Add-IT Infosystems bv

Add-IT Infosystems bv

http://www.add-it.nl

ERP Systemen

 • Microsoft Dynamics NAV Add-IT Dimensions / Projectenbeheer 2017 (Gevalideerd)

Bedrijfsinformatie

Korte omschrijving

Over Add-IT Infosystems BV Add-IT Infosystems B.V. is gespecialiseerd in het verlenen van diensten rondom het implementeren van de MS Dynamics Navision en de ADDIS software. Bij het implementeren van de genoemde software producten, ligt de bedrijfsfocus op branches waar het registreren van product dimensies in het proces een rol spelen. Daarnaast richt Add-IT zich op bedrijven waar op basis van klantorders wordt geproduceerd. Veelal zijn dit bedrijven die op basis van een projectadministratie hun orders verwerken. Naast het leveren van deze software diensten draagt Add-IT via de ICT afdeling voor een groot aantal klanten de zorg voor het netwerk- en hardwarebeheer, waarbij alle hardware in principe door Add-IT worden geleverd. Door het leveren van de genoemde diensten kan Add-IT op optreden als turn-key partner en u als klant op alle ICT terreinen ontzorgen. Onze klanten ervaren dit ook zo en leggen graag de genoemde activiteiten bij Add-IT neer.

Produkt-informatie

Microsoft Dynamics NAV Add-IT Dimensions / Projectenbeheer 2017

Beschrijving

Add-IT Dimensions & Projectenbeheer Microsoft Dynamics NAV met de door Add-IT ontwikkelde modules voor het registreren van productdimensies is een geïntegreerde software oplossing voor ondernemingen die artikelen niet alleen op basis van aantallen, maar ook op bijvoorbeeld lengte, breedte en kwaliteit registreren. In meerdere branches kan het voorkomen dat het voor een gebruiker niet voldoende is om te weten hoeveel m2, lopende meter of aantal stukken er van een bepaald product in z’n totaliteit op voorraad ligt. Met door Add-IT gebouwde add-ons is het mogelijk om in te zoomen op de afzonderlijke rollen/stuks van een artikel, zodat de voorraden zo efficiënt mogelijk kunnen worden beheerd. De add-ons zijn naadloos geïntegreerd in de Microsoft Dynamics NAV software, waardoor meegroeien met nieuwe releases is gewaarborgd. Oplossingen Add-IT kent een drietal oplossingen: Add-IT Essentials, Add-IT Dimensions en Add-IT Projectbeheer. Add-IT Essentials De Essentials add-on vormt een horizontale laag aan functionaliteit, waarmee het Microsoft Dynamics NAV platform op een eenvoudige wijze kan worden uitgebreid met extra functionaliteit. Hierbij moet worden gedacht aan zaken als:

 • Flexibel te definiëren en in te zetten artikelattributen
 • Geavanceerde inkoop- en verkoopprijsroutines gebaseerd op - Artikelattributen - Verkooprijseenheden - Attribuut afhankelijk prijzen en kortingen - Klantprijsgroepen op basis van prioriteiten
 • Rapport- en documenttekstsjablonen
 • Klachtenadministratie en klachtafhandeling
 • Het kunnen registreren en afhandelen van bonussen en provisies
 • Mogelijkheden voor het batchmatig kunnen plannen van productieorders aan de hand van productkenmerken
 • Grafisch werklastbeheer
 • Uitgebreide mogelijkheden rondom verzendadressen beheer
 • Extra tracking & tracing mogelijkheden door het kunnen registreren van verfbadnummers en partijnummers van derden Add-IT Dimensions De Dimensions add-on, is een software oplossing voor branches, waar zowel de voorraad als de procesverwerking sterk bepaald wordt door het registreren en transformeren van product attributen.

Veelal is er sprake van divergerende productie. De module biedt rijke functionaliteit om voor een artikel meerdere eenheden en attributen (denk hierbij aan zaken als afmetingen, kwaliteit, staalsoort, diameter, aantal rollen) op partijniveau te kunnen registeren, te transformeren en in te zien in de inkoop- verkoop-, productie- en magazijnprocessen. Add-IT Dimensions biedt onder meer de volgende functionaliteit:

 • Flexibel op te zetten voorraad attributen
 • Definitie van formules op basis van attributen, waarmee vervolgen kan worden gerekend (denk hierbij aan soortelijk gewicht, lengte, breedte en hoogte)
 • Voorraadoverzichten op basis van productkenmerken
 • Mogelijkheden om automatische of met de hand (partij gestuurde) voorraad te kunnen toewijzen aan verkoop- en productieorders
 • Mogelijkheden om tijdens order entry productkenmerken in te geven
 • Snijordermanagement waarbij er rekening kan worden gehouden met snijverliezen
 • Uitgebreide mogelijkheden tot tracking en tracing op individueel partijniveau en tussen de in het magazijn- of productieproces verbruikte of versneden partijen (moeder- en dochterrelaties) Add-IT Projectbeheer De projectbeheer oplossing van Add-IT maakt klantorder-gebaseerd produceren mogelijk en biedt bewezen mogelijkheden om op basis van klantspecificaties de diverse bedrijfsprocessen zo lean en mean mogelijk aan te sturen.

De module omvat functies als:

 • Een compleet projectbeheersysteem waarbij commerciële voorcalculatie (offerte), technische calculatie (kostprijs) en nacalculatie mogelijk is, inclusief de estimate-to-complete.
 • Volledige logistieke integratie voor de aansturing en het beheer van de standaard en klantorder specifieke materiaalstroom van het project.
 • Uitgebreide mogelijkheden (ook grafisch) om medewerkers, middelen, inkoop/productie/assemblageorders en service orders te plannen en te volgen op de lopende projecten.
 • Volledig in het project geïntegreerde productieorders inclusief de bijbehorende (grafische) planning.

Doelgroep

Doelgroep De Essentials en Dimensions add-ons zijn geschikt voor zowel handels- als productiebedrijven, waarbij de registratie van artikelspecificaties essentieel zijn. Ook bedrijven die projecten leveren in combinatie met artikelspecificaties vormen de doelgroep. Succesvolle implementaties zijn inmiddels gerealiseerd in de papier-, kabel-, metaal- en de tapijtbranche.

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Add-IT Infosystems BV

Blokmat 15b

8281 JH Genemuiden

www.add-it.nl

Drs. Martin Driessen

Algemeen Directeur

info@add-it.nl

Telefoon: 038-7739095

Fax: 038-7739096