Pulse Business Solutions bv

Pulse Business Solutions bv

http://www.pulse.nl/

ERP Systemen

 • Microsoft Dynamics 365 Enterprise for Operations 2016 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Passionate People

Het is onze missie om de winstgevendheid van onze klanten te verhogen door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Pulse is uniek en staat synoniem voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij stellen u in staat méér uit uw organisatie te halen. Dat doen wij met behulp van Microsoft Dynamics AX, Microsoft SharePoint en AXtension-oplossingen en aantoonbare kennis van uw branche. Of het nu gaat om uw mensen, processen of technologie… uiteindelijk gaat het om return on investment. Geld verdienen dus.

Pulse is passie. Onze mensen krijgen energie van het optimaliseren van bedrijfsprocessen met als doel om uw winstgevendheid te vergroten. Diepgaande branchekennis, inlevingsvermogen en kennis van uw processen tekenen de mensen van Pulse. Daarmee maken we het verschil en verrassen we.

Met ruim 130 specialisten optimaliseren we dagelijks de bedrijfsprocessen van onze klanten. Om de juiste en snelle manier van service te bieden, werkt Pulse vanuit twee vestigingen in Venlo en Deventer. Mensen bij Pulse ademen Microsoft Dynamics AX en zijn gefocust op het vak, úw vak.

Pulse behoort tot de absolute top in Nederland. Dit maakt dat we zes jaar op rij de hoogste klanttevredenheid kennen binnen het Microsoft partnerkanaal in Nederland.

Geschiedenis

Pulse werkt volgens het plan-do-review principe met heldere afspraken. Door onze praktijkervaring te combineren met een gedegen projectmethodiek is een unieke combinatie ontstaan. De uniforme projectaanpak SURE STEP is toegespitst op de praktijk en heeft als primaire doel het bieden van een backbone voor het succesvol beheren van implementatieprojecten. Een begrijpbare en overzichtelijke methode doordat deze is gebaseerd op uw bedrijfsprocessen en is toegespitst op uw taal.

SURE STEP kent een zestal fases met elk een identificeerbaar begin- en eindpunt. Iedere fase heeft een duidelijke doelstelling, samenhangende activiteiten, meerdere deliverables, eenduidig benoemde milestones en verdeling van verantwoordelijkheden. Nadat een fase voltooid is, worden de deliverables overgedragen en wordt deze formeel met de klant afgesloten. Door de pure focus op Microsoft Dynamics AX is Pulse een verademing. Onze lat ligt hoog.

En dat vertaalt zich naar enkele feiten die wij u niet willen onthouden:

 • Iedere implementatie van Pulse is live gegaan
 • Wij spreken de taal van uw branche
 • Wezijn betrokken; het lijkt alsof onze mensen bij u werken.

“Je merkt dat de mensen van Pulse uit de praktijk komen en bij complexere zaken denkt Pulse direct mee in oplossingen. Daarnaast biedt Pulse een passende en onderscheidende oplossing voor onze business.” Erwin Beerthuizen, CFO van Excluton.

“De mensen van Pulse zijn erg betrouwbaar, creatief en betrokken gebleken. Een voorwaarde voor succes.” Sjak Ponjee, Financieel Directeur Kinkelder.

Produkt-informatie

Microsoft Dynamics 365 Enterprise for Operations 2016

Beschrijving

Microsoft Dynamics AX
Bereid uw bedrijf voor op de toekomst met de flexibele en schaalbare ERP-software Microsoft Dynamics AX 2012 (voorheen Axapta). Microsoft Dynamics AX is ERP-software voor grote organisaties. Dynamics AX 2012 is gemakkelijk in gebruik en helpt uw organisatie, effectiever en slagvaardiger te werken. Microsoft Dynamics AX is flexibele en schaalbare ERP-software.

De moderne technologie maakt Microsoft Dynamics AX eenvoudig aanpasbaar, makkelijk integreerbaar en wereldwijd inzetbaar. Nieuwe functionaliteit of bedrijven worden snel en eenvoudig toegevoegd, een gestroomlijnde elektronische samenwerking met klanten en leveranciers is vanzelfsprekend.

De voordelen van Microsoft Dynamics AX:

 • Dynamics AX werkt net zoals de andere vertrouwde Microsoft-producten
 • Dynamics AX is ERP-software die eenvoudig is aan te passen aan uw branche en organisatie
 • Dynamics AX is speciaal ontwikkeld voor middelgrote en grote organisaties
 • Dynamics AX is de ideale ERP-software voor bedrijven met meerdere (internationale) vestigingen
 • Dynamics AX vereenvoudigt het naleven van wet en regelgeving in de (internationale) vestigingen
 • Dynamics AX verhoogt de productiviteit op alle niveaus
 • Dynamics AX sluit naadloos aan op uw IT-systemen en op technologie van andere IT-leveranciers.

De vertrouwde gebruikersinterface (Microsoft Dynamics AX werkt net als Microsoft Office) zorgt ervoor dat Microsoft Dynamics AX 2012 door uw medewerkers eenvoudig is te gebruiken. Bovendien is Dynamics AX flexibel aan te passen aan de behoeften van uw werknemers in verschillende rollen en functies. Uw mensen krijgen zo alleen relevantie informatie en hebben beter inzicht en overzicht.

 

Doelgroep

Met 25 jaar ervaring en opererend vanuit twee kantoren in Venlo en Deventer, levert Pulse de juiste ingrediënten voor succesvolle optimalisaties van bedrijfsprocessen in de branches Bouw, Bouwtoelevering, Metaalproducten, Machinebouw & Apparatenbouw, Kunststof en Groothandel.

Nieuws

Allemaal aangeven

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Pulse Business Solutions | Venlo

Noorderpoort 21

5916 PJ VENLO

http://www.pulse.nl

Dhr. Bart Alaerds

info@pulse.nl

Telefoon: +31 (0)88 4242828

Fax: +31 (0)88 4242829


Allemaal aangeven