Fujitsu Glovia

Fujitsu Glovia

http://www.glovia.eu

ERP Systemen

  • glovia G2 v3.1 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Fujitsu Glovia is leverancier van ERP-software voor de discrete industrie en voor klantordergestuurde productiebedrijven in het bijzonder. Deze bewuste beperking van onze doelgroep laat ons toe om erg sector-specifieke functionaliteit aan te bieden. Het Extended-ERP-pakket GLOVIA G2 bevat branche-oplossingen voor HighTech Industrie, Automotive, Luchtvaart & Defensie, Machine- & Apparatenbouw(Capital Equipment), Elektronica & Elektrotechniek, Toeleveranciers en Industriële Producten & Projecten.

Dankzij de uitgebreide functionaliteit van onze volledig geïntegreerde oplossing kunnenfabrikanten de complete levenscycli van hun producten beheren - van ontwerp, productie en levering tot installatie, service en ondersteuning.Glovia ERPwordt door meer dan 1000 internationale producenten - waaronder Dell Computer, Caterpillar, Axcellis, Saval, Marflex, KMWE, Frencken, PM Bearings, VDL Industrial Modules en OMCO International- ingezet om hun bedrijf effectief en succesvol te runnen.

Fujitsu Glovia is een lokale / wereldwijde partner die flexibiliteit biedt in aanpak en opzet van ERP-implementaties. Dit houdt in dat ondernemingen ook na eventuele strategische wijzigingen of toekomstige ontwikkelingen volledig gebruik kunnen blijven maken van GLOVIA G2. Bedrijven die kiezen voor GLOVIA G2, halen meteen ook de ervaring en know-howvan tientallen multinationals, gespecialiseerde informatici en logistiek deskundigen in huis. Onze klanten profiteren dus rechtstreeks mee van de unieke inzichten in de discrete industrie van Japan’s grootste IT-bedrijf.

Geschiedenis

Fujitsu Glovia is met ruim 35 jaar ervaring in de discrete industrie uniek onder alle ERP-leveranciers. Oorspronkelijk werd onze oplossing ontworpen door Xerox voor het automatiseren van productiebedrijven. De Extended ERP-oplossing glovia G2 is het enige pakket dat specifiek dóór fabrikanten vóór fabrikanten is ontwikkeld.

Fujitsu Glovia is een100% dochteronderneming Fujitsu Ltd. en profiteert nog steeds van het unieke inzicht dat dit bedrijf inde discreteproductie heeft: Meer dan 50 Fujitsu-fabrieken over de hele wereld draaien op GLOVIA G2. Met GLOVIA G2 beschikt Fujitsu Glovia over een toonaangevend product inzake ERP-software voor de discrete industrie. Deze nieuwste versie G2 (3.1) - vrijgegeven in begin 2017 - is een solide basis voor de toekomst en verdere uitbreiding van het klantenbestand.

Produkt-informatie

glovia G2 v3.1

Beschrijving

Met GLOVIA G2 introduceert Fujitsu Glovia een ERP-oplossing met een unieke User Experience, die de basis vormt voor een “Information driven” systeem.

De “User Experience” wordt gerealiseerd binnen een volledig door de gebruiker te configureren omgeving: zowel het centrale “User Portal” als ook de verschillende schermen kunnen volledig door de gebruiker geconfigureerd worden.

GLOVIA G2is gebouwd volgens de principes van een Service Orientated Architecture (SOA). De interactie tussen mens en machine verloopt er via web services die direct gekoppeld zijn aan data in het onderliggende systeem. Dit biedt enorme voordelen ten opzichte van de ‘oude’ methode op het vlak van efficiëntie, usability, interactiviteit en aantrekkelijkheid.

Efficiënter, omdat de gebruiker sneller en met minder kans op fouten zijn taak kan uitvoeren. Gebruiksvriendelijker omdat alle handelingen en de feedback daarop plaatsvinden in één overzichtelijk vorm gegeven scherm. De voordelen in vergelijking met het één voor één doorlopen van een hele reeks schermen mogen duidelijk zijn. Een volledig nieuwe beleving – User Experience – ontstaat.

Doelgroep

De producten die Fujitsu Glovia aanbiedt zijn geschikt voor middelgrote bedrijven in de discrete industrie.

Hier onderscheiden we o.a. de volgende doelmarkten: Elektronica &Elektrotechniek, Automotive, Luchtvaart & Defensie,Kapitaalgoederen (Machine- &Apparatenbouw), Toeleveranciers en Industriële Producten/Projecten. Door onze bewezen expertise in de discrete industrie zijn we in staat om goed passende standaardoplossingen te bieden met een relatief korte implementatietijd (zie implementatie filosofie).

Verder zijn de systemen geschikt voor bedrijven met alle voorkomende productie-concepten (MTS, MOO, MTO, ATO, CTO, ETO) en projectbedrijven. Ook een mix van deze concepten kan GLOVIA G2moeiteloos aan.

Automatisering

Fujitsu Glovia ondersteunt producenten bij de invoering van Lean Manufacturing met GLOVIAG2Lean functionaliteit zoals bijvoorbeeld Kanban, Seiban en Vendor Managed Inventory. Daarnaast biedt GLOVIA G2 meerdere werkwijzen aan, waardoor het systeem goed aansluit bij elke productieomgeving.

Binnen een multi-site onderneming kunnen grote voordelen behaald worden door het stroomlijnen en de integratie van bedrijfsonderdelen. Onderlinge toeleveringen, multi-site planningen en de volledige financiële afhandeling kunnen automatisch worden uitgevoerd. Fujitsu Glovia biedt hier uitgebreide oplossingen voor die tijd en mankracht besparen.

Bijzonderheden

Middels een jarenlange ervaring met ERP-implementaties kunnen wij aantonen dat GLOVIA G2relatief snel en doelmatig te implementeren is (binnen 6 tot 9 maanden).In 35 jaar hebben wij wereldwijd meer dan 4.000 implementaties begeleid, waarbij een methodiek is ontwikkeld voor een zo optimaal mogelijke implementatie.

Onze consultants zijn stuk voor stuk experts inzake discrete productie: zij spreken de taal vanonze klanten en weten zodoende voor iedere functie binnen GLOVIA G2waarom en hoe deze toegepast moet worden in uw onderneming.

Ook na de implementatie blijvenonze consultants betrokken bij uw bedrijf.Met een speciaal doorGlovia ontwikkelde optimalisatie-methode begeleiden zij u ook na de implementatie, zodat u optimaal kunt inspelen op toekomstige ontwikkelingen binnen uw bedrijf en branche.

Ontwikkelingen op lange termijn

Fujitsu Glovia is een 100% dochteronderneming van Fujitsu Ltd. Fujitsu levert al sinds 1935 innovatieve en hoogwaardige producten aan haar klanten. Vandaag de dag is Fujitsu uitgegroeid tot de 3e grootste ICT-onderneming wereldwijd met een omzet van 41 miljard dollar, 156000 medewerkers en aanwezig in meer dan 100 landen wereldwijd. De steun van Fujitsu maakt ons tot een stabiele partner voor de lange termijn die er is als u ons nodig heeft - of dit nu vandaag, morgen of pas over jaren is.

Nieuws

Allemaal aangeven

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Fujitsu Glovia BV

Fellenoord 350

5611 ZJ Eindhoven

www.glovia.eu

dhr. Rachid Toub

Sales Manager Nederland

emea@glovia.com

Telefoon: +31 (0)40-2655355

Fax: +31 (0)40-2451444


Allemaal aangeven