Itelligence AG

Itelligence AG

http://www.itelligencegroup.com

ERP Systemen

  • SAP S/4HANA S/4HANA / Enterprise Management (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Wij zijn trots dat wij al meer dan 20 jaar als partner voor kleine en grote ondernemingen in de meest uiteenlopende branches complete oplossingen ontwikkelen. Met op maat gemaakte SAP-oplossingen en de passende advisering begeleiden wij u, ongeacht of u zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt of wereldwijd reeds tot de grote spelers behoort.

Het in 2007 gesloten partnerschap met NTT DATA levert grote voordelen op. Door de perfecte aanvulling van competenties kunnen wij uw nationale en internationale groeipotentieel optimaal ondersteunen.
De behaalde successen van de afgelopen jaren en de altijd positieve toekomstverwachtingen heeft itelligence echter niet alleen te danken aan haar technische expertise, maar in net zo hoge mate aan de consequente servicegerichtheid.

Daarom zijn wij bijzonder trots dat wij bij klantenenquêtes onder SAP-leidinggevenden en –gebruikers regelmatig absolute topscores op het gebied van klanttevredenheid behalen.

Alleen op onze werknemers zijn wij nog trotser. Het zijn immers de capaciteiten en de talenten van onze werknemers die ons maken tot dat wat we vandaag de dag zijn: de itelligence AG – een van ’s werelds toonaangevende complete IT-dienstverleners op het gebied van SAP.

 

Geschiedenis

De laatste jaren ziet men dat ook in het MKB de complexiteit en diversiteit van de processen steeds meer toenemen. De ondernemer in het MKB wordt daarnaast ook in toenemende mate met concurrentie uit andere landen geconfronteerd maar ziet tegelijkertijd ook zijn afzetmarkt internationaliseren. Om in deze dynamiek mee te kunnen groeien zijn veel MKB ondernemers op zoek naar oplossingen die zich kenmerken door continuïteit, stabiliteit en bedrijfsbrede functionaliteit, tegen controleerbare en beheersbare kosten. Met it.engine, de SAP All-in-One oplossing voor assemblerende en producerende organisaties in het MKB, bieden wij MKB organisaties een oplossing waarmee verdere groei kan worden ondersteund en de continuïteit is gewaarborgd. De oplossing is in 1996 ontwikkeld door itelligence AG en door itelligence BV sinds 2001 ook geschikt gemaakt voor de Nederlandse MKB markt. Aangezien itelligence zich alleen richt op MKB oplossingen met behulp van het product SAP, zijn zij als geen ander in staat de ervaringen opgedaan in de assemblage en productie industrie om te zetten in een voor die branche afgestemde SAP All-in-One oplossing. Met onze branche oplossing it.engine bieden wij u onze jarenlange ervaring aan in de vorm van direct werkende, goed gedocumenteerde en gebruikersvriendelijke functionaliteit die een goede ondersteuning biedt van uw bedrijfsprocessen. Op deze manier zorgen wij voor een beheersbaar succesvol project door gebruik te maken van de jarenlange ervaringen die in onze template is vervat.
 

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

itelligence AG

Königsbreede 1

33605 Bielefeld

http://www.itelligence.de/

Diplom-Kaufmann - MBA Ingo Böckmann

Leiter Market Management

ingo.boeckmann@itelligence.de

Telefoon: +49 (0) 221 / 8298-49

Fax: +49 (0) 221 / 8298-11