Infor

Infor

http://www.infor.com

ERP Systemen

 • Infor LN 10.5 (Gevalideerd)
 • Infor M3 13.4 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Infor is een ander soort softwarebedrijf. Wij leveren oplossingen aan ondernemende bedrijven die het beste van twee werelden willen: oplossingen die net zo branchespecifiek zijn als die van een kleinere leverancier, maar dan ondersteund door een bedrijf met de financiële stabiliteit en mondiale aanwezigheid van een softwaregigant. Tot dusver bestond deze combinatie niet. Infor werd opgericht om dit gat te vullen. En onze strategie werkt. In het afgelopen boekjaar kozen 1000 nieuwe klanten voor Infor en niet voor onze concurrenten.

Wij bieden wat een grote aanbieder van universele bedrijfssoftware niet kan: branchespecifieke oplossingen met ingebouwde ervaring, lage totale gebruikskosten en een rendement zonder lang te moeten wachten.

Oplossingen voor het 'Enterprising Million'
In deze nieuwe markt telt de grootte van een bedrijf niet meer, het is de strategie die allesbepalend is. Met het Enterprising Million wordt een nieuwe klasse veeleisende en snelgroeiende bedrijven bedoeld die de wereldeconomie sturen: innovatieve bedrijven die de regels veranderen en een ander soort softwareleverancier eisen. Infor is speciaal voor de uitdagingen van deze nieuwe markt opgericht. Het Enterprising Million ziet Infor als partner die net zo ondernemend is als dit 'ondernemende miljoen' zelf, gericht op een betere inzet van technologie en innovatieve branchespecifieke oplossingen die meegroeien.

Groeien zoals onze klanten
Infor is een van de snelstgroeiende leveranciers van bedrijfssoftware en heeft meer klanten dan onze twee grootste concurrenten samen. Als jong bedrijf met een lange historie - vier jaar oud met meer dan dertig jaar ervaring - kunnen wij een duidelijk voordeel bieden. Door onze omvang beschikken wij over stabiliteit en middelen. Door onze jeugd beschikken wij over de flexibiliteit om snel in te spelen op de steeds veranderende eisen van het Enterprising Million. Als bedrijf met een ongeëvenaard breed pakket software, marktervaring, open technologie en wereldwijde aanwezigheid steunt Infor op drie belangrijke principes, die alle gericht zijn op het invullen van de wensen van de klant. Infor streeft het volgende na:

 1. verrijken van bestaande producten om de investeringen van de klanten verder te optimaliseren;
 2. aanbieden van extra mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen voor de laagste TCO;
 3. aanbieden van het juiste groeitraject ter ondersteuning van continue zakelijke en technologische innovaties zonder onderbreking in de bedrijfsvoering;
 4. verregaande samenwerking met klanten: het percentage klanten dat ons trouw blijft is het hoogste cijfer uit de branche.

Voornaamste cijfers over Infor

 • Meer dan 8000 medewerkers
 • Directe vestigingen in 36 landen
 • 70.000 klanten wereldwijd
 • Voorzieningen voor implementaties en ondersteuning in meer dan 164 landen
 • Wereldwijde aanwezigheid: Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en Azië

Produkt-informatie

Infor LN 10.5

Beschrijving

Beteugel de complexiteit
Mondialisering heeft enorm veel gevolgen. Ook voor u. De lange termijn is belangrijk, ook al produceert u alleen voor het binnenland. De verscheidenheid aan toeleveranciers, wet- en regelgeving, concurrenten en klanten is enorm. Dat dwingt u ertoe om uw interne complexiteit in goede banen te leiden. 

Infor ERP LN, een van onze oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP), maakt het volgende mogelijk:

Succes zonder uw hoofd te breken: hoe zorgt u er – met uw ontwerpafdeling in Europa, technische afdeling in India en toeleveranciers in China – voor dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen? Alle aspecten moeten perfect op elkaar aansluiten om uw logistieke keten gesmeerd te laten lopen.

'Mass customization' die werkt: klanten worden met de dag veeleisender. Uw producten moeten steeds sneller de deur uit. Dat kan door slim en flexibel te zijn. Klanten willen keuze. Anders gaan ze wel naar de concurrent. U moet uw klanten dus een maximum aan keuzemogelijkheden bieden, maar wel met behoud van uw winstgevendheid. U moet aan massaproductie kunnen doen én tegelijk winst kunnen maken op unieke producten.

Vastberaden, niet vastgeroest: u moet uw bedrijf snel kunnen aanpassen wanneer uw klanten dat verlangen. Wanneer u uw bedrijfsprocessen snel kunt aanpassen, kunt u alle kansen aangrijpen.

Behoud van bestaand materiaal: uw bestaande systemen waren een forse investering. Bedrijven worden tegenwoordig vaak gedwongen om systemen te vervangen die best nog even meekunnen. Tevreden over uw huidige besturingssysteem? Met Infor ERP LN hoeft u niet per se tot vervanging over te gaan. Tevreden over uw bestaande database? Dan houdt u die gewoon. Tevreden over uw bestaande hardwareplatform? Idem dito. Gebruik gewoon uw favoriete platform.

Met Infor ERP LN kunt u rekenen op:

 • Betere operationele efficiëntie met tools voor het plannen van al uw activiteiten, van orders en productiefaciliteiten tot en met uw distributiecentra en de leveranciers van uw leveranciers.
 • Een totaaloverzicht van alle resources – capaciteit, materiaal, mensen – van al uw faciliteiten.
 • Een flexibel businessmodel dat u zelf kunt bijsturen. Met Dynamic Enterprise Modeler past u uw bedrijfsprocessen op zo'n manier aan dat u altijd snel kunt inspelen op veranderingen.
 • Een snellere route naar innovatie. U brengt uw nieuwe producten snel op de markt en hebt de hele levenscyclus van uw producten perfect in de hand.´
 • Controle over uw projecten. U stelt snel nieuwe ramingen op met betrekking tot nieuwe contracten en doet beloften die u kunt nakomen.
 • Real-time rapporten over de werkelijke prestaties ten opzichte van kostenramingen en de planning. Dat betekent een stuk minder verrassingen!

Met Infor ERP LN hebt u een oplossing die met u meegroeit, wat u ook produceert en ongeacht het land en de logistiek. De oplossing van Infor steunt op tientallen jaren productie-ervaring uit bedrijven van uiteenlopend formaat, uit meer dan honderd landen over de hele wereld.

 

Nieuws

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Infor Nederland B.V.

Baron van Nagellstraat 89

3771 LK Barneveld

www.infor.com

Theo Koster

theo.koster@infor.com