van onder meer de metaal- & houtbranche, kunststofsector, servicegerichte bedrijven en de scheeps- & jachtbouwindustrie. Wij stemmen de ERP-software volledig af op uw bedrijfsprocessen.

Doelgroep

Ridder iQ heeft al enorm veelfunctionaliteit in de basis. Zo bestaat Ridder iQ uit een zeer compleet CRM systeem met een integratie naarExchange enOutlook, inkoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, voorraadadministratie, urenadministratie, documentenbeheer systeem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. Naast deze zeer complete basis module zijn er nog een aantal branche specifieke additionele modules die maken dat Ridder iQ perfect aansluit op uw bedrijf. Daarnaast is Ridder iQ verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Postadres

Postbus 360

3840 AJ Harderwijk

www.ridder.nl
info@ridder.nl

Telefoon: 0341-412984

Fax: 0341 - 412980


Ridder Data Systems

Lorentzstraat 36-38

3846 AX Harderwijk

www.ridder.nl
info@ridder.nl

Telefoon: +31(0)341 41 29 84

Fax: +31(0)341 41 29 80