Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems

http://www.kerridgecs.nl

ERP Systemen

  • K8 Babbage (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsmanagement systemen aan handel, groothandel en distributie.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met K8 een moderne en flexibele oplossing die inspeelt op de behoeften van handel en groothandel. K8 is schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met een netwerk aan vestigingen.

Wij hebben meer dan 600 mensen in dienst in kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika, Nederland en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 1.700 klanten op ruim 6.000 locaties in heel Europa, het Midden Oosten, Afrika, Australasia en Noord Amerika.

Geschiedenis

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar.

Onze software is geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche.Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten.

Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Produkt-informatie

K8 Babbage

Beschrijving

K8 is een volledig geïntegreerd Handels en Business Management systeem voor distributeurs, groothandel en detailhandel.

K8 is ontworpen om u dichter bij uw klanten te brengen, uw winstgevendheid te vergroten en uw marges te managen. Van uw sales team tot uw back office, K8 is ontworpen door handelsbranche experts om de dagelijkse productiviteit van uw team te vergroten.

Eén Geïntegreerde Oplossing
Innovatieve en flexibele aanvoerkanalen zijn essentieel voor handelsbedrijven die in de dynamische markt van vandaag op zoek zijn naar een haalbaar toekomstmodel. K8 kan u daarbij ondersteunen door middel van een brede selectie van geïntegreerde software modules.

Elke module integreert naadloos in het handels en business management platform, waardoor u elk aspect van financiën, handel, logistiek en management onder controle houdt.

Schaalbaar
K8 wordt wereldwijd gebruikt door veel grote en kleine handelsbedrijven. K8 kan u ondersteunen ongeacht of u nu één vestiging heeft of een groeiende onderneming met meerdere distributiepunten, een netwerk aan showrooms en een internet handelspunt – K8 helpt uw bedrijf om te groeien, naar welke grootte dan ook.

Flexibel – Uw Bedrijf, Uw Manier
U wilt uw bedrijf op uw manier leiden en K8 kan naar uw behoeften ingericht worden. Van de keuze welke modules te gebruiken tot de inrichting van het systeem, de dashboards en wie toegang heeft tot welke functionaliteit: u bepaalt het allemaal zelf in K8.

K8 – Lokaal of in de Cloud
Voor nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid kan K8 lokaal geïnstalleerd worden (op uw hardware) of gehost in onze cloud –K-Cloud. Onze Cloud oplossing ondersteunt uw groei zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hardware gerelateerde beperkingen. Wij nemen alle dagelijkse zorgen over het managen van uw K8 systeem weg en bieden een reeks vandisaster recoveryen bedrijfscontinuïteits opties aan.

Inkoop, Voorraad, Verkoop en Service
Alle modules binnen K8 zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Geïntegreerde functionaliteiten binnen K8

- Verkoopmanagement
- Inkoopmanagement
- Voorraadbeheer
- Financiële administratie
- Business Intelligence
- CRM
- Delivery Management
- Forecasting
- Offertebeheer
- EDI
- Warehouse Management
- Werkorders
- Verhuurmanagement
- Offline Trading
- Supply Chain Management
- Systeembeheer
- Printoplossing
- Smart Point

Doelgroep

K8 is specifiek ontwikkeld voor de groothandel, distrbutie en retail.

Nieuws

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Kerridge Commercial Systems Nederland

Stationspark 490

3364 DA Sliedrecht

www.kerridgecs.nl

Michiel Bakker

General Manager

k8info@kerridgecs.nl

Telefoon: 0184-679406