ISAH b.v.

ISAH b.v.

http://www.isah.com

ERP Systemen

  • Isah 4.7 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Isah ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt het Enterprise Resource Planning (ERP) pakket Isah-7. Het bedrijf is in 1987 opgericht en is ontstaan in de praktijk van de metaal en de klantordergestuurde industrie. Inmiddels is Isah uitgegroeid tot een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op klantordergestuurde bedrijven. Al enkele jaren ligt bij Isah de focus op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software. ‘De menselijke maat’ is een motto dat hiervoor met regelmaat wordt gebruikt. Met praktische softwareoplossingen, een pragmatische houding en een enthousiast en goed team vindt Isah aansluiting bij bedrijven die een gebruiksvriendelijke ERP-oplossing zoeken waarbij geen concessies in functionaliteit gedaan hoeven te worden. Sinds de introductie van Isah-7 is de software van Isah uitgegroeid tot de standaard voor klantondergestuurde bedrijven.

Produkt-informatie

Isah 4.7

Doelgroep

De klanten van Isah zijn onder andere te vinden in de toeleverende industrie, machine- en apparatenbouw, meubelindustrie, interieurbouw, betonindustrie, kunststofindustrie, maritieme industrie, sociale werkvoorziening en bij servicebedrijven.

Bijzonderheden

Isah-7 is een ERP-pakket gericht op klantordergestuurde bedrijven. Het pakket biedt een grote diversiteit aan standaardmodules, waarmee organisaties volledig inzicht krijgen in hun bedrijfsvoering. Organisaties kunnen met Isah-7 de gehele productlevenscyclus beheersbaar en bestuurbaar maken. Vanaf het moment dat de eerste ontwerpen in CAD getekend worden tot en met de laatste onderhoudsbeurt van een product dat bij uw klant op locatie staat. Natuurlijk kunt u zelf bepalen hoe ver u daarin wilt gaan. Isah-7 is verder uitermate geschikt voor bedrijven die projectmatig werken. Isah-7 bestaat uit drie productlijnen die u naar wens kunt inzetten: Isah-PDM: voor al uw engineeringsoplossingen; Isah-ERP: voor het administratief-logistieke en financiële gedeelte van uw bedrijfsvoering; Isah-Service: voor het administreren van al uw serviceactiviteiten. Isah biedt daarnaast enkele modules die niet zozeer onder een van de productlijnen vallen, maar die inzetbaar zijn over de verschillende fases heen. Voorbeelden hiervan zijn Isah-Mobile en Isah Project Management. Voor meer informatie: www.isah.com